2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
sezeryanla doğum yapan arkadaslar kacinci günü acik tayken banyo yaptiniz

Birumut Ertesi gün bantla yaptım. 4 gün sonra da bantla yaptım ve çıkarttım bandı. Bana max 4 gün daha beklet erken çıkarsan da olur demişlerdi.
ben iki defa kapali yaptim bantla normalde acik duruyor saglik ocagi iyi pansumana gerek yok dedi benim bugün 8. gunum acikta duş almak istiyorum sen kacinci gun acikta yapmış oldun

Kizlar benim Bugun gunboyu kasiklarimda kasılma gibi bir hissiyat var sanırım kafası zorluyor orayı arada da içten birşey vurur gibi acıyor sizce bu neyin göstergesi bebek bastırıyor olabilir mi açılma için ?

F ferayegul sağol canım benim allah razı olsun dusumu aldim bant izleri beni mahvvetmisti yikayabildigim kadar yikadim isilik gibide kizardim iyi geldi bu banyo ..
üstümü giyiniyordumki beni cagirdilar zümra elifi susturamiyorlar hemencik emzirdim uyudu cimcime kiz

@-TULAY- canım benim sen neyaptin bebişinn nasıl emzirebiliyormusun emmedigi memeyi inşallah şimdi emiyordur ..
benim kizlar büyüdüğü için ben hiç ölçü hatirlamiyorum hatirladigim sadece emmedigi gogsumu diyer taraftan verdigim di ..
inşallah halletmissindir ...

Canım 48 saat nasıl dayanabildin o kadar? Açılma nasil ilerledi? Ben de büyük ihtimal suni sancı ile doğum yapacağım , ilerleme olmazsa sezeryana dönecek..
Canım benim günüm gelmişti ve suyum sinirdaydi.doktor rahim agzin yumuşak suniye cevap verir dedi.gittik sabah erken 6da serum bağladılar.oglen 12 ye kadar ağrım var yok gibiydi 1cm acildi.aksam 5 oldu 2 cm oldu. Aç susuz çok yoruldum. Doktorum ilacı kesti yemek yedim ağrılar az az devam etti ertesi gece 4 de ilacin dozunu arttirip yeniden bagladillar 11 e kadar ağrılar cokdu ama dayanilirdi.11 de suyum geldi 6 cm açılmayı bulduk.sonra doktor bı saate doğum olur dedi fakat asıl ondan sonra olan oldu.acilmam ilerlemedi bebek kanala girmedi 9 cm açıklık oldu fakat bebek pelvisten kafasını kaçırdı zorunlu sezeryana girdim ertesi gece

Aynen ben de anlamadım :) eğer doyuyorsa bu Bebek niye ağlıyor sürekli uyanıp meme istiyor ki anlamıyorum

Benim bebegimin gazida cok oluyo ama sürekli emmek istiyo kucağımda uyuyo ama karni guzel doydugunda farkediyorum daha rahat ve uzun uyuyo o yuzden bi emin olamıyorum gazmi yoksa acmi diye

F ferayegul sağol canım benim allah razı olsun dusumu aldim bant izleri beni mahvvetmisti yikayabildigim kadar yikadim isilik gibide kizardim iyi geldi bu banyo ..
üstümü giyiniyordumki beni cagirdilar zümra elifi susturamiyorlar hemencik emzirdim uyudu cimcime kiz
Kendini iyi hissetmene cok sevindim canim . Bebisinin ilaci sensin tabi masallah size :)

Günaydın arkadaşlar bbenim kızım da doğdu çok şükür dün sabahar 6 gibi uyandım hiçbir belirti yokken suyum geldi hastaneye gittigimde 3 santim açılma vardı saat 3 kadar deli gibi sancı çektim 3 te doguma aldılar 5 20 gece zar zor doğdu bebeğim ama o kadar zorlandım ki kendimden geçmişim sadece bağırıp durdum ne kadar ikindiysam bebek çıkmadı karnima o kadar bastılar ki mosMor gobegim kaburgalarim kırılmış gibi agriyor bebeğimde iki gün yoğun bakimda kalacak da çok zorlandı oksijensiz kaldı dua edin sağlıkla çıkarım kızımı

Rabbim bir an once kucağına almayi nasip etsin. Saglikla ciksin yoğun bakimdan insallah

Canım benim günüm gelmişti ve suyum sinirdaydi.doktor rahim agzin yumuşak suniye cevap verir dedi.gittik sabah erken 6da serum bağladılar.oglen 12 ye kadar ağrım var yok gibiydi 1cm acildi.aksam 5 oldu 2 cm oldu. Aç susuz çok yoruldum. Doktorum ilacı kesti yemek yedim ağrılar az az devam etti ertesi gece 4 de ilacin dozunu arttirip yeniden bagladillar 11 e kadar ağrılar cokdu ama dayanilirdi.11 de suyum geldi 6 cm açılmayı bulduk.sonra doktor bı saate doğum olur dedi fakat asıl ondan sonra olan oldu.acilmam ilerlemedi bebek kanala girmedi 9 cm açıklık oldu fakat bebek pelvisten kafasını kaçırdı zorunlu sezeryana girdim ertesi gece
Anladım canım, baya zorlamış bu durum seni, önemli olan bebek ve sen iyi olun da, ben de benzer durumu yaşayabilirim. Dr suyun şimdilik iyi ama pazartesiye kadar yetmez büyük ihtimal dedi. Pazartesi günü önce suni deneyecek, inşallah yeterli olur. Sen 48 saat deyince aralıksız sandım en azından ara verilmiş. Bebeğin nasıl şimdi ?

X