- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 35
Amin inşallah canım çok sağol inşallah cümlemiz saglikla buyuturuz yavrularimizi yarın kucağıma verecekler kısa sureli de olsa onun için içim içime sığmıyor çok mutluyum bugünde gördüm ama dokundurmadilarcanım benim geçmiş olsun rabbim bebeginin tez zamanda sifasini versin inşallah inşallah iyi olur evinize gidersiniz ..
allahim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah... miss kokulunu biran once iyi olup koklarsin inşallah
Amin canım sagol inşallah dualarınız icin tsk ederim allahım cümlemizin yavrularını korusun sağlıkla büyütsun inşallah uzun ömürler versinGecmis olsun canim bebeginle evine mutlu bir sekilde gidersin insallah
Amin canım çok tşk ederim dualarınız icinRabbim bir an once kucağına almayi nasip etsin. Saglikla ciksin yoğun bakimdan insallah
Beni en cok dusunduren sey yutma sesini her zaman duymuyo olmam emzik emer gibi emiyo cogu zaman o zaman sut yutuyomu doyuyomu dusunduruyo iste doktora gidince anlicam artikO zaman normalmiş bütün bu davranışlar ben tedirgin olup duruyordum
Kuzuummmm şimdi gördümKızlar benim bebeğim hala gelmedi
Yarın sezeryan ile kavusacaGiz artık birbirimize :)
Dua edin olur mu:)
Herseyin Hayırlısı olsun canım ya benim normal oldu ama bu kadar acı sancı çekeceğimi bilseydim sezeryanla doğururdum çok yalvardim son ana kadar doktora sezeryana almadı iki saat dogumhanede can cekistim anam ağladı bence artik düşünme bu konuyu olan olmuş allah sana bebeginen sağlık versinMerhaba arkadaslar hic takip edemedim dogum yapan arkadaslara gecmis olsun @yesa1 dogum ysptinmi nasilsin ? Bu arada bisey sorucam ben normal dogum cok istemistim sancilarim 3 dk da bire kadar dustu 12 saatten fazla sanci cektim aciklik yok dediler sabah doktorum geldi 3-4 cm aciklik var istersen suni takip deneyelim dediler ama ben daha fazla dayanamayacgim diye sezeryan olayim bari dedim simdi de doktorum aslinda normal yapabilirdin vs dedi , zaten sezeryan oldugumdan beri normal yapabilirmiydim diye surekli kendimi sucluluk duygusu yasiyorum bu halde olan var mi ?
Bende ugurlayacagim gunu dusunup dusunup uzuluyorum simdiden.. farkli sehirlerdemisiniz sizde ?Kızlar bnde bgun annemi ugurladım o kadar üzüldüm ki şimdi nasıl yapacagım cok yalnız hissediyorum kendimi
@yesa1 canım bebegin doğmuştur inşallah sağlıkla kucağına almissindirKızlar benim bebeğim hala gelmedi
Yarın sezeryan ile kavusacaGiz artık birbirimize :)
Dua edin olur mu:)
Iste belki de normal yapabilirdim belki suniyi cekerken yine sezeryan isterdim bence bunlar lohusa psikolijisinden sanirim.. zaten daha o gece cektigim sanciyi unutmus degilim ki siddetlisini cekeceksin dediler diHerseyin Hayırlısı olsun canım ya benim normal oldu ama bu kadar acı sancı çekeceğimi bilseydim sezeryanla doğururdum çok yalvardim son ana kadar doktora sezeryana almadı iki saat dogumhanede can cekistim anam ağladı bence artik düşünme bu konuyu olan olmuş allah sana bebeginen sağlık versin
Canim emin ol annem gittikten sonra daha guclu olacaksin bebegine tek basina bakmak sana super bir guc vericek......hic uzulme annecigin gelir gider yineKızlar bnde bgun annemi ugurladım o kadar üzüldüm ki şimdi nasıl yapacagım cok yalnız hissediyorum kendimi
Csnım bekleme git benceHayirli aksamlar
Bugun saat 15 te kontrolum vardi. Bebegin suyu azalmis hareketlerini takip et dedi. Nst te sancim 50 civarinda cikti. 3 gun sonra gel dedi. 5 ten beri duzenli kasilmalarim son 1 saattir 18 dk falan arasi. 5 dk düsene kadar beklesem mi ?
Sanirim artik Şubat annesi olacagim :)Hala doğuramamış Ocak annesi var mı? :/
Bence de bekleme sonra gidemezsin hızlanır falan daha telaş yaparsın.Hayirli aksamlar
Bugun saat 15 te kontrolum vardi. Bebegin suyu azalmis hareketlerini takip et dedi. Nst te sancim 50 civarinda cikti. 3 gun sonra gel dedi. 5 ten beri duzenli kasilmalarim son 1 saattir 18 dk falan arasi. 5 dk düsene kadar beklesem mi ?
Benim de son gün Pazar :/ Artık sabrım kalmadı. Bir an önce doğsun istiyorum hayırlısıyla :/Sanirim artik Şubat annesi olacagim :)
Evet canım ayrı sehirlerdeyizBende ugurlayacagim gunu dusunup dusunup uzuluyorum simdiden.. farkli sehirlerdemisiniz sizde ?
Oda sıcaklığı 24 tü hep bugün 23 e düşürdüm ev hep kalabalık sürekli gelen giden var eşiminde benimde ailemiz kalabalık öpen oluyordur belki nasıl geçecek bilmiyorum çok rahatsız oldumCanim çok öpen var mı bebeğini :) çok opuluncede eğer ıslak opuluyorsa o da yapıyor suratlarını isilik. Bizim komşunun bebeği pütür pütür olmuştu suratı :) tabi oda sıcaklığı da önemli. :)
Krem sürmüyorum yüzüne hergün yıkıyorum hava soğuk olmasa doktora götürücem kontrolü var onu bekliyorumCanım bnm kızımda da olmustu dus alıp rahatlatmak önemli çok kızarıklık Yoksa krem kullanma. Bn yarım kollu body üstüne bluz altına içten çorap ve patikli altlık giydiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?