- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Kanama falan yoksa sorun olmazKızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz
Ama istek dersen sıfır o ayrı meseleKızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz
Sagol canım insallah sende duyarsın o kadar guzel bı duygu ki allahım sen ne buyuksun daha 3 milim ama kalbi var atıyor sonsuz şükürler olsunSüperrrr gözün aydınnnnnnn
Darısı 6 arti 4 te gidecek olan bana
:)
Maşalllaaah allahım gonlune gore versinKızlar tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ben . 2 transfer yapılmıştı zaten bana ama geçen Pazartesi doktor kese için çağırmıştı tek kese göründü . Sonra geçen Çarşamba kanamam oldu acele başka bir doktora gittim o Da baktı tek kese gördü . Kendi doktorum bugün kalp atılı için çağırmıştı . Ben kalp atışını beklerken doktor kaç transfer yapılmıştı sana dedi ben şaka yapıyorsunuz dedim eşim hemen atladı 2 diye . Bak 2 tane kese dedi biri 12 mm diğeri 10 mm Kalp atışları haftaya kaldı tekrar çağırdı . Ben hala şok halindeyim . İnanamıyorum bu arada 2 ayrı kese çift yumurta ikizi
Sagol canım insallah sende duyarsın o kadar guzel bı duygu ki allahım sen ne buyuksun daha 3 milim ama kalbi var atıyor sonsuz şükürler olsun
Hahah valla ben elimden gelse ordan cıkmam amaYaaa canım ne güzel yazmışsın kalkıp gidelim geldi :) neyse 2 güncuk kaldı :) Allahim inşallah
Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz
Canım biz yaptık ya yazması ayıp
Cumartesi derse ki durun dururuz
Allaha Şükür kanama falan olmadı çok kötü de hissetmiyorum o yüzden devam ettik
Korkuyoruz birsey olur diye dikkatli yapmak lazım o zamanHa bi de okuduğum kitap düşük riski yoksa önceden düşük olmamışsa kanama yoksa anne iyi hissediyorsa olur demişti :) ona güvenim biraz da :)
Kanama falan yoksa sorun olmaz
Istek varda korkuda var dikkat etcez o zaman nazikçe olcakAma istek dersen sıfır o ayrı mesele
Benimki henüz talepte bulunmadı ama istedigine eminim araya cok zaman girdi ben kalp atisini duymadim acaba beklesemmi doktorun öyle demis madem ya da dikkat etmem lazım ama korkuyorumda Allah korusun birsey olursa diyeKanayan bir yaraya parmak bastığın için seni tebrik ederim :)) Doktor bana kalp atışını duyana kadar ilişki yok kalp atışından sonra problem yok demişti ben sormadan kendi söylemişti. Lakin sevgili eşim orda benim çocuğum var ben öyle bişey yapamam diyip 9 ay yapmayacağını iddaa ediyor. Ben ikna edemedim hayırlısı..
Benimki henüz talepte bulunmadı ama istedigine eminim araya cok zaman girdi ben kalp atisini duymadim acaba beklesemmi doktorun öyle demis madem ya da dikkat etmem lazım ama korkuyorumda Allah korusun birsey olursa diye
13unde gidicem bir daha o gune kadar bekleyelim bu zamana kadar yaptigimiza sayariz artıkBizimde uzun zaman oldu hesaplamadım ama 5 haftayı geçmiştir. zaten bu hafta duyarsın kalp atışını 1 hafta daha bekle istersen önlem olarak :)
13unde gidicem bir daha o gune kadar bekleyelim bu zamana kadar yaptigimiza sayariz artık
Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz
Senin ki noktayi koymus ama sanmiyorum dayanicak o kadr erkek sonuçtaNeyse ki ramazan zaten insanın çok fırsatı da olmuyor sahurdu işti derken az bişey sabır yapıcak bişey yokBen isyan bayraklarını çekerim ama yakında
Istek varda korkuda var dikkat etcez o zaman nazikçe olcak
Onu duymustm normal dogumu kolaylastiriyormus bu siralar tehlikeli ya insan tereddut ediyor 13unde gidince sorarım ona göre artik beklicez saglik olsun sart degil yaptik bebek oldu nasılsaDoktor ciddi bir problem görürse mutlaka bir süre yasak der.
Eğer böyle bir uyarı almadıysanız sorun yoktur.
Ayrıca size bir tüyo vereyim normal Doğum yapmak isteyenler bu konuya ciddi ciddi devam etsin.
Hele son zamanlarda doktor bile öneriyor.
İleride hypnobirting yöntemi ile dönemi ile doğumu okuyun. Çok güzel detaylar var
Onu duymustm normal dogumu kolaylastiriyormus bu siralar tehlikeli ya insan tereddut ediyor 13unde gidince sorarım ona göre artik beklicez saglik olsun sart degil yaptik bebek oldu nasılsa
Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikiz Harika bir duygu bi taşla iki kuşKızlar tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ben . 2 transfer yapılmıştı zaten bana ama geçen Pazartesi doktor kese için çağırmıştı tek kese göründü . Sonra geçen Çarşamba kanamam oldu acele başka bir doktora gittim o Da baktı tek kese gördü . Kendi doktorum bugün kalp atılı için çağırmıştı . Ben kalp atışını beklerken doktor kaç transfer yapılmıştı sana dedi ben şaka yapıyorsunuz dedim eşim hemen atladı 2 diye . Bak 2 tane kese dedi biri 12 mm diğeri 10 mm Kalp atışları haftaya kaldı tekrar çağırdı . Ben hala şok halindeyim . İnanamıyorum bu arada 2 ayrı kese çift yumurta ikizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?