- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirmizi ama kahveye dönük gibi sanki canim esim iftardan sonra goturcek cok korkuyorum kalbi durmussa ne yaparim ben
Eki Görüntüle 2008318
Bu da fotografimiz küçücuk daha annesinin kuzusu
binlerce kere masallah :) Rabbim sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin canimEki Görüntüle 2008318
Bu da fotografimiz küçücuk daha annesinin kuzusu
Kirmizi ama kahveye dönük gibi sanki canim esim iftardan sonra goturcek cok korkuyorum kalbi durmussa ne yaparim ben
Benim.muayene ücreti 75 canim ankaradan katılıyorum :)
Korkma canım sakin ol igne vurunuyo muydun sen? Bende de acık kırmızı hatta tıpkı adet kanaması gibi kan gelmisti ama bak simdi iyiym hamdolsun kanama yok ben biraz korktum ama hic stres de panik de yapmadım o kdar sakindim tamamen bir teslimiyet icinde ama Rabbimin koruyacağını biliyodum :) Allahın izniyle hallolur. Bizi de haberdar et olur mu? Çıktığında hicbisey yokmus kızlar biz iyiyiz igne yaptılar diyeceksin :)
Canım aklına öyle şeyler getirme, dinlen yorma kendini, diğer arkadaşın dediği gibi belki devam edecek zararı olmayan bir durumdur.
aklina kötü şeyler gelmesin canim, eminim ki elinde degil, ama benim kanamam okadar siddetliydi ki abartmiyorum bacaklarimdan akti resmen, ve koca da bir pıhtı düşürdum, hemen igne yaptilar gece vakti, ertesi gün bebegi kontrol ettiler, saglikliydi, 200mg lik progestani günde 3 kere kullandim, kanama gecince fitil.olarak devam ettim. simdi kanama yok sukur. gececek canim. buarada benim kuzenimin her iki gebeliginde de 9 ay boyunca hep kanamasi oldu, saglikla aldi kucagina. icin rahat olsun canim. iyi olacak her sey.İlk bebegimde de boyle kanamalar oluyordu canim 20.haftasnda cok buyuk kanama oldu kaybettim ayni seyler olcak diye korkuyorum
Canım bi haftadır sürekli misafir temizlik falan çok zorladım galibabel ağrın var ise kendini çok yorma daha beter oluyor
benim normalde bel ağrım yok ama akşam yemek yapip biraz koştursam gerisi fena oluyor
Ortadogu hastanesine mi gidiyosun canım benim de 75 Ankara cok pahalı malesef uygun iyi yer bulmak zor.
Canım progestanı fitil olarak kullanıyorum benİlk bebegimde de boyle kanamalar oluyordu canim 20.haftasnda cok buyuk kanama oldu kaybettim ayni seyler olcak diye korkuyorum
Aynen canım Ortadoğu memnunum ama.:)
2li tarama için de insallah Yenimahalle devlet hastanesine gideceğim :)
Sevgili hamişler , şu dönem sizden bol bol dua istiyorum . Malum hamişlerin duası kabul olur . Eşim polis memuru , yurtdışı görevi için sınava girdi ve kazandı puanı ve sıralaması da çok güzel . Ama tahmin edersiniz Mülakat var . Orda sizden bol bol dua istiyorum. En baştan beri o kadar istedik ki şükür sınav çok iyi geldi . Bizim için Harika olacak . 3 tüp bebek denemesi bizi maddi de manevi de yıprattı . İş ortamından 2 yıl uzak olmak bana Harika gelecek , bebeğim yurtdışında doğacak ve birçok imkanı olacak vs vs ... Allah ım inşallah hayırlısıyla nasip eder bize ve bebişimize .
Neden siz ne gibi sorun yaşadınız? Yanlıs anlamayın ama bunu gerçekten para işine dökmüşler doğru fakat yaptırdıgınız yer de cok önemli. Eger gerçekten iyi bi yerde yapturuyorsanız sonuc cok yüksek bir yüzdeyle size veriliyor. Ama yaptırdıgınız yer yurtdısında ne gibi bi yere gönderiyor o da önemli bence. O yüzden şahsi fikrim ya çok iyi laboratuvar a yaptırıp bu işlerle ilgilenen ya da çok iyi hastanelerde ( ki bunu iyi yapan hastane sayıca az) bu testleri yaptırmak tabi ki de pahalıO testin oyle bir guvenilirligi yok canim tamamen pazarlama stratejisi cok fazla yanlis pozitif sonuc cikiyor o testen agzim cok kotu yandi yaptir ama pozitif sonuc hatali verebiliyor tarama testi sadece unutma tatlim.....
Amin canım benim insaAllahbinlerce kere masallah :) Rabbim sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin canim
Kizlar yine kanamam basladi . gecen hafta az olup kesilmisti simdi daha cok gelmis boyle olan var mi benim gibi neyaptnz ne yapmalym
Hangi doktora gidiyosun peki canım