2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

ayyy canım çok sevindim kalp atışlarını duyduğuna :) darısı başıma inşallah. haftaya kadar nasıl beklicem bakalım

benimde 24 mayısta ilk kalp ataşı için gittim. Dr. Bana 1 ay sonra ya randuvu verdi. Bende içim rahat etmiyor 1 ay uzun diye dayanamadım bugün gittim. neyseki kalp atışlarını duydum. Dahası bebği gördüm resmen kafası elleri ayakalrı belliydi şok oldum... Allaha şükürler olsun...yarın sende görceksin allahın izniyle... Çok başka duygu sasıracaksın...

İnşallah sağlıkla büyümüştür bebeğim insan çok heyecanlanıyor. Bu sefer Allah kısmet ederse kalp atışını da kaydetmek istiyorum. Yarın olsa da görsem :)

maşallah sübhanallah allahim bebegini kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallah adına coook sevindim rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah

İnşallah sağlıkla büyümüştür bebeğim insan çok heyecanlanıyor. Bu sefer Allah kısmet ederse kalp atışını da kaydetmek istiyorum. Yarın olsa da görsem :)
Hadi az kaldı az işte Allahın izniyle yarın gelir duyarsın canım...vallahi heycanlı... bu 9 ay nasıl geçer bilmedim.. Allah yardımcımız olsun... Ya bende kayıt almadım hiç...

oh masallah mınnosuna da sana da canım benım:)

Peynir yumurta yiyesim gelmiyor zorla bebegim icin yiyorum bugün cok bulantm var ama seviniyorum varlığını belli ediyor annesine minigim yoksa korkuyorm endiseleniyorum beni düşünüyor ki bulantı veriyor düşünceli evladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…