- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Orası öyle tabi hakkımızdan hayırlısı olsun. Aslında nenehatunda tecrübe fazla ve benim doktorm da iyi biri ama hemşirelerinden bazılarının insana sürekli bağırmak gibi dengesiz hareketleri var.normal dogum taraftari olan bir doktor bulmak onemli canim.onu arastir istersen. devlet normal icin zorluyo. ama ozel hastaneler de cok zorlama yok sezeryan islerine geliyor.
evet sikayet etmistim hemsireyi ben.oraninda oyle huyu var.karsisinda cocuk vr gibi azarlama var.Orası öyle tabi hakkımızdan hayırlısı olsun. Aslında nenehatunda tecrübe fazla ve benim doktorm da iyi biri ama hemşirelerinden bazılarının insana sürekli bağırmak gibi dengesiz hareketleri var.
evet sikayet etmistim hemsireyi ben.oraninda oyle huyu var.karsisinda cocuk vr gibi azarlama var.
bende bu hafta su içmekte zorlaniyorum. ayran yapıyorum kendime tuz da koyuyorum icine, sıvı tüketimi cok onemli, yemek yemesende olur ama sıvı tüketmelisin dedi doktor. buarada ayran mide bulantımi hafifletiyor.Kızlar 6 haftayı bitirmek üzereyim ve bulantılarla baş edemiyorum.su içemiyorum yemek yiyemiyorum çok zorlanıyorum serum takılıyor iki güne bir.bana bir yol gösterin bulantılar mahvetti
benim kanamam olmuştu oyuzden progestan agizdan aliyordum 200mg ve gunde 3 kere. sersem etti beni. ama kanama varken fitil olarak kullanma dedi doktorum. son kontrolümde kanamam iyilesmisti. vajinadan fitil olarak devam edebilirsin dedi de kendime geldim.Kızlar ben çok terliyorum. Normalde hiç terlemezdim. Önce bronşit oldum. Onu tam atlattım nezle oldum. Kendime çok dikkat ettiğim halde çok terleme kaynaklı çarpılıyorum. Bi de iş var ki fena. Hava sıcak klima açıyorlar. Progestan 200 lük kullanıyorum doktorum çok önem veriyor ona. Siz de bunu kullanıyor musunuz bana ağır geliyor gibi geliyor
Arkadaslar 2li 3lu ve 4lu testte anamoli var mi die ihtimale bakilir 16. Haftadan sonra karindan su alarak aminiosentez yapilir anamoli varsa amnio kesin teshis koyar. Anne isterse gebeligi sonlandirir ya da devam eder.kramazom anamolilerinin hic bir tedavisi yok.ornegin down sendromu trizomi 18 gibi allah kimseye gosteesin2 ki testin sonucunda bir şey çıkarsa aldırmayı düşünmem , anne karnında tedavisi de yok
4 lü testte bir sorun çıkarsa çok ileri boyut ama anne karnından sıvı alıp bir ihtimal tedavisi falan var. ( bunu doktorlar önermez çünkü benek anne karnında ölebilir de ) en azından belki tedavi ettirebilirim. Böyle riske girer miyim İnan onu da bilmiyorum ama en azından kendimi hazırlarım.
4 lü testte süresinde aldırmazsın yasal süreyi geçmiş oluyorsun..
Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin bunu konuşmak hile insanı üzüyor.
Sagol canım insallah sende duyarsın o kadar guzel bı duygu ki allahım sen ne buyuksun daha 3 milim ama kalbi var atıyor sonsuz şükürler olsun
Aynen ben de ilk öğrendiğimden itibaren yazıyorum hatta güzel bir defter almayi düşünüyorum ultrason fotolarıNi da yapıştırırim:)
normal dogum taraftari olan bir doktor bulmak onemli canim.onu arastir istersen. devlet normal icin zorluyo. ama ozel hastaneler de cok zorlama yok sezeryan islerine geliyor.
Arkadaslar 2li 3lu ve 4lu testte anamoli var mi die ihtimale bakilir 16. Haftadan sonra karindan su alarak aminiosentez yapilir anamoli varsa amnio kesin teshis koyar. Anne isterse gebeligi sonlandirir ya da devam eder.kramazom anamolilerinin hic bir tedavisi yok.ornegin down sendromu trizomi 18 gibi allah kimseye gosteesin
insaAllah canım yaşayıp görücez artıkBir anda aklıma geldi sen yazınca
Son zamanlar baskı fena oluyor üstüste gittiğimi biliyorum inş bu defa öyle çık uykusuz kalmayız
Evet bakalım sağlıkla gelsin hepsi.
Aynen adet agrisi gibi dün akintm coktu islaklik geldi agrida olunca korktm bir baktm akıntymis şükürCanım evet bende de var sık sık tuvalete çıkma. Bu gece 4 kere gitmişimdir. Kasığımdaki gerginlik sabah geçiyor. Ama adet sancısı gibi bir sancı var kasığımın heryerinde. Sizde de oluyor mu?
Bende kız kiyafetleri almistm evlendikten sonra hevesle sağlıklı hayırlı olsunlarBende prensesim falan diyorum elim kız eşyalarına gidiyor. Görümcem ben anlarım erkek deyip duruyor :) Hiçbir fikrim yok sağlıklı olsun kucağıma alıp sarayım yavrumu da :) Hamileliktendir heralde anneme olan özlemim de arttı duygusal oldum ailemi çok özlüyorum yetmiyor valla ayda 1 görmek
Sana da hayırlı cumalar canım..Hayırlı cumalar kızlarrNasılsınııızz?
Bende sabah bulantı degil de bi acayip biseyler oluyorSabah ağzımın tadı cok kötü oluyo bulantım olmadan aniden öğürüyorum sizde var mı böyle olann? Gun icinde de coook nadir de olsa böyle bulantısız ani öğürme olabiliyo merak ediyorum tek ben miyiiimm?
Kızlar uyandığımda kasık agrim yoktu birden aklimdan bir sürü sey geçti agrimasina alismistm acaba dedm birseymi oldu bu korkularla nasil geçecek 9 ay ya da gececekmi birsey yoktur dimi uyudum dinlendim diyemi olmadi acaba genelde yorulunca oluyordu çünkü
Bizim beybi dokunduğunda kaçıyormuş artık karnında 2 gündür bir pıt pıt var ama anlayamadım
Hayırlı cumalar kızlarrNasılsınııızz?
Bende sabah bulantı degil de bi acayip biseyler oluyorSabah ağzımın tadı cok kötü oluyo bulantım olmadan aniden öğürüyorum sizde var mı böyle olann? Gun icinde de coook nadir de olsa böyle bulantısız ani öğürme olabiliyo merak ediyorum tek ben miyiiimm?
Kızlar uyandığımda kasık agrim yoktu birden aklimdan bir sürü sey geçti agrimasina alismistm acaba dedm birseymi oldu bu korkularla nasil geçecek 9 ay ya da gececekmi birsey yoktur dimi uyudum dinlendim diyemi olmadi acaba genelde yorulunca oluyordu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?