2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amin inşallah canım çok sağol inşallah cümlemiz saglikla buyuturuz yavrularimizi yarın kucağıma verecekler kısa sureli de olsa onun için içim içime sığmıyor çok mutluyum bugünde gördüm ama dokundurmadilar

O zaman normalmiş bütün bu davranışlar ben tedirgin olup duruyordum
Beni en cok dusunduren sey yutma sesini her zaman duymuyo olmam emzik emer gibi emiyo cogu zaman o zaman sut yutuyomu doyuyomu dusunduruyo iste doktora gidince anlicam artik

Herseyin Hayırlısı olsun canım ya benim normal oldu ama bu kadar acı sancı çekeceğimi bilseydim sezeryanla doğururdum çok yalvardim son ana kadar doktora sezeryana almadı iki saat dogumhanede can cekistim anam ağladı bence artik düşünme bu konuyu olan olmuş allah sana bebeginen sağlık versin

Iste belki de normal yapabilirdim belki suniyi cekerken yine sezeryan isterdim bence bunlar lohusa psikolijisinden sanirim.. zaten daha o gece cektigim sanciyi unutmus degilim ki siddetlisini cekeceksin dediler di

Hayirli aksamlar
Bugun saat 15 te kontrolum vardi. Bebegin suyu azalmis hareketlerini takip et dedi. Nst te sancim 50 civarinda cikti. 3 gun sonra gel dedi. 5 ten beri duzenli kasilmalarim son 1 saattir 18 dk falan arasi. 5 dk düsene kadar beklesem mi ?

Csnım bekleme git bence

Bence de bekleme sonra gidemezsin hızlanır falan daha telaş yaparsın.

Oda sıcaklığı 24 tü hep bugün 23 e düşürdüm ev hep kalabalık sürekli gelen giden var eşiminde benimde ailemiz kalabalık öpen oluyordur belki nasıl geçecek bilmiyorum çok rahatsız oldum

Canım bnm kızımda da olmustu dus alıp rahatlatmak önemli çok kızarıklık Yoksa krem kullanma. Bn yarım kollu body üstüne bluz altına içten çorap ve patikli altlık giydiriyorum
Krem sürmüyorum yüzüne hergün yıkıyorum hava soğuk olmasa doktora götürücem kontrolü var onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…