2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin kizlar7+5 den merhaba herkese benim hikayem şöyle 8.5 aylik bir kizim var ve 10 gün önce hamiş oldugumu öğrendim ( korunuyorduk ) tabi ben şok öyle böyle şok degil ama çift çizgiyi gördüm ve bayilcak gibi oldu ertesi güne kadar kendime gelemedim ama iki gun sonra alıştım rabbim verdi demekki hayirlisi böyleymiş şimdi mutluyum cokkk zor bir süreç olacak çünkü kizim çok fena gecesi gündüzü yok yemiyor uyumuyor ömrümü yiyor yesin tabi kurban olurum onları verene rabbim isteyen herkese versin bebek hayatin en büyük mucizesi....

geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın.

Kızlaaaarrr bebeğim büyümüş.. kanama alanı var ama hala. İğne ve ilaca devam. Kalp atışı 173

günaydın canım
öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin de çok tatlı büyümüş :)

benimde çok az kahverengi lekelenmem olmuştu 6+3 te. doktor 3 gün arayla vurulmam için 5 tane proluton depot iğne ve günde 3 kere progestan 100 mg verdi. iğnelerim geçen perşembe bitti şükür daha sonra kanama alanı çok az kalmış dedi doktor. iğne vermedi progestana devam 2 hafta sonra gel dedi. senin iğnen de benimkinden miydi?

Kızlar sabahtan beridir belim ağrıyor, var mı benim gibi hisseden? Acaba normalde adet zamanımıza denk gelen belirtileri mi yaşıyorum. Bilemedim 7. Haftadayım.

Kızlar sabahtan beridir belim ağrıyor, var mı benim gibi hisseden? Acaba normalde adet zamanımıza denk gelen belirtileri mi yaşıyorum. Bilemedim 7. Haftadayım.

Normal canım rahim genişliyor, sinirlere baskı yapıyor. Bende uzandığım zaman sağdan sola dönerken acı çekiyorum remen.

Kızlar günaydın bu sırt ağrıları beni öldürecek . Son 3 gecedir bildiğiniz uyuyamıyorum . Nefes aldıkça da batıyor resmen sırtım . Ne sırtüstü yatabiliyorum ne de yan . Uykusuzluktan mahvoldum .

İyi akşamlar kızlar ben 1 haftadır hiç iyi değilim çok fazla bulantim var kafamı kaldiramiyorum hicbirsey yiyemiyorum benim gibi olan var mı ve acaba bu durum ne zaman son bulur
canim benim bulantım 6. haftada basladı, 9. haftanin 2. gününe kadar cok şiddetlendi, simdi epey hafifledi, hatta neredeyse hic bulanmiyor diyebilirim, şuanda 9+6 yım.

kızlar ya benim kafam dünden beri çok karışık. sat 1 nisan buna göre bebeğimin 10 haftalık olması gerekiyor. dün dediğim gibi kese de bebek var mı yok mu diye işyerime yakın bir hastaneye gittim. bebişimin kalp atışını gösterdi doktor. ve beş haftalık gebesin ultrasona göre dedi. bu eşimle denediğimiz tarihe denk geliyor. ama sata göre 10 haftalık olman gerekiyor dedi. kafam çok karıştı. YARDIM LÜTFEN

Evet canım proluton depot. Bana da 3 gün arayla vurulmam için 3 tane vermişti. Kanama alanı geçmediği için şimdi yine 3 tane verdi. Çok acıtıyor ama iğne demi

Merhaba benimde gece uyurken asiri bacaklarim agriyor sizliyor sizinde oluyor mu hic uyuyamiyorum gece bu yuzden

inşallah öyledir
benimki bugün daha kötü oldu yedigimi cikartcam agzima geliyor şuan limonlu su içiyorum

canım inş. mühim bi durum yoktur. sat a çok takılma geç döllenme olabilir ama başka ultrasonlarda daha büyük mü çıkıyordu bebeğin yani gerilememi var gebelikte?

Evet canım proluton depot. Bana da 3 gün arayla vurulmam için 3 tane vermişti. Kanama alanı geçmediği için şimdi yine 3 tane verdi. Çok acıtıyor ama iğne demi

biraz yakıyor ama çok yanmaması için biraz derine enjekte etmesi gerekiyormuş hemşirenin. çok geçmiş olsun inşallah geçer kanama alanın.

allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah sağlığıyla gelsin inşallah beraber buyurler annesiii

benim de belim ağrıyor ayakta 10 dakika kalamiyorum yatakta dzde yatamiyorum sadece yan yatabiliyorum duz dondugum zaman agriyla uyaniyorum bu aralar siklasti bel agrim

demekki gec dollenme yada ultrasonda sorun olabilir bence baska hastaneye git ozaman cikar sağlığıyla inşallah kucağına akmak nasıp olsun

demekki gec dollenme yada ultrasonda sorun olabilir bence baska hastaneye git ozaman cikar sağlığıyla inşallah kucağına akmak nasıp olsun

kendi doktoruma gitmedim henüz 7 haftalık olsun diye bekliyorum. hem bebeği hem kalp atışını dinleyim istiyorum. dün kalp atışını gösterdi. dinletmedi. evet bi fetüs var beş haftalık dedi. satla tutmazsa sıkıntı oluyor mu. ben kendimi bildim bileli düzensiz yumurtlarım zaten 45 günde falan. adet düzensizliğim var. kafama çok takıldı.

canım rahat ol her şey yolunda geç döllenme de hiçbir sorun olmaz sadece son adet tarihine göre geç gelişir bebek çünkü geç yumurtladın ve bebek geç oluştu bu kadar :) her şey yolunda yani. 2 güne de duyarsın kalp atışını :)

ayy içimi ferahlattın canım yaaa. allah razı olsun sende. inşallah bakalım. allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…