2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayirdir canim neyin var kim kizdirdi seni böyle
Ya iş güç işte zaten normalde de antidepresan kullanıyordum. Transferden sonra kontrollü bıraktım azaltarak. İşe başlayana kadar iyiydim ama başlayınca yine nevrim döndü ve eşim bile yanımda oturmuyor başka odada oturuyor sinir oluyorum çünkü herşeye.

Hamile olduğunu bilmiyorlar mi canım daha dikkatli davransalar ya

Bide o var Ben günde 3 defa 200 lük alıyorum progestanı.

Ben halime sukredeyim o zaman senin daha cokmus. Hem hamilelik hem ilac dengemizi bozuyor. Size ne kadar kullanacağınızi söylemişti bana birsey de demedi bi daha ki kontrole kadar elimdeki kutu biter tekrar yazdirsam mi ki

Ben halime sukredeyim o zaman senin daha cokmus. Hem hamilelik hem ilac dengemizi bozuyor. Size ne kadar kullanacağınızi söylemişti bana birsey de demedi bi daha ki kontrole kadar elimdeki kutu biter tekrar yazdirsam mi ki
Ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum sadece çok önemli olduğunu ve günde üç defa dikkatle kullanmam gerektiğini biliyorum. Ama bir ipucu vereyim ben vajinal fitil olarak alıyorum. Muhtemelen 200 lük olduğu ve günde 3 defa kullanılacağı için yan etkilerini azaltmak amacıyla bu şekilde veriyor.

Sizde de halsizlik bulanti oluyor mu ilaci aldıktan sonra. Beni mahvediyor ya. Aksam olani yatmadan once iciyorum ama sabah olan cok carpiyor beni

Ben bi sabah bi aksam içiyordum ama sabah ac karnına icildiginden bi de normalde de hap icmede zorlandıgımdan ilac gitmiyodu kusuyodum ondan sadece gece yatmadan once alıyorum. Ama gunduz içtiğimde yarım saat bi saat sonra uyku ve bas dönmesi oluyor kafam bi milyon geziyodum :))

Bana da fitil olarak al dedi ama bn korktum bişey olursa diye hani fitili iceri itikliyim derken bebege bişey olursa. Bide hap geri gelmiyor mu o zaman da etkisi azalmis oluyor mu

Kızlar benim karnim cok agriyor ya özellikle egilip kalkarken karnima bastirinca fln cok sizliyor sizce neden böyledir. Korkuyom bagirsaklarm mi tikandi ki

Şükür dokuzuncu haftaya girer girmez mide bulantım da bayağı bir azalma oldu. Hatta artık kusmak yok elhamdülillah. Ama çok fazla gaz var. Bu da karnımda ağrıya neden oluyor. Ayrıca galiba enfeksiyon da var. İdrar yaparken sızlama oluyor ve yeşilimsi bir akıntı mevcut. Pazartesi hastaneye gideceğim. Başka enfeksiyon yaşayan var mı ?

Benim.vardi geçti canım.

Bol bol bol su

En güzel. İlaç :)

Bana da fitil olarak al dedi ama bn korktum bişey olursa diye hani fitili iceri itikliyim derken bebege bişey olursa. Bide hap geri gelmiyor mu o zaman da etkisi azalmis oluyor mu
Bebek daha ilerde. Geri geldiği oluyor da dikkatli olmak gerekiyor zamanla nasıl geri gelmeyeceğini öğreniyorsun. Olur da alelacele yapmak zorunda kalırım da çıktığını görürsem diğerini daha erken alıyorum be öyle bir düzen kurdum

Kızlar hazırlık yapan var mı ya neler yapıyorsunuz biraz fikir olsa. Erken ama ben Allah'ım güzel günlerde kullanmayı nasip et diye bişiler yapıyorum kendimi tutamıyorum

Cok iyi dusunmussun canim bende mi yapsam acaba ya

Kızlar hazırlık yapan var mı ya neler yapıyorsunuz biraz fikir olsa. Erken ama ben Allah'ım güzel günlerde kullanmayı nasip et diye bişiler yapıyorum kendimi tutamıyorum
Elimde olan bir iple battaniye basladim acemi işi yapıyorum işte amaç el emeğm olsun hicbirsey yapamadim demek istemiyorum zaten fazlada birsey bilmiyorum cogu hazir olur ya da babaannesi yapiverir artık

Kızlar ben şimdiden bez araba ıslak mendil vs arastirmaya başladım hangisi iyi sağlıklı kullanışlı diye önemli şeyler iyi araştırmak lazım

Daha erken ama beşik bakıyoruz biz de

Resmen her 100 anneden 98i park yatak oneriyor

Diğerlerini alanlar bile sonra gittik park yatak aldık yazmışlar aynı şekilde tanıdıklar da öyle

Bana şekil olarak biraz garip geliyor resmen bebetom naylon poşet içinde yatacak gibi ama şekilci olmamak lazım :)

Bi de çatlak kremi ya da yağ bayaa arastirdim kararımi da verdim ama not almıştım diğer bilgisayarda kalmış sonra yazayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…