- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Kızlar benim gibi canı ne isterse yiyen icen var mııdondurma cekiyor mesela patlamış mısır cekiyor hele ciiiipss vs vs tüketiyor musunuz ben daha hamileliğimde ilk defa dondurma yicem cok canm istedi cipsi cok az az canm isterse tüketiyorum var mı benm gibi olaaann gelsin avokadolar gitsin pırasalar isterdim ama hic alısmamışım yapamıyorum iste. Yani aslında oyle cok zararlı beslenen biri değilimdir hic dısarda yemem kola,cay,meyve suyu yapay bisey icmem beyaz ekmek pek yemem falan ama hamilelikte sebzeye ozendikce pek basarılı olamıyorum
Ben cok istiyorum bisiler almak. Ama korkuyorum elim bögrümde kalirsam die o yuzden 6. 7. Aya kadar bisi almam die dusunuorumKızlar hazırlık yapan var mı ya neler yapıyorsunuz biraz fikir olsa. Erken ama ben Allah'ım güzel günlerde kullanmayı nasip et diye bişiler yapıyorum kendimi tutamıyorum
Canm bizim SAT aynı seninle bende dün Dr gittm grc döllenme olduğu için bnada 5 buçuk haftalıksın dedi olabiliyomuş öyle kesenin durumuna göre hesaplıolarkızlar ya benim kafam dünden beri çok karışık. sat 1 nisan buna göre bebeğimin 10 haftalık olması gerekiyor. dün dediğim gibi kese de bebek var mı yok mu diye işyerime yakın bir hastaneye gittim. bebişimin kalp atışını gösterdi doktor. ve beş haftalık gebesin ultrasona göre dedi. bu eşimle denediğimiz tarihe denk geliyor. ama sata göre 10 haftalık olman gerekiyor dedi. kafam çok karıştı. YARDIM LÜTFEN
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız ben istifar etmeye basladim yatarken birseyim yok ayakta dolanirsam kusuyorum calisamiyorum ayranla duruyorum ..
kızlar bende park yatak istiyorum tabiki daha cok erken inşallah nebegimiz buyur büyür kucagimiza almak nasip olur
inşallah :) canım benim inşallahBiz de park yatak alacağız gibi duruyor canım
Piyasadaki en kullanışlı en çok ovulen o
Hayırlısoyla yatsinlar bebetolarimiz:)
Ağrı normal rahim büyüyor. Ay bizim kadar hamile iken farkında olmayan bir sürü kişi var. Korkudan öleceğiz galibaGünaydın kızlar benim dünden beei biraz agrilarım başladı sanki doktor normal dedi ama ben yine de korkuyorum bide mide şişkinliği ve gaz agrisi çok oluyo. Belkide ben o agrıları karıştırıyorun insan hep korkuyla yaşıyo valla
Aynen normal ama işte boyle anidrn vurup geçince insan panik oluyo doğuma kadar böyle korkuyla gideceğiz heraldeAğrı normal rahim büyüyor. Ay bizim kadar hamile iken farkında olmayan bir sürü kişi var. Korkudan öleceğiz galiba
Canm bende kullaniyorm ozellikle doktorum tembihledi içtikten sonra yat dinlen sakin ayaklanma dedi halsizlik bas donmesi sarhos gbi yapiyor bu ilac dedi.Bide o varBen günde 3 defa 200 lük alıyorum progestanı.
Eki Görüntüle 2007274 Eki Görüntüle 2007274
PROGESTAN İCTİKTEN YARIM SAAT SONRA BEN :)) yukleyebildigim ilk dosya oldugundan kırpmayla ugrasamadım;:)
Hanimlar bisey danicagim bi kac gundur kokusuz sari akintim (cok ozur dilerim) oluyor acaba normal mi? Sizde de var mi? Bira fazlalasinca sizlerede sormak istedim.
Canim cig et yasak. Evde yalanci cigkofte (etsiz cigkofte de diyorlar) tarifine bakip sen evde yap istersenKızlar etli çiğköfte çok mu zararlı çok canım çekiyor ama yiyemiyorum toksoplazma mı ne o mikrop korkusundan rüyama girdi tahlil yaptırıyordum pozitif falandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?