• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
aklina kötü şeyler gelmesin canim, eminim ki elinde degil, ama benim kanamam okadar siddetliydi ki abartmiyorum bacaklarimdan akti resmen, ve koca da bir pıhtı düşürdum, hemen igne yaptilar gece vakti, ertesi gün bebegi kontrol ettiler, saglikliydi, 200mg lik progestani günde 3 kere kullandim, kanama gecince fitil.olarak devam ettim. simdi kanama yok sukur. gececek canim. buarada benim kuzenimin her iki gebeliginde de 9 ay boyunca hep kanamasi oldu, saglikla aldi kucagina. icin rahat olsun canim. iyi olacak her sey.

Canım senin kanamadan sonra lekelenmelerin devam etti mi?

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
bugun eve geri geldim dayanamadim mide bulantisina allahim yardım etsin inşallah eve geldim kustum biraz rahatladim şimdi, kahvaltı dan sonrada tekrar gidecegim işe inşallah gecer

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
bugun eve geri geldim dayanamadim mide bulantisina allahim yardım etsin inşallah eve geldim kustum biraz rahatladim şimdi, kahvaltı dan sonrada tekrar gidecegim işe inşallah gecer
bende annem yakın ıs yerıne bır saat otobus ıle kendı evımden ıs yerıme gelıyorum ama annem yakın allah tan gıdıp uyuyorum ogle arası kusmaktan yorgun dusuyorum

ya gecenlerde burda bı yazı paylasılmıstı ıste kız bebekte daha fazla bulantı vs dıye ama sanmam ben cunku arkadasımın kızı oldu hıc bulanmamıstı

sonuna kadar takılıyorum :)

hatta bence yıyecek ıcecek ıle cınsıyetın alakası da yok :)

bır arkadas yesıl erık yedı bol bol nasıl aserdı oglu var :)

baska arkadas full tatlı onun da oglu var :)

bende annem yakın ıs yerıne bır saat otobus ıle kendı evımden ıs yerıme gelıyorum ama annem yakın allah tan gıdıp uyuyorum ogle arası kusmaktan yorgun dusuyorum
iyiymis iyiki annen var benim k.v dem var o bakiyor bana evim işe çok yakin kayınvalidem hem bana hem eve bakiyor iyiki varlar evde hep hatiyorum esim calisiyor 12 lere kadar allahim korusun inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur

kızlar kendimi tanitayim sizlere
ismim ayşe
38 yaşındayım
büyüğü 18
küçüğü 13 yaşında iki kızım var
istanbulda oturuyorum
ocak ayinda Kürtaj oldum kalp atislari alinmadi 8 haftalık.... INŞALLAH bunda aliriz allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah inşallah

ismim ayşe
38 yaşındayım
büyüğü 18
istanbulda oturuyorum
ocak ayinda Kürtaj oldum kalp atislari alinmadi 8 haftalık.... INŞALLAH bunda aliriz allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah inşallah
Ooo maşallah kocaman kızınız da varmış :)

iyiymis iyiki annen var benim k.v dem var o bakiyor bana evim işe çok yakin kayınvalidem hem bana hem eve bakiyor iyiki varlar evde hep hatiyorum esim calisiyor 12 lere kadar allahim korusun inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur
AMIN CANIM INSALLLAH BEN HEP EVDEOLUP UYUMAK ISTIYORUM OYLE BUNALIYORUM KI DOKUZ AY BOYLE GECECEK SANIYORUM :) AMA INSALLAH BI AYA RAHATLARIZ K.V. UZAK BENIM DE YAKIN OLSA O DA YEMEK YAPARDI EN AZINDAN BANA

ay canım benim allahim kolaylık versin inşallah suan bende kacamak yaptim birde oyle sicak ki bunaliyorum midem sicak isimiz zor
Sabah bıraz az gıbıydı ama sankı mıdem boyle ekşi ekşi

Aynen hemde anne karnında tedavi diye birşey yok sonuçta. Öyle birşey varsa, Allah muhafaza niye dokuz ayı kendime zehir edeyim. Evlat her halükarda benim evladım. Rabbim taşıyamayacağımız yükü vermesin.
Amın kuzumm sağlıcakla buyusunler hayırlı evlat olsunlar

Allah yardımcımız olsun

Benden size gelsin hamişler
Harika bırseymıs canım duygulandım valla okurken :D

Sevgili hamişler , şu dönem sizden bol bol dua istiyorum . Malum hamişlerin duası kabul olur . Eşim polis memuru , yurtdışı görevi için sınava girdi ve kazandı puanı ve sıralaması da çok güzel . Ama tahmin edersiniz Mülakat var . Orda sizden bol bol dua istiyorum. En baştan beri o kadar istedik ki şükür sınav çok iyi geldi . Bizim için Harika olacak . 3 tüp bebek denemesi bizi maddi de manevi de yıprattı . İş ortamından 2 yıl uzak olmak bana Harika gelecek , bebeğim yurtdışında doğacak ve birçok imkanı olacak vs vs ... Allah ım inşallah hayırlısıyla nasip eder bize ve bebişimize .
Tatlım Rabbım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsın sana ve aılene

gunaydn kızlar bulantılı bır gunden merhaba :)
Gunaydınnn kumkummm
benımde oyle canım Allah razı olsun kayın annem bakıyor banada Allahım sağlık sıhat versın onada
ismim ayşe
38 yaşındayım
büyüğü 18
istanbulda oturuyorum
Kuzumm ama sımdı ıyısın demı

sonuna kadar takılıyorum :)

hatta bence yıyecek ıcecek ıle cınsıyetın alakası da yok :)

bır arkadas yesıl erık yedı bol bol nasıl aserdı oglu var :)

baska arkadas full tatlı onun da oglu var :)
YANI BENCE DE BEN MESELA TATLIYA DUSKUNDUM HEP P YUZDEN DE KILO VEREMEDEN HAMILE KALDIM AMA SUAN EKSI YEMEK ISTIYORUM MESELA :)))) O AN ISTE ANNENIN PSIKOJISI VE ASERMESI ILE ILGILI

YANI BENCE DE BEN MESELA TATLIYA DUSKUNDUM HEP P YUZDEN DE KILO VEREMEDEN HAMILE KALDIM AMA SUAN EKSI YEMEK ISTIYORUM MESELA :)))) O AN ISTE ANNENIN PSIKOJISI VE ASERMESI ILE ILGILI

değişik valla ben de dün yemediğimi bugün yiyebiliyorum sacma sapan bir düzen :)

Günaydın güzel anneler. Ben de dün muayene de ilk defa kalp atışlarını duydum. Çok heyecanlı

Gözün aydın canım darısı hareketlerini hissetmeye, kucağına almaya inşallah :)

Back