2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimki henüz talepte bulunmadı ama istedigine eminim araya cok zaman girdi ben kalp atisini duymadim acaba beklesemmi doktorun öyle demis madem ya da dikkat etmem lazım ama korkuyorumda Allah korusun birsey olursa diye
Bir problem görmemesine ragmen dr ilk 12 hafta önermiyorum dedi

Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz
Ben çok erken öğrendim hamile olduğumu 5.haftada yerleşme kanaması oldu doktor düşük tehdide olabilir dedi iğne yaptı cinsel ilişki olmasın dedi 7.haftada kalp atışını duyunca yapabilirsiniz dedi fakat korkudan yapmıyoruz eşimde çocuğum var orda Yapamam diyo bende istemiyorum zaten bu gidişle böyle gideriz

Aynen ben kızım da normal yaptım ve hİÇ ara vermemıstık

7-8. Olmaz 4 haftalığa daha uygun

bilmiyorum canım yaaa. aslında korkuyorum galiba gitmeye de kalp atışı falan da duyulsun istiyorum. daha önce anensefali bebişim olmuştu. o yüzden doktor fobim başladı sanırım 10 gün bekleyim istiyorum

tabiki sen bilirsin canım. içini ferah tutmaya çalış yine de.

ayrıca kesem de haftama göre büyük sanırım 15mm. 4 ,5 haftalık hamileyim. off çok panikledim şu an da yeminle

benim 6. haftanın başında 14 mm di canım. ikiz olabilir bilemedim.

ay tebrik ederim hadi bakalım ikizler geliyor :)

ay kızlar aynı benim kocam gibiymiş sizinkiler de
benim kocam korkuyordu sonra lekelenmem olunca iyice tırstık bu kez ben de tırstım napıcaz bilmem böyle gider 3 ay dolana kadar en azından :)

Hadi ya 12 mi dedi. vallahi her kafadan bir ses çıkıyor napacağını şaşırıyor insan. Eskiler aynı düzen devam ederlermiş doğuma kadar
Evt canım bnm eşim zaten yanaşmıyordu korkudan dr öyle diyince de hiç yanaşmadı ama ne olacak böyle bilmiyorum bende sürekli uyuyorum midem bulanıyor zaten

Cnm şu 2li 3 lü 4 lü testi biliyorsun sanırım bi anlatır mısın zahmet olmazsa ne zaman hangisi yaptırılıyor bi de

ay kızlar aynı benim kocam gibiymiş sizinkiler de
benim kocam korkuyordu sonra lekelenmem olunca iyice tırstık bu kez ben de tırstım napıcaz bilmem böyle gider 3 ay dolana kadar en azından :)

hepsi de aynı kelimeyi kullanıyor çocuğum var orda. Orda değil diyorum anlatamıyorum

Evt canım bnm eşim zaten yanaşmıyordu korkudan dr öyle diyince de hiç yanaşmadı ama ne olacak böyle bilmiyorum bende sürekli uyuyorum midem bulanıyor zaten

işte olmadığım zamanlarda bende öyleyim. Uyku düzeni desen kalmadı 1 saat yatıp akşamları kalkıp eşime sahur hazırlıyorum geri yatıyorum iş vakti kalkıyorum falan derken sersem gibi oldum

Cnm şu 2li 3 lü 4 lü testi biliyorsun sanırım bi anlatır mısın zahmet olmazsa ne zaman hangisi yaptırılıyor bi de

Son doktor kontrolünde doktorun verdiğini bilgiler ile anlatayım.

2 ki test 12.hafta da yapılıyor diğerlerinin haftasını bilmiyorum.
Yapılışı şöyle normal ultrasona giriyorsun bir kaç gerekli ölçüm alıyor benekten ense, boy gibi..
Sonra aynı gün kan veriyorsun belli süre sonra test sonucu çıkıyor.

2li ile 3 lü test aynı yani
Diyelim bu test sonucunda bir problem çıktı bu haftalar süresinde bebeği aldırabilirsinşz anne karnında tedavisi yok.

4 lü test daha kapsamlı yapılışı yine aynı
Ama bu test sonucunda anne karnında amniyosentez sıvısı ile tedavi edilebiliyor sonucu ne kadar iyi olur bilinmez yada iyileşir mi oda kesin değil.

Doktorum sordu sorunlu olursa aldırır mısın? Yıksa yaptırmayacağım dedi gerek görmeden bende.

Bu testler 1000/1 gibi sayı ile yanılma payı oluyor kızımda tamda böyle oldu 4 lü test sonucu down sendromlu çıkı yeniledik herşey normal çıktı.

Bu testler ile ilgili ailemde çok örnek var
37. Haftada olan bebeğimize tek ayağı sakat dediler,
Birine 6. Ayda aldır kolu yok dediler

Doktorlara tabi güvenmeli , ama testlere ultrasonda fazla inanmamak lazım.

Kızlar daha önce hamile kalıp çin takvimi ile cinsiyet tutturan var mı?? İnananı çok, bende bir yapayım dedim ama bana inandırıcı gelmiyor. Erkek çıkarsa biraz inanabilirim kızım olursa çin takvimi yalan demektir

Eklentiler

• cnsyt.png
    70 KB · Görüntüleme: 50
İkili test için dr beni 14 haziranda çağırdı ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım

Ve aşırı halsiz baş ağrım çok kızlar ilaç kullanmakta istemiyorum hiç mi hiç keyfim yok ilk üç ay geçse de normale dönsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…