- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
Ben bebegin hareketlerinin 5. ay ve sonrasinda hissedilebildigini biliyordum. Simdi 12 haftadan sonra bisyler hissedebilecekmiymisiz vay beCiddi bir şey olabileceğini düşünüp doktoru aradım.
Normal şartlarda 12 de falan başlıyormuş yarın 11. Haftamıza giriyoruz doktor hissettiğin Bebek mi bilemiyorum geldiğinde tam noktasını gösterirsin anlarız dedi.
Anlattıklarıma göre de Bebek olabilir dedi.
Nasil bisey hissediyorsun peki kas seyirmesi gibi mi yoksa daha degisik bi his mi? Bak merak ettim simdiCiddi bir şey olabileceğini düşünüp doktoru aradım.
Normal şartlarda 12 de falan başlıyormuş yarın 11. Haftamıza giriyoruz doktor hissettiğin Bebek mi bilemiyorum geldiğinde tam noktasını gösterirsin anlarız dedi.
Anlattıklarıma göre de Bebek olabilir dedi.
Canimmm benim, Rabbim tez zamanda saglikli bir evlat versin kucagina, dualarin icin tesekkurler, dualarımız seninle canımmmKızlar size mutlu mutlu hayırlı sağlıklı hamişlikler diliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kalp atışı başlamamış. 8.hafta olmasına rağmen 6. Haftada kalmış. Sonlandırma sürecini başlatıyoruz.
merhaba,oncelikle saglikli bi gebelik yasatsin rabbim sana ve hepimize.bisey sormak istiyorum sana.arkadasim gecen pazartesi betasina bakmisti 240larda cikmisti adeti 2 gun gecmistbu bugun tekrar yaptirdi betasi 8600lerde cikti.bana artis baya yuksek gibi geldide 1 haftada.senin beta artislarin nasilsi acaba?Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bizim ikizlerin diğerinden hala kalp atışı Yok . Sanırım kaybolan ikiz olacakmış . Vucüt emecekmiş . Diğerinin kalp atışını dinledik yine nasıl büyük bir mucize . Bin şükür
masallahhhh, Rabbim korusun, tehlikeli zamanlari atlatıyoruz Allah ın izniyle, bir de tarama testleri gecse de bir oh çeksekbiz geldik teyzeler doktordan gebelik devam ediyor. 9+1 ciktu. bayagi hareketlenmiş kıpır kıpırdi. 179 kalp atimi cikti.
oyyy oy oyyy yerimmmm minnaaakkk,bu da fotomuz.
Benim betam hep 2 kat arttı canım .3 kez tekrar ettim betayı 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi sürpriz 2 kese gördük . Beta da anormal artış yoktu Yanimerhaba,oncelikle saglikli bi gebelik yasatsin rabbim sana ve hepimize.bisey sormak istiyorum sana.arkadasim gecen pazartesi betasina bakmisti 240larda cikmisti adeti 2 gun gecmistbu bugun tekrar yaptirdi betasi 8600lerde cikti.bana artis baya yuksek gibi geldide 1 haftada.senin beta artislarin nasilsi acaba?
Psikolojik olarak birazda canım yemezsem ona bakamamisim gibi hissedicem diye zorluyorm kendimi mide almayinca zorlamada fayda etmiyor zaten sağlıklı olsunlar insaAllahSu donemler pek zorlayarak yemeni gerektirecek donemler degil. Kendini zorlayip iyice tiksindirme yiyeceklerden. Ac kalmaman ve yedigin seylerin zararli olmamasi yeterli. Bebekler su anda bizim depolardan yiyorlar. Kan tahlilinde zaten eksik birsey varsa mudahale ediliyor. Mesela ben de demir eksikligi vardi ve demir hapina basladim. 3 aydan sonra daha dikkatli ve saglikli beslenebiliriz anca su an midemiz ne aliyosa o
subyen muskasi bebegi koruyor canım benim yakinlarinda tanidiklarin bilir hoca varsa yaptir allahim korusun inşallah kucağına almak nasip olurkullaniyorum canim.enox 4000 kullaniyorum. gobegim mosmor oldu el degmiyo artik.
ilk defa duydum canim. ne ki dedigin sey.
ben ultrasonla bebege baktikları yerde siksık icerde göz seyirmesine benzer hareketlenmeler hissediyorum, bagirsak hareketidir diyorlardi ama gercekten başka bir sey bu, Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnn,Selam kızlar
Bugün pıtır pıtır sol tarafım oynuyor. Sol alt tarafda kızımda solumdaydı Buda orada
Var mı hisseden Böyle bir şey
29 undaki kontrolü heyecanla bekliyorum
benim kontrol de 23 unde canim, hayırlısı insallah bende cok heyecanliyimSelam kızlar
Bugün pıtır pıtır sol tarafım oynuyor. Sol alt tarafda kızımda solumdaydı Buda orada
Var mı hisseden Böyle bir şey
29 undaki kontrolü heyecanla bekliyorum
hamdolsun şükürler, maşallah sübhanallah size inşallah kucağına almak nasip olur..Kalp atışlarımızı duyduk çok şükür.. 7+3 olmuşuz teyzeleri..
Darısı henüz duyamayan, bekleyen teyzelerimize inşallah..
Ben bebegin hareketlerinin 5. ay ve sonrasinda hissedilebildigini biliyordum. Simdi 12 haftadan sonra bisyler hissedebilecekmiymisiz vay be
Zaten su 12. haftayi bi atlatsam uzerimden buyuk bir yuk kalkacak
Nasil bisey hissediyorsun peki kas seyirmesi gibi mi yoksa daha degisik bi his mi? Bak merak ettim simdi
ben ultrasonla bebege baktikları yerde siksık icerde göz seyirmesine benzer hareketlenmeler hissediyorum, bagirsak hareketidir diyorlardi ama gercekten başka bir sey bu, Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnn,
benim kontrol de 23 unde canim, hayırlısı insallah bende cok heyecanliyim
Benim de aynı canım. Ayakta olmuyor ama oturunca ve yatınca bi şeyler oluyor. Ben bebegimin hareketleri diyorum ama annem çok erken daha hissetmezsin diyor. Bilemedim ben de.Kızımda bunları çık geç yaşadım ben yada ilk olduğu için hissetmiyordum. Sürekli hissediyorum bu kadar olmasına anlam veremedim
Tek bildiğin ayağa kalktığım anda duruyor yatar pozisyon yada oturur pozisyonda direk pıt pıt başlıyor
hamdolsun şükürler, maşallah sübhanallah size inşallah kucağına almak nasip olur..
bende bidaki pazartesi günü doktora gideceğim inşallah güzel haberler le gelirim bende
allahim korusun miniklerimizi
Benim de aynı canım. Ayakta olmuyor ama oturunca ve yatınca bi şeyler oluyor. Ben bebegimin hareketleri diyorum ama annem çok erken daha hissetmezsin diyor. Bilemedim ben de.
Benim mide bulantilarim iyice azalmaya basladi. Korkuyorum ki nasil korkuyorum ama uzerine dusunmemeye calisiyorum. Mide bulantim olsa da yine olacagina varacak diyorum. Bakalim benim de randevum cuma gunu umarim guzel haberler verebilirimHamilelik belirtilerinden bulantısı ve kasık ağrısı kaybolan var mı arkadaşlar, hem seviniyorum hem korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?