Bir problem görmemesine ragmen dr ilk 12 hafta önermiyorum dediBenimki henüz talepte bulunmadı ama istedigine eminim araya cok zaman girdi ben kalp atisini duymadim acaba beklesemmi doktorun öyle demis madem ya da dikkat etmem lazım ama korkuyorumda Allah korusun birsey olursa diye
Senin ki noktayi koymus ama sanmiyorum dayanicak o kadr erkek sonuçta1.5 aya falan eşim askere gitcek bizde ordan yirttik bakalım gidene kadar nolcak
Bende hİÇ istek yok adamı öpmek bile istemiyorumIstek varda korkuda var dikkat etcez o zaman nazikçe olcak
Bir problem görmemesine ragmen dr ilk 12 hafta önermiyorum dedi
Ben çok erken öğrendim hamile olduğumu 5.haftada yerleşme kanaması oldu doktor düşük tehdide olabilir dedi iğne yaptı cinsel ilişki olmasın dedi 7.haftada kalp atışını duyunca yapabilirsiniz dedi fakat korkudan yapmıyoruz eşimde çocuğum var orda Yapamam diyo bende istemiyorum zaten bu gidişle böyle giderizKızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz
Aynen ben kızım da normal yaptım ve hİÇ ara vermemıstıkDoktor ciddi bir problem görürse mutlaka bir süre yasak der.
Eğer böyle bir uyarı almadıysanız sorun yoktur.
Ayrıca size bir tüyo vereyim normal Doğum yapmak isteyenler bu konuya ciddi ciddi devam etsin.
Hele son zamanlarda doktor bile öneriyor.
İleride hypnobirting yöntemi ile dönemi ile doğumu okuyun. Çok güzel detaylar var
7-8. Olmaz 4 haftalığa daha uygunkızlar merhaba epeydir girmemiştim konu çok ilerlemiş yakalayamadım :) bugün beta hcg testi yapıldı deeğerim 19,719 çıktı bu değere göre 7-8 haftalık hamile olmam gerekiyormuş ama ben daha 4+3 günlük falan hamileyim. neden yüksek çıkmış olabilir. çok korkuyorum. daha önce bebeğimi anensefalidan dolayı aldırmak zorunda kalmıştım. tekrarlama şansı var mı acaba ?
.Aynen ben kızım da normal yaptım ve hİÇ ara vermemıstık
7-8. Olmaz 4 haftalığa daha uygun
bilmiyorum canım yaaa. aslında korkuyorum galiba gitmeye de kalp atışı falan da duyulsun istiyorum. daha önce anensefali bebişim olmuştu. o yüzden doktor fobim başladı sanırım 10 gün bekleyim istiyorum
ayrıca kesem de haftama göre büyük sanırım 15mm. 4 ,5 haftalık hamileyim. off çok panikledim şu an da yeminle
Kızlar tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ben . 2 transfer yapılmıştı zaten bana ama geçen Pazartesi doktor kese için çağırmıştı tek kese göründü . Sonra geçen Çarşamba kanamam oldu acele başka bir doktora gittim o Da baktı tek kese gördü . Kendi doktorum bugün kalp atılı için çağırmıştı . Ben kalp atışını beklerken doktor kaç transfer yapılmıştı sana dedi ben şaka yapıyorsunuz dedim eşim hemen atladı 2 diye . Bak 2 tane kese dedi biri 12 mm diğeri 10 mm Kalp atışları haftaya kaldı tekrar çağırdı . Ben hala şok halindeyim . İnanamıyorum bu arada 2 ayrı kese çift yumurta ikizi
Kanayan bir yaraya parmak bastığın için seni tebrik ederim :)) Doktor bana kalp atışını duyana kadar ilişki yok kalp atışından sonra problem yok demişti ben sormadan kendi söylemişti. Lakin sevgili eşim orda benim çocuğum var ben öyle bişey yapamam diyip 9 ay yapmayacağını iddaa ediyor. Ben ikna edemedim hayırlısı..
Ben çok erken öğrendim hamile olduğumu 5.haftada yerleşme kanaması oldu doktor düşük tehdide olabilir dedi iğne yaptı cinsel ilişki olmasın dedi 7.haftada kalp atışını duyunca yapabilirsiniz dedi fakat korkudan yapmıyoruz eşimde çocuğum var orda Yapamam diyo bende istemiyorum zaten bu gidişle böyle gideriz
Aynen ben kızım da normal yaptım ve hİÇ ara vermemıstık
Evt canım bnm eşim zaten yanaşmıyordu korkudan dr öyle diyince de hiç yanaşmadı ama ne olacak böyle bilmiyorum bende sürekli uyuyorum midem bulanıyor zatenHadi ya 12 mi dedi. vallahi her kafadan bir ses çıkıyor napacağını şaşırıyor insan. Eskiler aynı düzen devam ederlermiş doğuma kadar
bendensin :)dün izinliydim kendi kendime dedim oh bütün gün evdeyim ütüleri bitireyim bari. Çalıştığım günler halim kalmıyor çünkü. Peki ben ne yaptım tv karşısında meyve yiyip yuvarlandım
Cnm şu 2li 3 lü 4 lü testi biliyorsun sanırım bi anlatır mısın zahmet olmazsa ne zaman hangisi yaptırılıyor bi deBunlarda da etkisi olur inşallh
Eskiden bunu mu düşünürlermiş
Testler bile saçma geliyor yakında 2 ki tarama testi var. 12. Hafta da ben yaptırmayacağım.
Kızımda yaptırmadım sadece 4lü test yaptırdım.
ay kızlar aynı benim kocam gibiymiş sizinkiler de
benim kocam korkuyordu sonra lekelenmem olunca iyice tırstık bu kez ben de tırstım napıcaz bilmem böyle gider 3 ay dolana kadar en azından :)
Evt canım bnm eşim zaten yanaşmıyordu korkudan dr öyle diyince de hiç yanaşmadı ama ne olacak böyle bilmiyorum bende sürekli uyuyorum midem bulanıyor zaten
Cnm şu 2li 3 lü 4 lü testi biliyorsun sanırım bi anlatır mısın zahmet olmazsa ne zaman hangisi yaptırılıyor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?