2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bepanteni demedim diğerini deneyeyim tesekkur ederim canım sagolasin
Canım benim oglanda Nivea mustela falan her şeyi denedim fayda etmedi bepanten çok iyi geldi
Kızda direkt eczacı pavloderm önerdi gecmezse paran iade diye aldım kullanıyorum çok memnunum ha jizlak daha çabuk pişik olur ne çok inatçı olur onların cildi gecmezse doktora gidersin hametan ya da travazol falan yazar

Merhaba kizlar
Dogumumuz gerceklesti gece 02 30 da yatis verdiler saat 06 da dogdu oglum. Normal dunyaya geldi. Rabbim bekleyen herkesi bir avazda kurtarsin insallah
Harika çok sevindim en son 20 dkda bir kasilma vardi ne zaman gittin hastaneye ? Dayanamayacagin kadar bekledin mi,gittiğinde acilma ne kadardi en kararsiz kaldigim konu bu? Erken gidersem sıkıntı geç kalirsam diye de endişe var. Genelde kasılma oluyor karinda bir yere toplanma ve sertleşme ama agri hic yok saniyorum doğum başlayınca bu kasilmalar agrili oluyor. İlk tecrübe de sormuş. Allah uzun omur versin minisine, tekrar tebrik ederim

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah..
maşallah sübhanallah bebisin kucaginda kilosuda iyi hamdolsun rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah

ozaman akmasi iyidir temizlenir inşallah çok geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyi olursun cocuklarina evine bakabilirsin inşallah

Bende sezeryan olmamak için çok çapaladım canım ondan 3 gün şancı çekmeye razi oldum 4gün hastanede yattım ama çok şükür istediğim gibi oldu kızımda evimize gelirse dua iyi olacak allahın izniyle

Hadi hayirlisi benim de kontrol pazartesi beklicez artik napalim
Benim de pazartesi günü kontrolüm var ama böyle hiçbir belirti yokken gitmek istemiyorum artık. Doktorum da çok tercih edilen bir doktor olduğu için bir gittim mi beş saatte anca çıkıyorum hastahaneden. Özel olduğu halde böyle. Kafayı yemek üzereyim -_-

Arkadaşlar gaz sancısı için bebeğe kimyon çayı veren var mı aranızda ?

Kendim devamlı rezene -toz kimyon çay yapıp içiyorum, bebeğe sade rezene yapıp iki çay kaşığı veriyorum fayda sağlıyor biraz.

Ama internette kesin çözümün kimyon olduğunu okudum eskiler öyle yaparmış. Deneyen var mı merak ettim :)

Bence sakın gitmemezlik yapma çünkü son günlerde bebek de herşey çok hızlı değişiyor suyun azalabilir,bebek sıkıntıya girebilir Allah korusun ihmal etme

Doğumdan sonra forumu çok okuyamaz oldum.bebegim bugün 4 günlük oldu.tam bir memekolik inek gibi oldum iyice.misafirden ve evde bana bakmak için gelip hiç bir işe yaramayan insanlardan nefret ediyorum az kaldı toptan herkesi kovmama. Birde sadece anne sütü veren arkadaşlar sizin bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor

Bol bol emzir canım günde 8 kere 9 kere yapiyor

Hayırlısı buymuş demek canım inşallah en kısa zamanda toparlar o da gelir inşallah

Hayırlı olsun yavrunla sağlıklı günler geçir inşallah :)

@yesa1 dan haber var mı kaçırmış olabilirim

biz 9 günlük olduk bugun sabah gobegi düştü kizimizin ilk banyosunu yapti hamdolsun şükürler olsun iyi bebegimiz ..
bende ikigundur korse takmaya basladim bugun evin icinde yürüyüş yapiyorum ..
inşallah herkezin bebeği iyidir sağlıkla büyüsünler inşallah bebislerimiz

Hadi hayirlisi benim de kontrol pazartesi beklicez artik napalim
canım benim seninle tarihlerimuz ayni inşallah sağlıkla bebeguni kucagina alirsin .. inşallah gününü bekleyen arkadaslar rabbim bir avazda kurtarsin inşallah sağlıkla kucaklarina almak nasip olsun.. guzel haberlerinizi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…