- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Aslında bende öyle düşünüyorum işinde uzman olan az bucuk görüntülerden birşeyler seziyor aklımıza kötüsünü getirmeyelim yinede
Merhaba kizlar, dün ne kadar iyiydiysem bugün o kadar kötüyüm, bütün gün bulantim vardı, biraz uyudum eve gelince dinlendim şimdi daha iyiyim, progesteron dan olsa gerek sürekli bir halsizlik var bir de çok ağız kuruluğu çekiyorum sizin de öyle mi? Ben Balıkesir deyim, özel doktora gidiyorum, diğer şehirlere göre çok uygun fiyatı sizinkileri duyunca baya yüksek geldi rakamlar. Çevremdeki bütün arkadaşlarım ona gittiler kendisi gerçekten çok başarılı bir doktor, ultrason cihazı da çok iyi görüntüler net, başka Balıkesir den arkadaşlar var mı grupta ?
Benim.muayene ücreti 75 canim ankaradan katılıyorum :)
Bazı hastalıklarda oluyor tedavi canım bi arkadaşımın bebeği için hastalığını tam ne olduğunu hatırlamıyorum ama zeka geriliğiyle ilgiliydi birkaç doktora göründü almak istediler sonra Prof ben tedavi Edicem dedi ve sağlıklı doğdu hamileyken tedavi ettiler bazı hastalıkların çözümü var yani rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAynen hemde anne karnında tedavi diye birşey yok sonuçta. Öyle birşey varsa, Allah muhafaza niye dokuz ayı kendime zehir edeyim. Evlat her halükarda benim evladım. Rabbim taşıyamayacağımız yükü vermesin.
Evet karşılıklı görüşmem en güzeli olur sağol canımbende özel muaynehanesine gidebiliyorum calısdıgı hastaneyede guven önemli acıkcası dr. özel olsada ille anlasmalı hastanesi vs vardır bir görüşüp konusabilrsin
Merhaba ne güzel birlikte yürüyeceğiniz doktorunuzu bulmuşsunuz.bende randevu aldım karşılıklı görüşürsem netleşirMerhaba,
Ben özel muayenehaneye gidiyorum. Doktorumdan çok çok çok çok çok memnunum. Allaha şükürler olsun ki karşıma çıktı yoksa hala doktor arayışı içerisinde idim. çok ilgili alakalı. Ne zaman istersen ulaşabilirsin. Muayenehanesi var. Hastanede ki doktorlardan çok çok çok daha iyi. Doktorunuza güvendikten sonra hastane ya da muayenehanede oluyor olması çok öenmli bir kriter değil açıkcası. Önemli olan kendinizi ve bebeğinizi emanet edebileceğiniz bir doktor bulmak :)
GEcmez gecmez canım bende bugun ilk defa cok cok su içebildim kendime geldim[/QUOTE]Canım valla bugun kullandım Ilk kez ne zamandır peynir ekmek yedım yoksa aksama kadar ac kalıyorum galıba işe yaradı insallah etkisi gecmez
Amin. Rabbim dert vermesin. Deva istemiyorumBazı hastalıklarda oluyor tedavi canım bi arkadaşımın bebeği için hastalığını tam ne olduğunu hatırlamıyorum ama zeka geriliğiyle ilgiliydi birkaç doktora göründü almak istediler sonra Prof ben tedavi Edicem dedi ve sağlıklı doğdu hamileyken tedavi ettiler bazı hastalıkların çözümü var yani rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim doktorum da 90 alıyor , testleri istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz diyor.
Amin.
Hayırlı olsun.
Aramiza hoş geldiniz.
Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler geçirsin.
aminn sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hoşbuldum teşekkür ederimAmin.
Hayırlı olsun.
Aramiza hoş geldiniz.
Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler geçirsin.
aminn sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hoşbuldum teşekkür ederim
Açıkçası kafam karışık bi normal bi sezeryan arasımda gidip geliyorum oldukça endişeliyim yani şuan ama daha çok sezeryandan yanayım şuan evetCanım takviminde 20 Şubat diyor doğum için ama SezeRyan mi istiyorsun o yüzden mi Ocak dedin
Açıkçası kafam karışık bi normal bi sezeryan arasımda gidip geliyorum oldukça endişeliyim yani şuan ama daha çok sezeryandan yanayım şuan evet
Araştırıyorum bende şuan ama ne desem doğru olmaz hatta bu konuda bizi bilgilndircdk olan varsa çok sevinirim bende emin değilimAnladım. Canım hayırlısı neyse o olsun
SezeRyan olunca 37 demi alıyorlar
Araştırıyorum bende şuan ama ne desem doğru olmaz hatta bu konuda bizi bilgilndircdk olan varsa çok sevinirim bende emin değilim
Anladım. Canım hayırlısı neyse o olsun
SezeRyan olunca 37 demi alıyorlar
Canım çift rahmin vardi ya senin bebek büyüdükçe olucaktır belki deKizlar yine kanamam basladi . gecen hafta az olup kesilmisti simdi daha cok gelmis boyle olan var mi benim gibineyaptnz ne yapmalym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?