• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bebegi kendi kendine beşiğinde uyuyan var mı ya da böyle hafif sallamayla uykuya dalan ? Merak ediyorum benim bebek mi boyle sadece yarim saatten aşağı kucakta sallamazsan uyumuyor. Oturup sallamayı da kabullenmiyor illa ayakta yürüyeceğiz. Sackurutma da calisacak. Dikişlerim zorlanıyor artık..

Hiç sanmıyorum, benimki sallanmayla değil ama memede emerek uyuyor başka türlü uyumuyor. Yerine bırakınca da derin uyumadıysa hemen uyanıyor kucağımda baya bekliyorum. 10.haftaya kadar bebekler uyku konusunda alışkanlık geliştirmiyormuş, istediğimiz gibi uyutabilirmişiz.

Evet ben de zeytinyağı ile yaptırıyorum. Poposunu hafif uyarıyorum sonrasını kendi yapıyor zaten. Ama ben müdahale etmeden yapamıyor saatlerce kıvranıyor neredeyse 10 gündür böyle :KK43:

Bu arada zeytinyağı ve kulak çubuğu , veya zeytinyağı ve klasik dereceyle popo uyarmayı doktorumuz tavsiye etti. Alışkanlık yapar mı diye sorduğumda ilk 3 ay bu şekilde yaptırabilirsiniz alışkanlık falan yapmaz dedi. O yüzden rahatça yapıyorum.
Cnm cvbin icin tskler. Doktorununda söyledigi iyi olmus benimde icim rahatladi. Yapamayinca kıvrım kıvrım kıvranuyor yavrum

biz 9 günlük olduk bugun sabah gobegi düştü kizimizin ilk banyosunu yapti hamdolsun şükürler olsun iyi bebegimiz ..
bende ikigundur korse takmaya basladim bugun evin icinde yürüyüş yapiyorum ..
inşallah herkezin bebeği iyidir sağlıkla büyüsünler inşallah bebislerimiz
Korseye devam ediyor musun cnm aynı korseden almıştık sanırım ben bi kez denedim başka da takmadım aklıma gelmiyor...

Yapmadım yapmayi da düşünmüyorum :)

Allah izin verirse her ay kontrole gidip hangi aşı olmasi gerekiyorsa onu yaptıracagim :)
Ben de öyle düşünüyordum ama geçenlerde Bi misafir geldi aşılarla ilgili öyle şeyler saydı ki kafam allak bullak oldu;(

Korseye devam ediyor musun cnm aynı korseden almıştık sanırım ben bi kez denedim başka da takmadım aklıma gelmiyor...
ben takiyorum canım benim dahada rahat ediyorum gözünün onune koy unutmamak için
inşallah eski kilomuza formumuza gireriz

Sling degil ama kanguru almistim. Dun butun gun kucagimdan inmeyince ya en iyisi bir deneyeyim su kanguruyu dedim. İlk denedigimde uyanikti, icine oturtabildim ama koyar koymaz cikmak istedi aglamaya basladi. Zorladim ettim ama baktim katilacak gibi oluyor cikarttim. Sonra uyutup tekrar kanguruya aldim ve normalde butun gun uyutup yatirdigimda 5 dk sonra aglayarak uyanirken kangurunun icinde yarim saatten fazla uyudu. Ben de bu sayede evi toparlayabildim ve ustune ustluk egzersiz bile yaptim, hahah... Bugun misafirim vardi yapmadim ama yarin tekrar denemeyi planliyorum. İcinde emzirilebiliyor diye biliyorum ama denemedim.
Çok sağ olun hangi marka aldınız acaba

Günaydın kızlar yüksek ateş göğüsümde taşlaşan kitle derken şimdi de bebeğim uyumuyur. Hep memede uyuyur gazını çıkarmak için omzuma koydupumda gözlerni açıyor ve uyumuyor. İlk bebeğim ablam falan da yok yardım edecek nolur bana yardım edin. Siz nasıl uyutıyorsunuz?? Önce altını temizleyip öi emziriyorsunuz? Gazını çıkarmak için sıvazlıyorum gaz da çıkaramıyor uykusu da kaçıyor sonra uyuması için ne önerirsiniz tevrübelerinize çok ama çok ihityacım var

Günaydın kızlar yüksek ateş göğüsümde taşlaşan kitle derken şimdi de bebeğim uyumuyur. Hep memede uyuyur gazını çıkarmak için omzuma koydupumda gözlerni açıyor ve uyumuyor. İlk bebeğim ablam falan da yok yardım edecek nolur bana yardım edin. Siz nasıl uyutıyorsunuz?? Önce altını temizleyip öi emziriyorsunuz? Gazını çıkarmak için sıvazlıyorum gaz da çıkaramıyor uykusu da kaçıyor sonra uyuması için ne önerirsiniz tevrübelerinize çok ama çok ihityacım var
Kakasını sesli yapıyor ve huysuzlaniyor benim bebeğim altı pisken emziriyorum 10dk kadar sonra gazını çıkarıp altını temizliyorum o sırada bağırıyor genelde tekrar memeye alıyorum emmeye devam ediyor 20 dk kadar daha kendisi memeyi bırakıyor ama yine de uyumuyor emme pozisyonunda minik minik sallıyorum öyle uyutuyorum

Once altini temizliorum ben. Yarim kundakta buldum careyi. Besleyip iyice daldiktan sonra cikariorum gazini o zaman da uyanmiyo. Uyansana ufak patpatlarla yatagina koyup piss piss die sakinlestirip uyutuyorum. Kucagimda uyutmuyorum yani

Once altini temizliorum ben. Yarim kundakta buldum careyi. Besleyip iyice daldiktan sonra cikariorum gazini o zaman da uyanmiyo. Uyansana ufak patpatlarla yatagina koyup piss piss die sakinlestirip uyutuyorum. Kucagimda uyutmuyorum yani
Vay Oktivus Oktivus maşallah diyeyim ne ideal bebeğin var yatağında pat patla uyuyor harika valla :super:

Boba 4g aldim. Ergonomik olmasi onemli, hem tasirken belde sirtta agri yapmiyor hem de ergonomik olmayanlar kalca cikiklarina sebebiyet verebiliyormus.
Cnm sendeki kanguru mu sling mı ? Birde kanguruysa belli bir aydan sonra kullanılmıyor mu hani bele yük binmesin bebeğe diye ?

Back