• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu testin hic hata payi yok asla hatali sonuc vermiyor kesin sonuc dediler ben kendi kararimla sonlandirdim aminio zorunlulugundan bahsetmediler.siz bilin istedim aminio veya cvs zorunlu bu test teyide muhtac bir test iyle soylenildigi gibi yuzde 99.9 kesin sonuc degil.
ilk kez boyle bir sey duydum, izmir in en iyi 3 doktoru da testin en guvenilir test oldugunu soylediler. ancak sonuç kotüyse eğer kürtaj icin karar verirsen yasal bir belge olarak sayılmıyor. bunu doktorunuz aslinda soylemeliydi, sonuç olumsuz ise amnio sentez yapiliyor ve ondan sonra kürtaj icin karar veriliyor.

ilk kez boyle bir sey duydum, izmir in en iyi 3 doktoru da testin en guvenilir test oldugunu soylediler. ancak sonuç kotüyse eğer kürtaj icin karar verirsen yasal bir belge olarak sayılmıyor. bunu doktorunuz aslinda soylemeliydi, sonuç olumsuz ise amnio sentez yapiliyor ve ondan sonra kürtaj icin karar veriliyor.
Evet dogrusu oymus gittigim hastanede ankaranin en iyi kadin hastanesi nasipmis bu olay basima geldi cok uzuldum cok kotu gunler gecirdim.allah kimseye gostermesin hepimiz saglicakla alalim cocuklarimizi kucagimiza........

anladım canım peki son bişey sorucam yani kanama durduk yeremi oldu yoksa temizlikmi yaptın ağırmı kaldırdın yalnısıkla yada yürüdün yoruldun filanmı şuan ben dikkat ediyorum bayada korkuyorum canım durduk yere bişi olmasın diye
Canim benim kanamam oldugu gün ve oncesindeki 2 gun de dahil cok stresli gecirmistim. kotu bir olay yasadim ve 2 gün hep aglamıstim. bir de ogün yürüyüş yaptim, ve üzerimde dar bir pantalon vardi, rahatsız oldum ve eve gittim. aradan 1 saat gecti kanamam oldu. sebep hangisidir bilemem, belki de hicbiri. ama bende boyle olmustu.

Evet dogrusu oymus gittigim hastanede ankaranin en iyi kadin hastanesi nasipmis bu olay basima geldi cok uzuldum cok kotu gunler gecirdim.allah kimseye gostermesin hepimiz saglicakla alalim cocuklarimizi kucagimiza........
Canim Rabbim bir daha yasatmasın, aminnn inşallah saglikla alırız kucagimiza,

anladım canım peki son bişey sorucam yani kanama durduk yeremi oldu yoksa temizlikmi yaptın ağırmı kaldırdın yalnısıkla yada yürüdün yoruldun filanmı şuan ben dikkat ediyorum bayada korkuyorum canım durduk yere bişi olmasın diye

Bardak bile kaldırmıyorum hamileliğimi öğrendiğim günden beri cnm. Eve gelip hemen yatıyordum. Kanama da sabah birden oldu anlayamadık. Allahtan kesede bişey yokmuş.

Canim benim kanamam oldugu gün ve oncesindeki 2 gun de dahil cok stresli gecirmistim. kotu bir olay yasadim ve 2 gün hep aglamıstim. bir de ogün yürüyüş yaptim, ve üzerimde dar bir pantalon vardi, rahatsız oldum ve eve gittim. aradan 1 saat gecti kanamam oldu. sebep hangisidir bilemem, belki de hicbiri. ama bende boyle olmustu.
çok geçmiş olsun canım kaçıncı haftada oldu canım bide ne kadar sürdü bide kahverengi lekelenmen oluyomu acaba umarım bidaha yaşamazsın Allahım tüm annişleri ve bebeklerini korusun inşallah kucagımızada alırız Allahın izniyle inşallah

Bardak bile kaldırmıyorum hamileliğimi öğrendiğim günden beri cnm. Eve gelip hemen yatıyordum. Kanama da sabah birden oldu anlayamadık. Allahtan kesede bişey yokmuş.
anladım canım geçmiş olsun bende şuan öyleyim lekelenme olunca baya dikkatliyim yemek filan yapıyodum ama artık yapmıyorum ayakda durmuyorum

kızlar kendimi tanitayim sizlere
ismim ayşe
38 yaşındayım
büyüğü 18
küçüğü 13 yaşında iki kızım var
istanbulda oturuyorum
ocak ayinda Kürtaj oldum kalp atislari alinmadi 8 haftalık.... INŞALLAH bunda aliriz allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah inşallah
Bende 38 yaşındayım nisanda kalbi atmadığı için 8buçuk haftalık kürtaj olmuştum .Bugün 8+0 kalp atışı halen duyulmadı kanama yok hiçbirşey yok dr pzt de kalp atışı duymaz isek alalım dedi Şok oldum ne yapacam bilemiyorum benim gibi olup kalp atışı duymayan varmı

Back