Doktoruna görede değişiyor demek ki dikkatli olmak en iyisiBir problem görmemesine ragmen dr ilk 12 hafta önermiyorum dedi
Amin canım malesef uzun dönem napalım hayırlisi böyleymisAllah kavuştursun kısa dönem inşallah
Hormonlarin etkisi galiba daha neler görücez hissedicez acabaBende hİÇ istek yok adamı öpmek bile istemiyorum
Dusunceli olmalari güzelde hastalik degil ki bu engel birsey olmadigi sürece bir ihtiyaç sonuçta erkekler biraz seviyorlar abartmayi uzaklasicak olmasak eminim benimkide böyle yaparBen çok erken öğrendim hamile olduğumu 5.haftada yerleşme kanaması oldu doktor düşük tehdide olabilir dedi iğne yaptı cinsel ilişki olmasın dedi 7.haftada kalp atışını duyunca yapabilirsiniz dedi fakat korkudan yapmıyoruz eşimde çocuğum var orda Yapamam diyo bende istemiyorum zaten bu gidişle böyle gideriz
Bende Çin takvimi yaptım erkek çıktı rus takvimi var birde onu yaptım kız çıktı istedigimde kiz yönünde erkek olursa uzulmem tabiki ama kiz olursa cok sevinirm bu düşünce beni üzüp kendime kizmama sebep olsada hep icimden kiz geçiyor aman hayırlı sağlıklı olsunda evlat evlattirKızlar daha önce hamile kalıp çin takvimi ile cinsiyet tutturan var mı?? İnananı çok, bende bir yapayım dedim ama bana inandırıcı gelmiyor. Erkek çıkarsa biraz inanabilirim kızım olursa çin takvimi yalan demektir
Kızlar sizde de gece sık tuvalete çıkma ve kasıkta gerginlik durumu varmı?
Tuvalete çıkma durumumda basimin agrimasina sebep oluyor parca parca uyumaktan sabah başım ağrıyor kasigimda gerginlikte bu akşam oldu hissettim normaldir sanırım büyüyor minigim agrida yapcak gerginlikte annesi kurban olsun sürekli tuvaletede gondericek annesini canı sagolsun annelik işte napalım
Tecrubelisin canım ikinci olunca bizi aydinlatirsinSık su içtiğim için sık gidiyorum
Ama asıl tuvaletle son ayda kanka olacağız
Bakalim cinsiyetler belli olunca kimlerinki tutacakÇin takvimi yaptım kız
Rus takvimi yaptım erkek
Tecrubelisin canım ikinci olunca bizi aydinlatirsin
Bakalim cinsiyetler belli olunca kimlerinki tutacak
19 değil
19bin 7000 küsür çıkmış canım
Kızlar sizde de gece sık tuvalete çıkma ve kasıkta gerginlik durumu varmı?
Tuvalete çıkma durumumda basimin agrimasina sebep oluyor parca parca uyumaktan sabah başım ağrıyor kasigimda gerginlikte bu akşam oldu hissettim normaldir sanırım büyüyor minigim agrida yapcak gerginlikte annesi kurban olsun sürekli tuvaletede gondericek annesini canı sagolsun annelik işte napalım
Bir de arkadaşlar hamilelik günlüğü gibi blog yazdım ben kızımda her hafta yazmaya çalıştım şimdi yeniden dönüp okuması çok zevkli sislerde Notlar alabilirsiniz Bugün ikinci gebeliğim için bir şeyler yazdım size de söylemek geldi aklına
hepsi de aynı kelimeyi kullanıyor çocuğum var orda. Orda değil diyorum anlatamıyorum
Bu akşam gittim doktora kizlar kese gözüktü. 5+6 dedi. Adetime gore 6+4 bugun aslında. Doktora dedim onemli değil dedi ultrasondan olabilir kötü bu ultrason dedi. Kalp atışı icin 10 gün sonra gitcem inşallah. Kalp atışını duyarsak düşük olmasin diye progestani yazcakmis. 5 aylik kaybim oldugu icin. Şimdilik herşey cok güzel şükürler olsun Rabbime❤
Arkadaslar benim kontrolumde dr iki kese gordu biri cok kucuk dusebilir dedi drum sali kontrol var 1 tane 7 yasinda kizim var ama hayirlisi dedim bakalim neticeyi yazarim.....
Belkide hamile kadın olmamız seksi gelmiyor olabilir şüphelenmiyo değilim çocuk var ordayı bahane ediyor olabilirler bebeğin nerde durduğunu bilecek kadar kafaları çalışıyor olmalı neyseki benim canım hiç istemiyor herşey kokuyor sürekli bulanıyorum öpüşecek halim bile Yok böylesi daha iyi oldu :)))
Bende Çin takvimi yaptım erkek çıktı rus takvimi var birde onu yaptım kız çıktı istedigimde kiz yönünde erkek olursa uzulmem tabiki ama kiz olursa cok sevinirm bu düşünce beni üzüp kendime kizmama sebep olsada hep icimden kiz geçiyor aman hayırlı sağlıklı olsunda evlat evlattir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?