2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşalllaaah allahım gonlune gore versin

Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz

Kanayan bir yaraya parmak bastığın için seni tebrik ederim :)) Doktor bana kalp atışını duyana kadar ilişki yok kalp atışından sonra problem yok demişti ben sormadan kendi söylemişti. Lakin sevgili eşim orda benim çocuğum var ben öyle bişey yapamam diyip 9 ay yapmayacağını iddaa ediyor. Ben ikna edemedim hayırlısı..

Canım biz yaptık ya yazması ayıp

Cumartesi derse ki durun dururuz

Allaha Şükür kanama falan olmadı çok kötü de hissetmiyorum o yüzden devam ettik

Ha bi de okuduğum kitap düşük riski yoksa önceden düşük olmamışsa kanama yoksa anne iyi hissediyorsa olur demişti :) ona güvenim biraz da :)
Korkuyoruz birsey olur diye dikkatli yapmak lazım o zaman

Benimki henüz talepte bulunmadı ama istedigine eminim araya cok zaman girdi ben kalp atisini duymadim acaba beklesemmi doktorun öyle demis madem ya da dikkat etmem lazım ama korkuyorumda Allah korusun birsey olursa diye

Ayy kızlar hayalini kurdumda şimdi burda daha cinsiyetler kıyafetler yok kapi süsü falan isim fikirleri neler neler konusucaz daha Allahim o günleri görmeyi nasip etsin hayali bile güzel

Benimki henüz talepte bulunmadı ama istedigine eminim araya cok zaman girdi ben kalp atisini duymadim acaba beklesemmi doktorun öyle demis madem ya da dikkat etmem lazım ama korkuyorumda Allah korusun birsey olursa diye

Bizimde uzun zaman oldu hesaplamadım ama 5 haftayı geçmiştir. zaten bu hafta duyarsın kalp atışını 1 hafta daha bekle istersen önlem olarak :)

Bizimde uzun zaman oldu hesaplamadım ama 5 haftayı geçmiştir. zaten bu hafta duyarsın kalp atışını 1 hafta daha bekle istersen önlem olarak :)
13unde gidicem bir daha o gune kadar bekleyelim bu zamana kadar yaptigimiza sayariz artık

13unde gidicem bir daha o gune kadar bekleyelim bu zamana kadar yaptigimiza sayariz artık

Neyse ki ramazan zaten insanın çok fırsatı da olmuyor sahurdu işti derken az bişey sabır yapıcak bişey yokBen isyan bayraklarını çekerim ama yakında

Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz

Doktor ciddi bir problem görürse mutlaka bir süre yasak der.
Eğer böyle bir uyarı almadıysanız sorun yoktur.
Ayrıca size bir tüyo vereyim normal Doğum yapmak isteyenler bu konuya ciddi ciddi devam etsin.
Hele son zamanlarda doktor bile öneriyor.
İleride hypnobirting yöntemi ile dönemi ile doğumu okuyun. Çok güzel detaylar var

Neyse ki ramazan zaten insanın çok fırsatı da olmuyor sahurdu işti derken az bişey sabır yapıcak bişey yokBen isyan bayraklarını çekerim ama yakında
Senin ki noktayi koymus ama sanmiyorum dayanicak o kadr erkek sonuçta 1.5 aya falan eşim askere gitcek bizde ordan yirttik bakalım gidene kadar nolcak

Onu duymustm normal dogumu kolaylastiriyormus bu siralar tehlikeli ya insan tereddut ediyor 13unde gidince sorarım ona göre artik beklicez saglik olsun sart degil yaptik bebek oldu nasılsa

Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikiz Harika bir duygu bi taşla iki kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…