2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Zorlama kendini canım bir arkadaşta söylemiş daha çok tiksinirsin ben azar azar yemeye çalışıyorum

subyen muskasi bebegi koruyor canım benim yakinlarinda tanidiklarin bilir hoca varsa yaptir allahim korusun inşallah kucağına almak nasip olur
sağ elinle karnını sev ona bol bol ayetel kürsü oku ve bol boll onu emanetçilerin en büyüğü en güzeli Rabbime emanet et için rahat olur bol bol okuyalım kuzularımıza kızlar duadan güzel ne var Rabbim hepimizi duyuyor.
Kızlar doktor bana bunu yazmıs bulantı ıcın fiyatı yuksek dıye bastan almadık sonra almak zorunda kaldık insallah ıse yarar yoruldum artık bulantıdan bu arada burun spreyı
Ben zofran kullanıyorum canım bende tedirgin oldum her yerde yorumları okudum ama napalım doktorlarada güvenmek zorundayız onlar bizi daha iyi biliyor birşey olmaz kullan dediyse eğer

kızlar benim sol kasığımda sürekli bir sancı oluyor
sizde de var mı böyle bir durum?
Benimde arada sağda oluyor batma şeklinde ilk korktum ama rahim genişliyor ya ondan ötürüdür dedim kendimi rahatlattım

haklısın canım ben yanlıs anladım :) medıcana da dogum paketlerı ne kadar pekı[/QUOTE]
Bizim alıntılar çok karıstı canım valla hiç bilmiyorumki 4000 5000 vardır yine arkadaş link paylaşmış ona bakalım

kızlar doktorun özel muayanesine giden var mı?
ne kadar ücret veriyor?
Canım benım doktorum var Ankara nene hatunda 300 ödüyoruz yakın zamanda gidince tekrar almıyor ama 10 gunmu tam hatırlaıyorum sonrasında tekrar alıyor

Olmazmı canım neler neler hemde ama Allaha emanetler canım ya bize çokca dua etmek kalıyor onun sağlıkla gelişimi için Allahım sana emanet diyorum.

Aynen sabah akşam dua ediyorum, Allah'a emanetiz hepimiz ve bebişlerimiz de.
Sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun inşallah :)

Bugün sıfır mide bulantısı ile uyandım. Kalktım kendime şöyle ballı mallı güzel de bir kahvaltı hazırladım ohh. Mide bulantınz geçti diye niye üzülüyorsunuz sevinin işte. Bebeklerimiz büyüyor şükür:)

Bizim alıntılar çok karıstı canım valla hiç bilmiyorumki 4000 5000 vardır yine arkadaş link paylaşmış ona bakalım

Canım benım doktorum var Ankara nene hatunda 300 ödüyoruz yakın zamanda gidince tekrar almıyor ama 10 gunmu tam hatırlaıyorum sonrasında tekrar alıyor[/QUOTE]
benimde 200 tl alıyor canım
bende çalışmama rağmen biraz fazla geliyor ama
bu doktor çok özen gösteriyor o yüzden bırakmak istemiyorum

Ben bu sıra hep kavun, erik , kiraz, çilek vs yedim. Meyve yemek rahatlatıyor kabızlık olayını iyi geldi bana :)
Karpuz şuan pek hoşuma gitmiyor tam olmamışlar sanki

kızlar hayırlı günler olsun inşallah, ben calisiyorum ama cok yorgunum zorla calisiyorum sabah mide bulantisi 10 dan sonrada yorgunluk simdi bir saat izin aldim eve geldim uzandim inşallah bebegim iyidir ve büyüyordur ..
Allahım kucagimiza almayı nasip etsin inşallah inşallah

Evet bulantı çok zor, haklısınız. Ancak 7. 8. ve 9. haftalarda hatta 10. haftamda da bol bol bulandı midem sağolsun :)
Eksiklik hissettirmedi Ancak birden azalıp gidince de korktum haliyle, Tam da alışmıştım

Şaka bi yana, inşallah hepimizin işler yolunda gidiyordur :)

Kızlar göğüslerinizde ve kasıklarınızda durumlar nasıl? Benim göğüslerim indi sanki biraz. Sol kasıkta batma devam ediyor ama..
Benim kasik grim agrim hic olmadi ama gogus hassasiyetim oldukca azaldi. Bu rahatsiz edici belirtiler olsa bir dert olmasa bir dert. Beni en rahatsiz eden bazen hissettigim asiri siskinlik. Nefes bile alamadigimi hissrdiyorum bu anlarda asiri daraliyorum. O olmasa genel olarak bi sikayetim yok aslinda

O testi ben de yaptiricam canim. Ama ayrica 2 li 3 lu 4 lu testler ve detayli ultrasonlar da yapilacak galiba. Cok fazla soru sormuyorum dr uma sadece direktiflerini uyguluyorum givendigim icin. Benim yaptirma sebebim tup bebek tedavilerimde embriyolarimin hep genetikte takilmasiydi. Tup bebek dr lar da dahil normal gebelikte bu ihtimalin daha az olacagini soylese de ben olabildigince elimden gelen kadar kontrollu gitmek istiyorum. Gerisi Allahin takdiri. Bu cuma kontrolum var kan verir miyim bilmiyorum? Sen ne zaman kan vereceksin bu test icin? Hic sormadim doktoruma bu testi kacinci hafta yaptircaz diye. Cinsiyeti erkenden ogrenmek sansimiz olacak ama cinsiyetten ziyade su sonuclar bi temiz gelse acaip bi rahatlama yasayacagim

Ben bu sıra hep kavun, erik , kiraz, çilek vs yedim. Meyve yemek rahatlatıyor kabızlık olayını iyi geldi bana :)
Karpuz şuan pek hoşuma gitmiyor tam olmamışlar sanki
Gecen gun seftaliyi denedim acaba olmus mudur diye testten gecti. Oneririm canim

Öyle tabi ama dikkat ettiyseniz hepimizin ki nerdeyse aynı haftalarda sonlandı demek ki bu haftalarda bitiyor. İnşallah sağlıkla büyürlerde alırız kucağımıza yavrularımızı❤ :)

bende seftali ve muz sparisi verdim onlari yedim birde erik yiyorum erik iyi geliyor

Merhaba kızlr
Bugün randevum vardi cok şükür bebek sağlıklıymış baya hareket ediyordu
Benimde belirtilerim iyice azalmıştı hamile gibi hissetmiyordum kendimi endişe etmeye baslamıştım sizin gibi
Haftaya da ikili test için gideceğim
Kan değerim 10 çıktı kan ilacı verdi birde

maşallah sübhanallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah adina cokk sevindim

Öyle tabi ama dikkat ettiyseniz hepimizin ki nerdeyse aynı haftalarda sonlandı demek ki bu haftalarda bitiyor. İnşallah sağlıkla büyürlerde alırız kucağımıza yavrularımızı❤ :)

Amiiiinnn diyelim hep beraber :)

Benim doktor randevum bayram sonrası 29unda. Bakalım o zamana kadar nasıl sabredicem

bende seftali ve muz sparisi verdim onlari yedim birde erik yiyorum erik iyi geliyor
Ben demir hapi da kullandigim icin kabizlik vesiskinlik problemi var o yuzden henuz muza cesaret edemedim :)

Hadi masallah hep boyle su gibi aksin. Benim belirtilerim azaldi diyen cogu kisinin de icine su serptin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…