- 22 Aralık 2015
- 448
- 360
- 33
İnşallah cnm ben de bulantı yaşasam bi dert yasamasam bi dert kendimi biraz iyi hissetsem bi sıkıntı mi var diye kuruntu yapiyorumÇoğumuz senin gibiyiz canım bulantı yaşamayan daha az 3 aydan sonra azalıyormuş tabi bünyeye göre değişir inşallah en kısa zamanda bulantısız günler bizimle olur
Rabbim sağlıkla bebeğini kucagina almayi nasip etsin hersey yoluna girsin inşallah cnmKızlar günaydın.. Bugün doktor randevum var. Cumartesi çok kanamam olmuştu. 1 haftadır evde yatıyorum. 3 iğne vuruldum. Bir de progestan içiyorum günde 3 tane. Kanamam tamamen kesildi. Akıntım beyaza döndü. İnşallah bebeğim sağlıklıdır Dua edin bana olur mu?
İnşallah benim de bulantilarim hayirlisiyla son bulur kızımla bile ilgilenemiyorum çok zorcanim benim bulantım 6. haftada basladı, 9. haftanin 2. gününe kadar cok şiddetlendi, simdi epey hafifledi, hatta neredeyse hic bulanmiyor diyebilirim, şuanda 9+6 yım.
Bende 9+3 teyim bulantim oluyor,istahin acildi mi peki,hicbisey canim istemiyorcanim benim bulantım 6. haftada basladı, 9. haftanin 2. gününe kadar cok şiddetlendi, simdi epey hafifledi, hatta neredeyse hic bulanmiyor diyebilirim, şuanda 9+6 yım.
Cok gecmis olsun. Bosver listeyle fln ugrasma yat dinlenArkadaşlar tşkler düşündüğünüz için iyiyiz çok şükür dün doktora gittik iyi bebişim çok şükür kanama alanı da kalmamış lekelenme de bitti çok şükür ama dikkatli olmam lazım yine giremedim bu aralar ama 1-2 güne listeyi düzenlicem listede olmayanlar özel msj atarsa daha iyi arada kaymamamış olur doktorum artık 1 ay sonraya verdi randevuyu hakkımızda hayırlısı Günaydın bu arada
Amin cnm tsk ederimallahim kucağına almayi nasip etsin inşallah sağlığıyla gelsin inşallah beraber buyurler annesiii
41 kere maşallah canım.. Rabbim korusun ne de tatlışlar yaaaa, benimki de olmus mudur acaba bu kadar, doktor boyunu söyledi mi kac cm olmuş? ya da mm?Günaydın kızlarr,
Bende sizinle 10+1'lik ultrason paylaşayım :) Dün vardı kontrol, doktor 12. haftada tekrar gel dedi.
10 gün sonra yine gideceğim
cok sevindim canim benim demistim iyi olcaksin diye listeye benide al.bu aradaArkadaşlar tşkler düşündüğünüz için iyiyiz çok şükür dün doktora gittik iyi bebişim çok şükür kanama alanı da kalmamış lekelenme de bitti çok şükür ama dikkatli olmam lazım yine giremedim bu aralar ama 1-2 güne listeyi düzenlicem listede olmayanlar özel msj atarsa daha iyi arada kaymamamış olur doktorum artık 1 ay sonraya verdi randevuyu hakkımızda hayırlısı Günaydın bu arada
Sorun yok ki geç döllenme de olabilir geç yumurtlama da.kızlar ya benim kafam dünden beri çok karışık. sat 1 nisan buna göre bebeğimin 10 haftalık olması gerekiyor. dün dediğim gibi kese de bebek var mı yok mu diye işyerime yakın bir hastaneye gittim. bebişimin kalp atışını gösterdi doktor. ve beş haftalık gebesin ultrasona göre dedi. bu eşimle denediğimiz tarihe denk geliyor. ama sata göre 10 haftalık olman gerekiyor dedi. kafam çok karıştı. YARDIM LÜTFEN
E daha ne olsun işte kendiniz söylüyorsunuz 45 gün diye o hesap 28 güne göre yapılıyor. Velhasıl boşuna dertlenmeyinkendi doktoruma gitmedim henüz 7 haftalık olsun diye bekliyorum. hem bebeği hem kalp atışını dinleyim istiyorum. dün kalp atışını gösterdi. dinletmedi. evet bi fetüs var beş haftalık dedi. satla tutmazsa sıkıntı oluyor mu. ben kendimi bildim bileli düzensiz yumurtlarım zaten 45 günde falan. adet düzensizliğim var. kafama çok takıldı.
kızlar ya benim kafam dünden beri çok karışık. sat 1 nisan buna göre bebeğimin 10 haftalık olması gerekiyor. dün dediğim gibi kese de bebek var mı yok mu diye işyerime yakın bir hastaneye gittim. bebişimin kalp atışını gösterdi doktor. ve beş haftalık gebesin ultrasona göre dedi. bu eşimle denediğimiz tarihe denk geliyor. ama sata göre 10 haftalık olman gerekiyor dedi. kafam çok karıştı. YARDIM LÜTFEN
Minigine aleykum selam diyor ve benmkinin selamini da sana iletiyorumBulantıli bir günden herkese merhaba annesine "Burdayım anne merak etme beni" diyen minigimle selamlıyoruz teyzeleri
süt ve süt ürünlerini midem kabul etmiyo canim ya. su an bile ayran deyince midem bir tuhaf oldu. psikolik midir nedir anlamadim.aynen kuzum uc dort gundur ayran ıcıp yatıyorum bak ıyı geldı o gece bas donmem de olmadı bulantım da tavsıye edıyorum hatta mumkunse kendın yap ıc kuzum
cok sevindim canim benim demistim iyi olcaksin diye listeye benide al.bu arada
benim bulantilarim var bilmiom bulantimi ne kusma yok ve basagrisi hala devam ediyor
Anneannem ruyanda kan gorduysen ruyan batil oldu der. Hamilelik surecinde bebegi kaybetme korkusu hepimizde oldugu gibi sende de var. O yuzden goruyosun oyle ruyalar. Takilma cok
Günaydın kızlarr,
Bende sizinle 10+1'lik ultrason paylaşayım :) Dün vardı kontrol, doktor 12. haftada tekrar gel dedi.
10 gün sonra yine gideceğim
Kızlar ben çok sinirliyim ya napıcuk. Değil katil seri katil olucim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?