• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canlar gittim bugün doktora kalbi oluşmuş hamd olsn bir sorun yokmuş 7+1 dedi haftasina 4 hafta sonra ikili teste çağırdı ama bu doktorla devam etmicem bir bulamadım icimin isindigi beni rahatlaticak bir doktor neyse hayırlısı daha yolun baslarindayim kalp sesini dinletmedi zaten devletti acele acele işte bilirsiniz doktor aramaya devam en azından içim rahatladı iyi olduğunu öğrendim cok şükür:anneadayı:

2017-06-13 15.48.33.jpg
Bu da fotografimiz küçücuk daha annesinin kuzusu:emir_bebek:

Kızlar internetten araştırmalarım sonucu evime yakın özel muayenesi olan kadın doğumcu buldum yorumlar hep pozitifti normal doğumu desteklemesi hoşuma gitti fakat testlerde hastaneye yönlendiriyor 5 e kadar muayenehanede ilerleyen dönemlerde gece acil durum olsa zor durumda kalır mıyım tercih etsem mi yoksa hastanede çalışan bir doktorlamı devam etmeliyim muayene ücreti 200 tl pahalımı oluyor acaba benim şuan gittiğim hastane çok güzel konforlu doktor bilgili fakat çok yoğun yorgun böyle muayene ederken hızlıca aktarıyor bakıyor gönderiyor cihazı kötü sizce özel muayene olanı tercih etsem mi hastane de çalışan doktor aramaya devam mı etsem

Ben bu sıra hep kavun, erik , kiraz, çilek vs yedim. Meyve yemek rahatlatıyor kabızlık olayını iyi geldi bana :)
Karpuz şuan pek hoşuma gitmiyor tam olmamışlar sanki
MasaAllah yarasın canım iyisinden olunca meyve yemek lazım cesitleri cogaltmam lazim benimde

Kızlar internetten araştırmalarım sonucu evime yakın özel muayenesi olan kadın doğumcu buldum yorumlar hep pozitifti normal doğumu desteklemesi hoşuma gitti fakat testlerde hastaneye yönlendiriyor 5 e kadar muayenehanede ilerleyen dönemlerde gece acil durum olsa zor durumda kalır mıyım tercih etsem mi yoksa hastanede çalışan bir doktorlamı devam etmeliyim muayene ücreti 200 tl pahalımı oluyor acaba benim şuan gittiğim hastane çok güzel konforlu doktor bilgili fakat çok yoğun yorgun böyle muayene ederken hızlıca aktarıyor bakıyor gönderiyor cihazı kötü sizce özel muayene olanı tercih etsem mi hastane de çalışan doktor aramaya devam mı etsem
Merhaba,
Ben özel muayenehaneye gidiyorum. Doktorumdan çok çok çok çok çok memnunum. Allaha şükürler olsun ki karşıma çıktı yoksa hala doktor arayışı içerisinde idim. çok ilgili alakalı. Ne zaman istersen ulaşabilirsin. Muayenehanesi var. Hastanede ki doktorlardan çok çok çok daha iyi. Doktorunuza güvendikten sonra hastane ya da muayenehanede oluyor olması çok öenmli bir kriter değil açıkcası. Önemli olan kendinizi ve bebeğinizi emanet edebileceğiniz bir doktor bulmak :)

bende özel muaynehanesine gidebiliyorum calısdıgı hastaneyede guven önemli acıkcası dr. özel olsada ille anlasmalı hastanesi vs vardır bir görüşüp konusabilrsin Hoppa

midem kesin aksam üstleri özellikle
rahimimi kıskanıyor eminim artık zira niye ben hamile değilim diyor yahuuu herkes görevine diyoz oda bulanırım hee deyip beni susturmaya calısıyor kesin kıskanc benim midem :-)

Canlar gittim bugün doktora kalbi oluşmuş hamd olsn bir sorun yokmuş 7+1 dedi haftasina 4 hafta sonra ikili teste çağırdı ama bu doktorla devam etmicem bir bulamadım icimin isindigi beni rahatlaticak bir doktor neyse hayırlısı daha yolun baslarindayim kalp sesini dinletmedi zaten devletti acele acele işte bilirsiniz doktor aramaya devam en azından içim rahatladı iyi olduğunu öğrendim cok şükür:anneadayı:
gözün aydın canım
oynamaya baslayana kadar hep içimiz daha bir pır pır olacak :anneadayı:

Ben o tür testleri yaptırmak istemiyorum. Allah muhafaza bir sorunu olsa ne fark edecek ki? Aldıracak mıyım çocuğumu? Allah kimseye kaldıramayacağından ağır yük vermesin.
Aslında bende öyle düşünüyorum işinde uzman olan az bucuk görüntülerden birşeyler seziyor aklımıza kötüsünü getirmeyelim yinede

Bizim alıntılar çok karıstı canım :KK70: valla hiç bilmiyorumki 4000 5000 vardır yine arkadaş link paylaşmış ona bakalım

Canım benım doktorum var Ankara nene hatunda 300 ödüyoruz yakın zamanda gidince tekrar almıyor ama 10 gunmu tam hatırlaıyorum sonrasında tekrar alıyor
Canım valla bugun kullandım Ilk kez ne zamandır peynir ekmek yedım yoksa aksama kadar ac kalıyorum galıba işe yaradı insallah etkisi gecmez[/QUOTE]
GEcmez gecmez canım bende bugun ilk defa cok cok su içebildim kendime geldim

Ben demir hapi da kullandigim icin kabizlik vesiskinlik problemi var o yuzden henuz muza cesaret edemedim :)

Hadi masallah hep boyle su gibi aksin. Benim belirtilerim azaldi diyen cogu kisinin de icine su serptin :)
anliyorum seni canım benim bendede var o sorun erik fayda ediyor aklinda olsun doktora gittigimde soyliycem bende kanamada yapiyor onlemini alayim

Aminn canım inşallah ilerde bu mınnaklara nasıl bakıcaz topiklerinde konuşuruz :KK70:

ay gözun aydın kardeş darısı basımıza bende 1 tost ekmeğine kaşar koydum yedim

benimde 200 tl alıyor canım
bende çalışmama rağmen biraz fazla geliyor ama
bu doktor çok özen gösteriyor o yüzden bırakmak istemiyorum
bende öyle canım birde riskli gebeliklerde uzman bende risk yok ama 6 sene sonra olunca işte insan korkuyo

Bende sürekli karpuz yiyorum susuzluğumu gideriyor

Amin canım hayırlı olsun bu zamanlar dinlenmeye çalış baktın yoruldun tüy ortadan mesela ben şimdi yapıcam sabahtan beri hep sıkıntılı yazılar çıkardım şimdi müstelarlığa çıkıcam sistemde dolu evrak var mescide kaçıp dinlenecem çünkü belimde ağrı oluşmaya başladı[/QUOTE]
ay canım benim allahim kolaylık versin inşallah suan bende kacamak yaptim birde oyle sicak ki bunaliyorum midem sicak isimiz zor

İyi geceler arkadaşlar ben bir haftadır çok yoğun bulantı ve halsizlik hissediyordum başımı kaldiramiyordum dün akşamdan beri bi anda durdu çok iyiyim ne bulantı ne gaz hiçbişey yok acaba bi sıkıntı olabilir mi kalbi durmuş olabilir mi
Ben dogal taşlara cok inaniyorum normal iki hamileligimde 6. Haftadan itibaren kusma ve agir halsizlikle devam etti bunda UNAKIT adli dogal tas kullaniyorum cok iyiyim henuz hic cikarmadim... ara ara biraz mide yanma oluyor sadece oturarak uyudugumu dusunursek bundan onceki gebeliklerimde hic birsey cok iyi geldi tavsiye ederim arkadaslar netten de arastirin isterseniz

Evet canim testler baslayacak, ben bir de maternity testi de yaptiracagım, 99,99 sonuç veren test. doktor gerek yok dedi masraflı dedi ama yaptirmaya karar verdik, sadece kan aliyorlar zaten. bir de doktorum cinsiyet tahmini de yaparız demisti. heyecanliyim cok canım :)
O testin oyle bir guvenilirligi yok canim tamamen pazarlama stratejisi cok fazla yanlis pozitif sonuc cikiyor o testen agzim cok kotu yandi yaptir ama pozitif sonuc hatali verebiliyor tarama testi sadece unutma tatlim.....

Merhaba kizlar, dün ne kadar iyiydiysem bugün o kadar kötüyüm, bütün gün bulantim vardı, biraz uyudum eve gelince dinlendim şimdi daha iyiyim, progesteron dan olsa gerek sürekli bir halsizlik var bir de çok ağız kuruluğu çekiyorum sizin de öyle mi? Ben Balıkesir deyim, özel doktora gidiyorum, diğer şehirlere göre çok uygun fiyatı sizinkileri duyunca baya yüksek geldi rakamlar. Çevremdeki bütün arkadaşlarım ona gittiler kendisi gerçekten çok başarılı bir doktor, ultrason cihazı da çok iyi görüntüler net, başka Balıkesir den arkadaşlar var mı grupta ?

Back