- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
- 103
Ya iş güç işte zaten normalde de antidepresan kullanıyordum. Transferden sonra kontrollü bıraktım azaltarak. İşe başlayana kadar iyiydim ama başlayınca yine nevrim döndü ve eşim bile yanımda oturmuyor başka odada oturuyor sinir oluyorum çünkü herşeye.Hayirdir canim neyin var kim kizdirdi seni böyle
Eki Görüntüle 2007274 Eki Görüntüle 2007274
PROGESTAN İCTİKTEN YARIM SAAT SONRA BEN :)) yukleyebildigim ilk dosya oldugundan kırpmayla ugrasamadım;:)
Ya iş güç işte zaten normalde de antidepresan kullanıyordum. Transferden sonra kontrollü bıraktım azaltarak. İşe başlayana kadar iyiydim ama başlayınca yine nevrim döndü ve eşim bile yanımda oturmuyor başka odada oturuyor sinir oluyorum çünkü herşeye.
Bide o varSizde de halsizlik bulanti oluyor mu ilaci aldıktan sonra. Beni mahvediyor ya. Aksam olani yatmadan once iciyorum ama sabah olan cok carpiyor beni
Bide o varBen günde 3 defa 200 lük alıyorum progestanı.
Ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum sadece çok önemli olduğunu ve günde üç defa dikkatle kullanmam gerektiğini biliyorum. Ama bir ipucu vereyim ben vajinal fitil olarak alıyorum. Muhtemelen 200 lük olduğu ve günde 3 defa kullanılacağı için yan etkilerini azaltmak amacıyla bu şekilde veriyor.Ben halime sukredeyim o zaman senin daha cokmus. Hem hamilelik hem ilac dengemizi bozuyor. Size ne kadar kullanacağınızi söylemişti bana birsey de demedi bi daha ki kontrole kadar elimdeki kutu biter tekrar yazdirsam mi ki
Sizde de halsizlik bulanti oluyor mu ilaci aldıktan sonra. Beni mahvediyor ya. Aksam olani yatmadan once iciyorum ama sabah olan cok carpiyor beni
Ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum sadece çok önemli olduğunu ve günde üç defa dikkatle kullanmam gerektiğini biliyorum. Ama bir ipucu vereyim ben vajinal fitil olarak alıyorum. Muhtemelen 200 lük olduğu ve günde 3 defa kullanılacağı için yan etkilerini azaltmak amacıyla bu şekilde veriyor.
Şükür dokuzuncu haftaya girer girmez mide bulantım da bayağı bir azalma oldu. Hatta artık kusmak yok elhamdülillah. Ama çok fazla gaz var. Bu da karnımda ağrıya neden oluyor. Ayrıca galiba enfeksiyon da var. İdrar yaparken sızlama oluyor ve yeşilimsi bir akıntı mevcut. Pazartesi hastaneye gideceğim. Başka enfeksiyon yaşayan var mı ?
Senin de akıntının renginde değişiklik var mıydı? Bir de aşırı sizlama oluyorBenim.vardi geçti canım.
Bol bol bol su
En güzel. İlaç :)
Bebek daha ilerde. Geri geldiği oluyor da dikkatli olmak gerekiyor zamanla nasıl geri gelmeyeceğini öğreniyorsun. Olur da alelacele yapmak zorunda kalırım da çıktığını görürsem diğerini daha erken alıyorum be öyle bir düzen kurdumBana da fitil olarak al dedi ama bn korktum bişey olursa diye hani fitili iceri itikliyim derken bebege bişey olursa. Bide hap geri gelmiyor mu o zaman da etkisi azalmis oluyor mu
Bebek daha ilerde. Geri geldiği oluyor da dikkatli olmak gerekiyor zamanla nasıl geri gelmeyeceğini öğreniyorsun. Olur da alelacele yapmak zorunda kalırım da çıktığını görürsem diğerini daha erken alıyorum be öyle bir düzen kurdum
Bizde aleykümselam diyoruz cennet kokulular hayırlısiyla sağlıkla dogduklarini da görelim insaAllahMinigine aleykum selam diyor ve benmkinin selamini da sana iletiyorum
Elimde olan bir iple battaniye basladim acemi işi yapıyorum işte amaç el emeğm olsun hicbirsey yapamadim demek istemiyorum zaten fazlada birsey bilmiyorum cogu hazir olur ya da babaannesi yapiverir artıkKızlar hazırlık yapan var mı ya neler yapıyorsunuz biraz fikir olsa. Erken ama ben Allah'ım güzel günlerde kullanmayı nasip et diye bişiler yapıyorum kendimi tutamıyorum
Senin de akıntının renginde değişiklik var mıydı? Bir de aşırı sizlama oluyor
Kızlar hazırlık yapan var mı ya neler yapıyorsunuz biraz fikir olsa. Erken ama ben Allah'ım güzel günlerde kullanmayı nasip et diye bişiler yapıyorum kendimi tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?