2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aslında bende öyle düşünüyorum işinde uzman olan az bucuk görüntülerden birşeyler seziyor aklımıza kötüsünü getirmeyelim yinede

Aynen hemde anne karnında tedavi diye birşey yok sonuçta. Öyle birşey varsa, Allah muhafaza niye dokuz ayı kendime zehir edeyim. Evlat her halükarda benim evladım. Rabbim taşıyamayacağımız yükü vermesin.

Benim.muayene ücreti 75 canim ankaradan katılıyorum :)

Aynen hemde anne karnında tedavi diye birşey yok sonuçta. Öyle birşey varsa, Allah muhafaza niye dokuz ayı kendime zehir edeyim. Evlat her halükarda benim evladım. Rabbim taşıyamayacağımız yükü vermesin.
Bazı hastalıklarda oluyor tedavi canım bi arkadaşımın bebeği için hastalığını tam ne olduğunu hatırlamıyorum ama zeka geriliğiyle ilgiliydi birkaç doktora göründü almak istediler sonra Prof ben tedavi Edicem dedi ve sağlıklı doğdu hamileyken tedavi ettiler bazı hastalıkların çözümü var yani rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba ne güzel birlikte yürüyeceğiniz doktorunuzu bulmuşsunuz.bende randevu aldım karşılıklı görüşürsem netleşir

Amin. Rabbim dert vermesin. Deva istemiyorum

Benim doktorum da 90 alıyor , testleri istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz diyor.

Ben de testleri devlette yaptıracagim hatta testi diyelim bi tek 2li yaptırmayı düşünüyorum

Gideceğim devletin ölcümlerinin güzel olduğunu yazmışlardi

Canım takviminde 20 Şubat diyor doğum için ama SezeRyan mi istiyorsun o yüzden mi Ocak dedin
Açıkçası kafam karışık bi normal bi sezeryan arasımda gidip geliyorum oldukça endişeliyim yani şuan ama daha çok sezeryandan yanayım şuan evet

Açıkçası kafam karışık bi normal bi sezeryan arasımda gidip geliyorum oldukça endişeliyim yani şuan ama daha çok sezeryandan yanayım şuan evet

Anladım. Canım hayırlısı neyse o olsun

SezeRyan olunca 37 demi alıyorlar

Anladım. Canım hayırlısı neyse o olsun

SezeRyan olunca 37 demi alıyorlar

Sezeryanda 38.hafta 39.hafta başı gibi alıyorlar
Bende sezeryan oldum 38+4 te almıştı dr
Bebeklerin ciğer gelişimi 38.haftada tamamlandığı için önceki haftalarda dığam bebeklerde solunumda sıkıntı olabiliyor

İstanbulda oturan arkadaşlar
İkili testlerinizi hangi hastsnede yaptıracaksınız bilgi verirseniz sevinirim
Sorduğum yerlerdeki fiyatlar 300/500 tl arası değişiyor
Devlette yaptırsam randevu alınması cok zor

Kizlar yine kanamam basladi . gecen hafta az olup kesilmisti simdi daha cok gelmis boyle olan var mi benim gibi neyaptnz ne yapmalym

Kizlar yine kanamam basladi . gecen hafta az olup kesilmisti simdi daha cok gelmis boyle olan var mi benim gibi neyaptnz ne yapmalym
Canım çift rahmin vardi ya senin bebek büyüdükçe olucaktır belki de
Kontrole gidersin yarin olmassa
Cok hareket etme yat dinlen
İçinde birikmiş olanilir tuvalete çıktıkça gelecektir
Kan kırmızı mı geliyor kahverengi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…