2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Söylemiştin canım bunu şimdi ikimizde de 2017 çıkmıyor eşimde 2018 bende 2016 çıkıyor hangisine bakıcam

ben
Kızlar bir şey daha soracağım. Kalp atışından sonra dr ne zaman çağırdı. Cumartesi kalp atışı duyduk. haftaya yine çağırdı erken değil mi?
benim doktorum normal şartlarda ayda bir aliyor. ama benim kanamam oldugu icin iyilesmeyi takip etmek amacıyla 1 hafta sonra bir daha bakti. iyilestigini gorunce de bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. ama her doktor farklı canim. hatta gruptan bir arkadasımız elimde olsa ultrason cihazi alip evde hep ben bakardim demiş, onun gibiyim bende. keske benimki de haftadabir gel dese :) tabi ultrason zararlı midir bilemem, misal ingiltere prensesi kate cocugunu 3 kere ultarasona sokmuş ve şeker yüklemesi yaptirmamıs. Canan karatay söyledi.

Canım kanama alanı olan ultrason fotoğrafın var ise paylaşır mısın? Benimkini paylaşıyorum bak.

canim ozaman senin 2016 ve 2019. eşininki de 2018 ve 2022 en yakin tarihler. 2018 yani eşine daha yakın, erkek olacak bence :) ay coook merak ettim belli olunca yazisalim :)
Çok heyecanlıyız inan oğlumda erkek olacak diyor kızlar oyun oynamayı bilmiyomuş

Çok heyecanlıyız inan oğlumda erkek olacak diyor kızlar oyun oynamayı bilmiyomuş
erkek cocuklar kardeş kavraminı cok guzel algilıyorlar, futbol oynarken onlari kaleci yapmayi hayal ediyorlar. ayy cok tatlilar ya :) eltim hamile, eltimin oğlu da annesine ikide bir lütfen erkek olsun kaleci yapıcam onu diyip duruyormuş :)

Anlayamadım ben de yön kısmını :) vajinal ultrason ile mi baktı? Bir de kesenin içinde bişey göremedim ben? Fotoda mı çıkmamış?
fotoda cikmamıs canım, kesenin icinin net görüntüsünü ve bir hafta sonra ki goruntusunu de paylaşayim. siyah beyaz olan kanama oldugu zamanki. renkli olan 1 hafta sonra.

Eklentiler

• 20170530_200850.png
    162,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 20170530_200806.png
    604,8 KB · Görüntüleme: 68
Anlayamadım ben de yön kısmını :) vajinal ultrason ile mi baktı? Bir de kesenin içinde bişey göremedim ben? Fotoda mı çıkmamış?
alttan yapmadi muayeneyi, karindan yaptı canım. sadece ilk muayenemde keseyi görmek icin yapmıştı alttan muayeneyi.

Baktım da bazıları kıza uyuyor, bazıları erkeğe. Anlamadım ki:)

Keselerimizin şekli ne kadar farklı demi? Neden acaba ?
Evet evet farklı hakikatten, bilemiyorum ki niye farklı oldugunu, bak bu da ilk muayenem. yani keseyi görmeye gittigimizdeki. yani alttan yapılan

Eklentiler

• 20170530_200945.png
    175,7 KB · Görüntüleme: 54
ay bence erkek olacak minnak şey :)
İnşallah hakkımızdan hayırlısı olsun yaaaa. Erkek olmasını çok istiyorum. Hiç erkek kardeşim yok. Hep merak etmişimdir erkek çocuk nasıl olur diye. Tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması önemli. Ama Allah c.c isteyin vereyim diyor. Bize de istemek düşer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…