Karbonatlı su iyi geldi benim kizimaKızlar merhaba,
Oğlumun ağzında pamukçuk oldu, doktor spray verdi ama yanak kısımlar hala fena. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Benim kızım baba diyor ama o da bilinçsiz baa baa bee bii bubaa şeklindeMaşallah çok tatlı bir bebek Allah bağıslasın ama bu sesleri her bebek çıkarıyor. Bence anne ya da başka bişey demiş sayılmaz. Yani bilinçli olarak seslenmek için çıkardığında konuşmuş olur. Yoksa benim oğlum aylardır anne ve dede diyor ama bu agulamak gibi bişey
dün akşam eşimle oturduk o baba dedirttirmeye çalışıyor ben anneBenim kızım baba diyor ama o da bilinçsiz baa baa bee bii bubaa şeklinde
Gerçekten dese kızardım mesela :)
Kullanıcı adın beni derinden etkiledi. Zira kırmızı balık şarkısı ile başlayıp kırmızı balık şarkısı ile yatıyoruz.Benim kızım baba diyor ama o da bilinçsiz baa baa bee bii bubaa şeklinde
Gerçekten dese kızardım mesela :)
sabunsuz ılık su ıle yıkıyorum genelde kremı var onu suruyorum gecmez ıse doktora gıdıyorz msj ıle foto ıle bılgılendırıyorum doktoru yonlendırıyor bızıPeki alerji durumunda ne yapmak lazım dr mı gideyim İstanbul’da iyi bir de var mı gittiğimiz
hıpp de daha az seker ılavesı mecbur kalınca evde bulunması acısından alabılırsın her zaman yapamayabılrsın elının altnda ıyı oluyorOnlarda seker ilavesi var bende hunnap almıştım seker katkisini gorunce kullanmadim en guzeli ev yapimi
bızde 20 gun kadar once olduk karbanootlı su ıle temızlememı ıstedı doktor baktım olmadı mıkostatın surup verdı onu kullandık bır hafta sımdı hafıf kızarıklık var oldukca doktorumuz kabonatlı su ıle temız mendıl ıle temızle dedı oyle yapıyoruzKızlar merhaba,
Oğlumun ağzında pamukçuk oldu, doktor spray verdi ama yanak kısımlar hala fena. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Maşallah çok tatlı bir bebek Allah bağıslasın ama bu sesleri her bebek çıkarıyor. Bence anne ya da başka bişey demiş sayılmaz. Yani bilinçli olarak seslenmek için çıkardığında konuşmuş olur. Yoksa benim oğlum aylardır anne ve dede diyor ama bu agulamak gibi bişey
Onu ilk zamanlarda yapıyorduk hiç umrunda olmuyordu. çıkmışım gelmişim gitmişim. Ama zamanla ben onun yanına giyinip gidince gideğimi anlayıp kucağımdan inmiyordu. Bizde herşey normal zamandaki gibi davranıp kaybolmaya başladım. Artık özellikle pazartesileri zor oluyor haftanın içine doğru biraz daha sakin oluyor.Canım bildigim kadarıyla evden ise gitmeden önce bebekle vedalaşıp ise gittiğini ama akşam geleceğini söylemek gerekiyormus ama çok agliyor diyorsun sen yine bebeğin için iyisini bilirsin :) napalim yine onlar için çalışıyoruz artık boyle avutucaz kendimizi sağlık versin Allah.
Kullanıcı adın beni derinden etkiledi. Zira kırmızı balık şarkısı ile başlayıp kırmızı balık şarkısı ile yatıyoruz.
Ay evet öyleymiş ben hiç duymamıştımçocukların yıllardır vazgeçilmezi
Ben şok maşallah bebişiniz hızlıymış bizimki 6buçuk aylık dedde var sadece emeklemiyo daŞöyle ilk anne dedi zaten 3,5 aylıktan beri onu diyordu. Sonra Yenge öğrendi. Bu ay bayağı atak yaptı anneanne diyor, aba , abi, çıkarılan sesleri taklit ediyor. yanlız şu sıra fark ettim ki biz konuşurken bize eşlik etme çabası var ama bunu yaprken baş parmağını ağzına sokup yapıyor. benzer sesleri çıkartıyor öyle. ama eli ağzında değilse hiç benzetemiyor. normal bebek sesleri.
normal canım benimki 1 ay erken doğdu şuan 8 ay bitti. Bizimkide 6 aylıkken ciddi ciddi emeklemeye geçti. Şuan yeni yeni ayakta duruyor tutunarak yürüme yok. Dişleride çıkmadı henüz. Ama konuşma konusunda 5-6 kelime oldu. anne ye anni - anneanne - abla ya aba- abi - mamaya mam- yenge. geveze bizimki sanırım :)Ben şok maşallah bebişiniz hızlıymış bizimki 6buçuk aylık dedde var sadece emeklemiyo da
Erkek çocukları daha yavaş gelişir derler seninki hızlı baya :) allah sağlık verdin hepimizinkinenormal canım benimki 1 ay erken doğdu şuan 8 ay bitti. Bizimkide 6 aylıkken ciddi ciddi emeklemeye geçti. Şuan yeni yeni ayakta duruyor tutunarak yürüme yok. Dişleride çıkmadı henüz. Ama konuşma konusunda 5-6 kelime oldu. anne ye anni - anneanne - abla ya aba- abi - mamaya mam- yenge. geveze bizimki sanırım :)
Evet canım cümlemizin evladını Rabbim bağışlasın bize. Aslında bazı büyükler iyi analiz etmişler. Bana hep dediler ki dişleri erken çıkarsa geç yürür. Harbiden bizimkinin dişleri yok ama yürüdü yürüyecek. Geçen partta 8 aylık bir kız cocoğu ile karşılaştık kız oturuyor salıncakta 2 dişi çıkmış ama yeni yeni emekliyor dedi annesi. bizimki salıncakta ayağa kalkmaya çalışıyor. Birbirimizin bebeğine imrendik kaldık :) bende dişleri çıksın istiyorum cünkü 5 aylıktan beri ek gıda alıyor sütüm yok.Erkek çocukları daha yavaş gelişir derler seninki hızlı baya :) allah sağlık verdin hepimizinkine
Aaa benim kızında dişeri çıktı 5buçuk aylıkken bilmiyordum o lafı bak demek ki geç yürüycek hanfendiEvet canım cümlemizin evladını Rabbim bağışlasın bize. Aslında bazı büyükler iyi analiz etmişler. Bana hep dediler ki dişleri erken çıkarsa geç yürür. Harbiden bizimkinin dişleri yok ama yürüdü yürüyecek. Geçen partta 8 aylık bir kız cocoğu ile karşılaştık kız oturuyor salıncakta 2 dişi çıkmış ama yeni yeni emekliyor dedi annesi. bizimki salıncakta ayağa kalkmaya çalışıyor. Birbirimizin bebeğine imrendik kaldık :) bende dişleri çıksın istiyorum cünkü 5 aylıktan beri ek gıda alıyor sütüm yok.
Bence öyle bişey yok çünkü eltimin oğlu 12 aylıkken dişi çıktı 14aylik hala yurumuyor.Aaa benim kızında dişeri çıktı 5buçuk aylıkken bilmiyordum o lafı bak demek ki geç yürüycek hanfendi
Evet karsilastirmistim elma suyuyla tatlandirilmis sanirim.Benim bebegim biraz istahsiz doktordan geliyorum idrar tahlili verdik bakalim sonuc ne cikicak o yuzden henuz bebe biskuvisi denemedim az yiyo bari sebze yesin diye bugun keciboynuzu ozu keciboynuzu unu yulaf unu tarhana falan aldim guzel bu tarif bulabilirsem yapip denicem doktor yemesi lazim gun icinde surekli ugrasicaksin dedihıpp de daha az seker ılavesı mecbur kalınca evde bulunması acısından alabılırsın her zaman yapamayabılrsın elının altnda ıyı oluyor
Bizde arkadaşım eşekçocukların yıllardır vazgeçilmezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?