Benim de en buyuk sikintim bu. Soda, icine de limon dilimi ve yuruyus beni nispeten rahatliyor.Kızlar cok siskinligim var bugün zor nefes alıyorum bogulucam sanki napicam ya yoldayım suan eve gidince maden suyu icicem iyi gelir mi bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun bende dün çok rahatsızlandım dayanamayıp mide ilacı içtim sonrada üZüldüm zararı olur mu diye inşallah zararı olmazKızlar cok siskinligim var bugün zor nefes alıyorum bogulucam sanki napicam ya yoldayım suan eve gidince maden suyu icicem iyi gelir mi bilmiyorum
canım benim biz esimle olursa olsun dedik kızlar çok istedi inşallah sağlığıyla gelsin miniklerimiz
Kafana gore ilac alma canim. Hamilelikte zaten icebilecegin mide ilaclari var onlari dr una sorup icebilirsin ama emin olmadigin ilaci icmeAllah yardımcımız olsun bende dün çok rahatsızlandım dayanamayıp mide ilacı içtim sonrada üZüldüm zararı olur mu diye inşallah zararı olmaz
benim haftasonu geldide kahveleke doktora gittim pruluton 500 mg iğne verdi ama zaten gittiğimde kesilmişti her ihtimale karsı önceden bi düşüğüm var ve ilaç kullanıyorum düzenli progestan
anladım canım geçmiş olsun bide ne kadar sürdü kanaman benim gecen ki hamileliğimde 5 gün yogun kanamam olmustu malesef düşmüştü bebeğim çok şükür bu sefer bişeyim yok olmazda inşallah :)Canım merhaba,
Benim yoğun kanama olmuştu, iğne ve ilaçlardan sonra kesildi. Ama kahve lekelenmelerim sürüyor. Doktoruma sordum. Kanamalı bölge temizlenene kadar kahverengi lekelenmelerin devam edecek dedi ya da kendi kendine kururmuş.
kızlar ben çok uyukluyorum yaaa. özellikle bu hafta. bu hafta 6. haftamdayım. sizde durumlar nasıl ?
Ben sultan pınar dundar
Eger erkek doktor tercih edersen hasan hoca var ankaradaki en iyi doktorlardan olabilir derece ile mezun gazı uni de falan çalışmış
merhaba ,
benim 9. haftam doluyor
uyku hali başlardan beri çok fena vuruyor
anladım canım geçmiş olsun bide ne kadar sürdü kanaman benim gecen ki hamileliğimde 5 gün yogun kanamam olmustu malesef düşmüştü bebeğim çok şükür bu sefer bişeyim yok olmazda inşallah :)
geçmiş olsun canım bide kaçıncı hafta yaşadın kanamayı ?Benim 3-4 saat sürdü. İğneden sonra hemen kesildi. 1 hafta sonra kontrole gittik bebek çok iyiydi çok şükür ama hep yüreğim ağzımda. Benim de ilk bebeğim düştü çünkü. Onda hiç kanama olmamıştı hiçbir problemim yoktu.
Ben de hasan hocaya gidiyorum ilk gun ona gitmistim oyle de devam etti ama aklım sultan pınarda cunku herkes onu oneriyor :) nasıl bi kadın surekli test istiyor gibi göründü bana ben hic sevmiyorum testleri olabildigince yaptırmama taraftarıyım her zaman. Biraz bahsedebilirsen cok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?