2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayirli olsun Allah hepimizin ki tamamina erdirsin.
Diger hamileliklerinizde ilk 3 aydan sonra bulantilariniz gecmis miydi?
En rahat aylar 4-5-6. aylar diyorlar dogru mu?
Ilk 3 aydan sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum da

Kızlar etli çiğköfte çok mu zararlı çok canım çekiyor ama yiyemiyorum toksoplazma mı ne o mikrop korkusundan rüyama girdi tahlil yaptırıyordum pozitif falandı
Etli olmaz. Neden etli istiosunki. Piyasada satilanlar etsiz hep. Onlardan ye ama etli yeme. Cig et kesinlikle yeme dedi doktor bana

Kizlar nasılsınız. bende durumlar ayni. kafami kaldiramiyorum. Yarin dr randevum var. ama icimde acayip korku var. iki kaybimda 8 ve 9 haftalarda kalbi durdu. simdi yine ayni senaryoyu yasar miyim diye endiseliyim. yarin saat 2 nasil olacak bilmiyorum.

Yok canım yok bu sefer farkı olacak

Güzel Düşün güzel olsun :)

Neden 12. Haftada gel yine, dedi ki?
Ben de p.tesi gitmek nasip olursa gideceğim..
Cinsiyet konusunda birşey söyleyen oldu mu?

Bu arada hanımlar bugün banyo lavabo temizliği yaptim. Feci bi asitlik ilaç kullanmisim. Fırçayı suremeden ordan uzaklaştım. Kapı pencere suyu actim.
Çok sonra girip yıkamak zorunda kaldım o kokunun havanın gitmesi için.
Başıma ağrı girdi. Ve hafif bitkin düştüm.
Ama başka birşey olmadı.
Bebeğe birşey olmamıştır di mi
Sanirim solunum aldığı zamanlardi bu dönem... [/QUOTE]
Tuz ruhu ile çamaşır suyunu karıştırmışsanız klor gazı ç
Sizde de halsizlik bulanti oluyor mu ilaci aldıktan sonra. Beni mahvediyor ya. Aksam olani yatmadan once iciyorum ama sabah olan cok carpiyor beni

Hayirli olsun Allah hepimizin ki tamamina erdirsin.
Diger hamileliklerinizde ilk 3 aydan sonra bulantilariniz gecmis miydi?
En rahat aylar 4-5-6. aylar diyorlar dogru mu?
Ilk 3 aydan sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum da
Ilk 3 ay surdu sanki bu sefer daha kotuyum. 4.5.6. Aylar guzeldir. Sonraki aylarda cok fazla nefes darligi ve odemim oluyor benim. Zor Allah kolaylik versin hepimize

Mesajım yanlış olmuş bana dr temizlik maddelerinden uzak dur dedi.Ama bir keredende bir şey olacağını zannetmiyorum.

Tuz ruhu ile çamaşır suyunu karıştırmışsanız klor gazı ç[/QUOTE]
Kimyasallardan mumkun oldugunca uzak durmaliyiz. Aslinda telefondan da uzak durmaliyiz ama ben yapamiyorum.

Ben de çok korkuyorum normalde de randevum salı ama dayanamayıp yarın kontrol olurum heralde bi de geçen hafta bebeği göremedik. O kadar ki millete nasıl söylicem diye düşünmeye başladım. İnşallah rabbim sevindirsin bizi hepimizi

Ilk 3 ay surdu sanki bu sefer daha kotuyum. 4.5.6. Aylar guzeldir. Sonraki aylarda cok fazla nefes darligi ve odemim oluyor benim. Zor Allah kolaylik versin hepimize
3 ayin gecmesine cok ta fazla kalmadi.
Canim benim dr um hamile pilatesini tavsiye etti. Benim de aklima yatti cunku boyun duzlesmem ve bel fitigim var. Pilates bir sekilde orada ki kaslari da guclendiriyor. Netten arastirdigimda insanlar hamileligin son aylarini cok rahat gecirmelerini sagladigindan bahsetmis. Nefes teknikleri vs le de dogumda fazla zorlanmadiklarindan ve ardindan cabuk toparladiklarindan bahsetmisler. Sen de bir arastir istersen

bekle canim 9.haftaya kadar gec dollenme olabiliyo. sakin hemen kurtaji düşünme.eczacimiz sakin hocam dedi. bazi gebeliklerde kalp atimi gec duyulabiluyo dediydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…