2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yeşil elma haftada 4 adet yemek gerekiyor hem bulantıyada iyi geliyor.muz lif bakımından zengin olduğu için hergün yemek gerekir bulantıyıda bastırıyor yoğurt da yemek gerekiyor ben normal yoğurt yemiyorum öncedende yemezdim çilekle rondodan geçiriyorum çilekli yoğurt oluyor hem güzel hem faydalı oluyor.kabızlık için kuru kayısıyı suda bekletip içmek kayısılarıda yemek iyi geliyor taze kayısıdan daha etkin çözüm tabiki tazesinide yemek gerekir.badem de bulantıya iyi geliyor ama kabuklusunu alıp kırıp yemek gerekir marketlerde satılan işlenmişler sağlıklı değil.ben genelde bulantıma iyi gelicek bastıracak sağlıklı gıdaları yemeye çalışıyorum

Benim mide bulantilarim iyice azalmaya basladi. Korkuyorum ki nasil korkuyorum ama uzerine dusunmemeye calisiyorum. Mide bulantim olsa da yine olacagina varacak diyorum. Bakalim benim de randevum cuma gunu umarim guzel haberler verebilirim

Benim de bugun bulantım iyice hafifledi ağrı falan da yok gibi bişey ama ufaktan tırsıyorum :/
Rabbim bizlere bağışlasın

Benim de bugun bulantım iyice hafifledi ağrı falan da yok gibi bişey ama ufaktan tırsıyorum :/
Hic kotu dusunme. Bu haftalarda artik rahatsiz edici belirtilerin ortadan kalkmadi cok normal. Dedigim gibi hep iyiye yormak lazim. Negatif dusunmeyle kendimize de yazik bebege de

Olumsuz düşünceler getirmeyin aklınıza güzel düşünün güzel olsun ne güzel işte geçiyor bulantınız çok mu meraklısınız bulantıyla yaşamaya :))

Olumsuz düşünceler getirmeyin aklınıza güzel düşünün güzel olsun ne güzel işte geçiyor bulantınız çok mu meraklısınız bulantıyla yaşamaya :))
Evet tam da alışmıştım bulantıya
İnsan tedirgin olacak bişey buluyor hormonlardan galiba :)

MasaAllah canım yarasın bebise bende elma yedim birkac gün ama sonra bıraktım yeniden baslym muzda günde 1 tane yeter o zaman ondanda yiym cok sagol yarasın miniklerimize sağlıkla gelsinler

Benimde oyle oldu canim ikinci kese kayboldu nasip

İyi geceler arkadaşlar ben bir haftadır çok yoğun bulantı ve halsizlik hissediyordum başımı kaldiramiyordum dün akşamdan beri bi anda durdu çok iyiyim ne bulantı ne gaz hiçbişey yok acaba bi sıkıntı olabilir mi kalbi durmuş olabilir mi

Bu arada şimdi okudum 10. Haftada bulantilari azalan arkadaşlar da varmış insan işte tedirgin oluyor kaybetmek korkusundan Allahım evlatlarimizi bize bagışlasın

Bu sorunun cevabını kimse bilemez canım herkesin bulantısının kesilme zamanı farklı oluyor.çok tedirginsen yarın bi doktora görün için rahatlar böyle yaşıyor mu kalbimi durdu gibi düşüncelerle vesvese yapmayın boşuna

Himmmmm, anladim.
Teşekkür ederim.
Hayırlı sağlıklı gebelikler. :)

Aynen canım ıkılı test ıçın cagırmıştır
11/14.haftslardayapılıyor
Bende haftaya yaptıracagım

Ben bu hafta gidecektim. Gidemedim. Gelecek hafta gideyim inşaallah. .

Hayrolsun inşaallah.
Acep bilinçaltı mıdır?
İnşaallah herşey gönlünüzce olur.
Üzmeyin kendinizi

Kızlar doktor bana bunu yazmıs bulantı ıcın fiyatı yuksek dıye bastan almadık sonra almak zorunda kaldık insallah ıse yarar yoruldum artık bulantıdan bu arada burun spreyı

Eklentiler

• 1497331132999-406956823.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…