Kızlar ben çok terliyorum. Normalde hiç terlemezdim. Önce bronşit oldum. Onu tam atlattım nezle oldum. Kendime çok dikkat ettiğim halde çok terleme kaynaklı çarpılıyorum. Bi de iş var ki fena. Hava sıcak klima açıyorlar. Progestan 200 lük kullanıyorum doktorum çok önem veriyor ona. Siz de bunu kullanıyor musunuz bana ağır geliyor gibi geliyor
günaydın herkese kızlar. dun biz hastaneye acile gittik. bulantılardan artik ayakta duramaz oldum. sonra kendi doktoruma çıktık. sureci zor geciriyorsun dedi. rapor yazdi bir haftalik. ama karne haftasi diye tıpış tıpış okula gidecegim bugun. dun yattim dinlendim bol bol.
Bende sanki gripli gibiyim. Midem bulanıyor, başım ağrıyor, halsizim. Resmen kolumu oynatacak halim yok
Bu mide bulantıları hasta etti beni. Bir türlü geçmiyorgeçmiş olsun dikkatli ol inanılmaz salgın var herkes hastahanelerde serum döşek yatıyor. Sık sık elini yıka dezenfekte olmaya çalış
raporu bir gunluge cevirttirdim.karne haftası mecbur okulda olmam gerek.Raporluyken gitmek yasak değil mi yahu
dün iki serum verdi benim doktor. onun uzerine az da olsa rahatladim gibi. dun daha iyiydim. arada serum verecez dedi dr.Bu mide bulantıları hasta etti beni. Bir türlü geçmiyor
Bu mide bulantıları hasta etti beni. Bir türlü geçmiyor
raporu bir gunluge cevirttirdim.karne haftası mecbur okulda olmam gerek.
hepsini denedim. hic bir fayda vermedi.sirke haric.mide bulantıları için
1- çubuk kraker susamlı kraker
2- sarı leblebi beyaz leblebi
3- limon
4- kivi kabuları ile rondodan geçirip yemek (denemedim ama burada da yazıldı)
5- suya 1 -2 damla sirke koyup içmek
bunlar iyi geliyor diyorlar kızlar
inşallah hemen geçer :)
hepsini denedim. hic bir fayda vermedi.sirke haric.
sagol canim.insallah atlatiriz bugunleri de..Allah yardımcın olsun geçmiş olsunn
simdi kalkip tıpış tıpış okula gidecegim.ayy canım çok geçmiş olsun o zaman uyumaya dinlenmeye çalış ne diyelim
Bunların çoğunu bende denedim ama ne yazık ki kısa süreli çözümler hepsimide bulantıları için
1- çubuk kraker susamlı kraker
2- sarı leblebi beyaz leblebi
3- limon
4- kivi kabuları ile rondodan geçirip yemek (denemedim ama burada da yazıldı)
5- suya 1 -2 damla sirke koyup içmek
bunlar iyi geliyor diyorlar kızlar
inşallah hemen geçer :)
Bana geçen serum verdiler. Hiç etki etmedi. Hastaneye yatıralim dedi onu da ben istemedimdün iki serum verdi benim doktor. onun uzerine az da olsa rahatladim gibi. dun daha iyiydim. arada serum verecez dedi dr.
simdi kalkip tıpış tıpış okula gidecegim.
Bunların çoğunu bende denedim ama ne yazık ki kısa süreli çözümler hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?