2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
normal dogum taraftari olan bir doktor bulmak onemli canim.onu arastir istersen. devlet normal icin zorluyo. ama ozel hastaneler de cok zorlama yok sezeryan islerine geliyor.
Orası öyle tabi hakkımızdan hayırlısı olsun. Aslında nenehatunda tecrübe fazla ve benim doktorm da iyi biri ama hemşirelerinden bazılarının insana sürekli bağırmak gibi dengesiz hareketleri var.

Orası öyle tabi hakkımızdan hayırlısı olsun. Aslında nenehatunda tecrübe fazla ve benim doktorm da iyi biri ama hemşirelerinden bazılarının insana sürekli bağırmak gibi dengesiz hareketleri var.
evet sikayet etmistim hemsireyi ben.oraninda oyle huyu var.karsisinda cocuk vr gibi azarlama var.

Kızlar 6 haftayı bitirmek üzereyim ve bulantılarla baş edemiyorum.su içemiyorum yemek yiyemiyorum çok zorlanıyorum serum takılıyor iki güne bir.bana bir yol gösterin bulantılar mahvetti
bende bu hafta su içmekte zorlaniyorum. ayran yapıyorum kendime tuz da koyuyorum icine, sıvı tüketimi cok onemli, yemek yemesende olur ama sıvı tüketmelisin dedi doktor. buarada ayran mide bulantımi hafifletiyor.
bir de türk kahvesi kesiyor bulantımı, ama kahve zararli diye cok az kahve koyuyorum kendime yaparken, ve tek seferde içmiyorum, bulantim oldukça birer yudum aliyorum yani buz gibi oluyor :) ama bulantımı kesiyor.

benim kanamam olmuştu oyuzden progestan agizdan aliyordum 200mg ve gunde 3 kere. sersem etti beni. ama kanama varken fitil olarak kullanma dedi doktorum. son kontrolümde kanamam iyilesmisti. vajinadan fitil olarak devam edebilirsin dedi de kendime geldim.

Arkadaslar 2li 3lu ve 4lu testte anamoli var mi die ihtimale bakilir 16. Haftadan sonra karindan su alarak aminiosentez yapilir anamoli varsa amnio kesin teshis koyar. Anne isterse gebeligi sonlandirir ya da devam eder.kramazom anamolilerinin hic bir tedavisi yok.ornegin down sendromu trizomi 18 gibi allah kimseye gosteesin

Günaydınlaar..
Bayağı mesaj birikmiş hepsini okuyamadım maalesef... Benim bulantım aşırı yok ama her şeyden tiksiniyorum, her yer kokuyor geliyor..Eşime sürekli kokuyorsun diyorum, ev kokuyor deyip kapı pencere açıyorum, sonra da dışarıdan kötü koku geliyor demeye başlıyorum.. Olmayan kokuları da duyuyorum galiba.. Kokularla başım dertte yani...

Sagol canım insallah sende duyarsın o kadar guzel bı duygu ki allahım sen ne buyuksun daha 3 milim ama kalbi var atıyor sonsuz şükürler olsun

pinar_kerem gözünüz aydın canım... Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
Ben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum.. Günlerimiz de yakınmış seninle.. doktorum bir sonraki pazartesi çağırdı beni ama ben Cuma gitsek ne olur ki diye sabırsızlanıyorum...

Aynen ben de ilk öğrendiğimden itibaren yazıyorum hatta güzel bir defter almayi düşünüyorum ultrason fotolarıNi da yapıştırırim:)

Bir kaç sene sonra okuduğunda çok zevkli oluyor.
3,5 yıldır kızıma yazıyorum gerçi şuanda yine onun üzerinden yazıyorum

normal dogum taraftari olan bir doktor bulmak onemli canim.onu arastir istersen. devlet normal icin zorluyo. ama ozel hastaneler de cok zorlama yok sezeryan islerine geliyor.

Bunka alakalı şöyle bir şey duydum.
Artık hastanelerde doktorlar normal Doğum yaptırır ise puan kazanıyorlar sanırım normal Doğuma teşvik bide doktorlar yaklaşık 30lu haftalara hatta net 37-38 kadar normal sezeryan demiyor. Bebek pozisyonda olacak ve çatı muayenen güzel geçecek falan/

Benimde anlatmak istediğim buydu

Günde 1 şişe mineralli su için ( soda ) Bebek için çok yararlı şişesini açın 1-2 dk bekletin öyle için eğer soda hali rahatsız ederse

Bir anda aklıma geldi sen yazınca
Son zamanlar baskı fena oluyor üstüste gittiğimi biliyorum inş bu defa öyle çık uykusuz kalmayız

Evet bakalım sağlıkla gelsin hepsi.
insaAllah canım yaşayıp görücez artık

Canım evet bende de var sık sık tuvalete çıkma. Bu gece 4 kere gitmişimdir. Kasığımdaki gerginlik sabah geçiyor. Ama adet sancısı gibi bir sancı var kasığımın heryerinde. Sizde de oluyor mu?
Aynen adet agrisi gibi dün akintm coktu islaklik geldi agrida olunca korktm bir baktm akıntymis şükür

Kızlar uyandığımda kasık agrim yoktu birden aklimdan bir sürü sey geçti agrimasina alismistm acaba dedm birseymi oldu bu korkularla nasil geçecek 9 ay ya da gececekmi birsey yoktur dimi uyudum dinlendim diyemi olmadi acaba genelde yorulunca oluyordu çünkü

Hayırlı cumalar kızlarr Nasılsınııızz?
Bende sabah bulantı degil de bi acayip biseyler oluyor Sabah ağzımın tadı cok kötü oluyo bulantım olmadan aniden öğürüyorum sizde var mı böyle olann? Gun icinde de coook nadir de olsa böyle bulantısız ani öğürme olabiliyo merak ediyorum tek ben miyiiimm?

Bende kız kiyafetleri almistm evlendikten sonra hevesle sağlıklı hayırlı olsunlar
Duygusallik bende de artti aglayasim geliyor herseye ve anne konusunda bende ayni oldum daha farkli geliyor duygusu artık

Sana da hayırlı cumalar canım..
Bende de o şekilde oluyor arada.. Bulantı hafif ama dediğin gibi ani öğürme olabiliyor.. Çoğunlukla da tiksinme var işte kokulara karşı..

Panik yapma canım bir gün karnın bir gün kasıkların öyle geçecek
Bebeği hissedince zaten hareket etmesi içini rahatlatacak

hayırlı cumalar,

bendede aynı belirtiler var.
sabahları ağzımdaki tat çok kötü, hemen su içmek istiyorum.
bide günün herhangi bir anında birden öğürme ama bulantısız.
neyse bununla geçerse çok şükür
sürekli bulantısı olanların bir an evvel geçer inşallah.
o da çok zor

Canım benim de öyle oldu birkaç gün. Sonra gün içerisinde sızlama vs oluyor. Dinlenince geçiyor bence. Vallahi en azından 12 hafta geçiverseydi iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…