Bu testi Turkiyede yapabilen yok ne yazik ki nerde yaptirdiginiz bir onemi yok yapanlar sadece kan aliyorlar testi ticari adina gore hormony ,prena vs... gerekli ulkeye gonderiyorlar. hayir ailemde down sendromu oldugu icin cok korkup yaptirdim.yaptirdigim hastane ankaranin en luks dogum hastanesi bildigim kadariyla suan doguem ucreti 7000 falan.aracil anboratuarlar araciligi ile de yaptirsaniz en pahali en luks hastanede de yaptirsaniz hepsi araci test farkli ulkelere gonderiliyor.ben en iyisi olsun die ingiltereye gonderilen prenayi secmistimO
Peki siz niye yaptırmak istediniz 2 li testte bi sorun mu vardı? Yanlıs anlamayın gittiğiniz hastaneyi bilmiyorum ama bu testi yaptırırsam istanbul şişli memorial da yaptırırım. Onun dısında istanbul da oturmuyorum ama izmir deki özel dr muaynanelerindeki işlemlere de laboratuvar lara da güvenmiyorum. Çünkü ben izmir de tüp bebek sürecinde çok dr hatasıyla karsılaştım ve de izmir her konuda istanbulun gerisinde. O yüzden çok bilinen hastaneler kendilerini riske atıp da herhangi bi yerle anlaşmıyorlar ki memorial ikili testte sorun çıkmadıkça bu testi yaptırmayı da önermiyor.