- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
23 haziranda yaptiracagim canimKizlar 12 baftalik olacagiz malum haftaya 2li testi yaptirmak istiyorum nasipse inşallah yaptiran varmi aramizda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 haziranda yaptiracagim canimKizlar 12 baftalik olacagiz malum haftaya 2li testi yaptirmak istiyorum nasipse inşallah yaptiran varmi aramizda
Ayy bende çok korkuyordum ama bu hamilelik sürecinde kan vere vere alıştım artık. Fakat halen daha o sandalyeye oturduğumda bir korku saplanıyor yüreğimeBenm randevum da 19unda. O zaman yapilacakmis 2li test. Kan vermekten cok korkuoruuuum
Ayy hic blmiorum diorumki epidural falan yaptiraym. Sonra koluna minnack igne girmesne dayanamayan ben epidurale nasl dayancam kafam cok karisikkKan vermekten korkuyosan doğumda napcan kıss
Benim hemen gozum kararioAyy bende çok korkuyordum ama bu hamilelik sürecinde kan vere vere alıştım artık. Fakat halen daha o sandalyeye oturduğumda bir korku saplanıyor yüreğime
Epidural doğumu bende okumuştum. Sırtından mı vuruyorlardi iğneyi?Ayy hic blmiorum diorumki epidural falan yaptiraym. Sonra koluna minnack igne girmesne dayanamayan ben epidurale nasl dayancam kafam cok karisikk
Yok kayserideyim. Memorialde yaptircamİstanbulda mısın eğer ist da ise nerede yaptıracaksın
Evet sirttan. Cok korkutucuEpidural doğumu bende okumuştum. Sırtından mı vuruyorlardi iğneyi?
ilk kez boyle bir sey duydum, izmir in en iyi 3 doktoru da testin en guvenilir test oldugunu soylediler. ancak sonuç kotüyse eğer kürtaj icin karar verirsen yasal bir belge olarak sayılmıyor. bunu doktorunuz aslinda soylemeliydi, sonuç olumsuz ise amnio sentez yapiliyor ve ondan sonra kürtaj icin karar veriliyor.Bu testin hic hata payi yok asla hatali sonuc vermiyor kesin sonuc dediler ben kendi kararimla sonlandirdim aminio zorunlulugundan bahsetmediler.siz bilin istedim aminio veya cvs zorunlu bu test teyide muhtac bir test iyle soylenildigi gibi yuzde 99.9 kesin sonuc degil.
Doğumu düşününce aslında çok da korkutucu değil :))))Evet sirttan. Cok korkutucu
Evet dogrusu oymus gittigim hastanede ankaranin en iyi kadin hastanesi nasipmis bu olay basima geldi cok uzuldum cok kotu gunler gecirdim.allah kimseye gostermesin hepimiz saglicakla alalim cocuklarimizi kucagimiza........ilk kez boyle bir sey duydum, izmir in en iyi 3 doktoru da testin en guvenilir test oldugunu soylediler. ancak sonuç kotüyse eğer kürtaj icin karar verirsen yasal bir belge olarak sayılmıyor. bunu doktorunuz aslinda soylemeliydi, sonuç olumsuz ise amnio sentez yapiliyor ve ondan sonra kürtaj icin karar veriliyor.
Epidural doğumu bende okumuştum. Sırtından mı vuruyorlardi iğneyi?
Canim benim kanamam oldugu gün ve oncesindeki 2 gun de dahil cok stresli gecirmistim. kotu bir olay yasadim ve 2 gün hep aglamıstim. bir de ogün yürüyüş yaptim, ve üzerimde dar bir pantalon vardi, rahatsız oldum ve eve gittim. aradan 1 saat gecti kanamam oldu. sebep hangisidir bilemem, belki de hicbiri. ama bende boyle olmustu.anladım canım peki son bişey sorucam yani kanama durduk yeremi oldu yoksa temizlikmi yaptın ağırmı kaldırdın yalnısıkla yada yürüdün yoruldun filanmı şuan ben dikkat ediyorum bayada korkuyorum canım durduk yere bişi olmasın diye
Canim Rabbim bir daha yasatmasın, aminnn inşallah saglikla alırız kucagimiza,Evet dogrusu oymus gittigim hastanede ankaranin en iyi kadin hastanesi nasipmis bu olay basima geldi cok uzuldum cok kotu gunler gecirdim.allah kimseye gostermesin hepimiz saglicakla alalim cocuklarimizi kucagimiza........
Ay bilemiorumDoğumu düşününce aslında çok da korkutucu değil :))))
Igne dedigimiz o isteHayır cnm sırttan iğnevurmuyorlar sırttan bişey sokuyorlar uzun tel gibi ama onun ismini bilmiyorum
anladım canım peki son bişey sorucam yani kanama durduk yeremi oldu yoksa temizlikmi yaptın ağırmı kaldırdın yalnısıkla yada yürüdün yoruldun filanmı şuan ben dikkat ediyorum bayada korkuyorum canım durduk yere bişi olmasın diye
çok geçmiş olsun canım kaçıncı haftada oldu canım bide ne kadar sürdü bide kahverengi lekelenmen oluyomu acaba umarım bidaha yaşamazsın Allahım tüm annişleri ve bebeklerini korusun inşallah kucagımızada alırız Allahın izniyle inşallahCanim benim kanamam oldugu gün ve oncesindeki 2 gun de dahil cok stresli gecirmistim. kotu bir olay yasadim ve 2 gün hep aglamıstim. bir de ogün yürüyüş yaptim, ve üzerimde dar bir pantalon vardi, rahatsız oldum ve eve gittim. aradan 1 saat gecti kanamam oldu. sebep hangisidir bilemem, belki de hicbiri. ama bende boyle olmustu.
anladım canım geçmiş olsun bende şuan öyleyim lekelenme olunca baya dikkatliyim yemek filan yapıyodum ama artık yapmıyorum ayakda durmuyorumBardak bile kaldırmıyorum hamileliğimi öğrendiğim günden beri cnm. Eve gelip hemen yatıyordum. Kanama da sabah birden oldu anlayamadık. Allahtan kesede bişey yokmuş.
Bende 38 yaşındayım nisanda kalbi atmadığı için 8buçuk haftalık kürtaj olmuştum .Bugün 8+0 kalp atışı halen duyulmadı kanama yok hiçbirşey yok dr pzt de kalp atışı duymaz isek alalım dedi Şok oldum ne yapacam bilemiyorum benim gibi olup kalp atışı duymayan varmıkızlar kendimi tanitayim sizlere
ismim ayşe
38 yaşındayım
büyüğü 18
küçüğü 13 yaşında iki kızım var
istanbulda oturuyorum
ocak ayinda Kürtaj oldum kalp atislari alinmadi 8 haftalık.... INŞALLAH bunda aliriz allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah inşallah