• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hayırlı cumalar kizlar inşallah herkez iyidir bebisler iyidir ..
inşallah doğum yapacaklar sağlıkla kucagina alir bebislerini ..
biz bugün tahlil verdik sarilik icin 10.6 cikti 13 yuksek oluyormus azda olsa icim rahatladi emzirmeye devam inşallah iyi olacak ..
dun itibari ile kakasi sariya dondu ..

Kızlar pisik için hangi kremi öneriyorsunuz
Ben hep zeytinyağı kullanıyordum
Aslında sıkıntı mız yoktu
Çünkü çok sık bez değiştiriyordum ama geceleri degistirirken çok uykusu açılıyor bebeğimin diye sadece kaka yapınca degistirmeye başladım hemen pisik başladı :KK43:

İdrar daha çabuk pişik yapıyor canım
Sudokrem kullanıyorum ama pişik olursa onun dışında sebamed pişik önleyici krem sürüyorum arada açtığımda gümde 1 kez fakan

hayırlı cumalar kizlar inşallah herkez iyidir bebisler iyidir ..
inşallah doğum yapacaklar sağlıkla kucagina alir bebislerini ..
biz bugün tahlil verdik sarilik icin 10.6 cikti 13 yuksek oluyormus azda olsa icim rahatladi emzirmeye devam inşallah iyi olacak ..
dun itibari ile kakasi sariya dondu ..

Sarılık değeri 5-7. Günlerde en yüksek seviyeye ulaşıp sonra düşüyor, kilo alıp çişini kakasını yapıyorsa korkacak bişey yok, bir de değeri 15e çıkmazsa da uzama ihtimali yok. Biz de atlattık, yavaş yavaş açılacak rengi annesi, bizim 14e kadar çıktı sonra düştü, bol bol emzir, çişini kakasını yapsın

Kızlar pisik için hangi kremi öneriyorsunuz
Ben hep zeytinyağı kullanıyordum
Aslında sıkıntı mız yoktu
Çünkü çok sık bez değiştiriyordum ama geceleri degistirirken çok uykusu açılıyor bebeğimin diye sadece kaka yapınca degistirmeye başladım hemen pisik başladı :KK43:

hametan kullaniorum hemen gecirdi

Kızlar dün yazmıştım sezaryn dikisin sağ tarafında ödem var diye bugünde akıntı başladı sanırım iltihap kaptim ne yapacam bilmiyorum artık :(

Arkadaşlar anadolu yakasında çocuk doktoru önerebilecek olan var mı. Çevresinde giden veya kendinizin ilk çocuğunda memnun olduğunuz bir doktor? Varsa yazarsanız çok sevinirim

Niye doymasin o kadar sutu cikarabildigine göre bebek emdiginde daha fazlasini cekebiliyo demekki ay ben bu emzirme isinden bisi anlamadim yaa
Aynen ben de anlamadım :) eğer doyuyorsa bu Bebek niye ağlıyor sürekli uyanıp meme istiyor ki anlamıyorum

Sarılık değeri 5-7. Günlerde en yüksek seviyeye ulaşıp sonra düşüyor, kilo alıp çişini kakasını yapıyorsa korkacak bişey yok, bir de değeri 15e çıkmazsa da uzama ihtimali yok. Biz de atlattık, yavaş yavaş açılacak rengi annesi, bizim 14e kadar çıktı sonra düştü, bol bol emzir, çişini kakasını yapsın
canım benim sagol inşallah,
ilk doğduğu gunden bugune kakasini hep yapiyor cisinide yapiyor pazartesi günü tekrar yapilacak tahlil sık sık emziriyorum ..
sizede geçmiş olsun inşallah geçecek

sezeryanla doğum yapan arkadaslar kacinci günü acik tayken banyo yaptiniz

Birumut Ertesi gün bantla yaptım. 4 gün sonra da bantla yaptım ve çıkarttım bandı. Bana max 4 gün daha beklet erken çıkarsan da olur demişlerdi.
ben iki defa kapali yaptim bantla normalde acik duruyor saglik ocagi iyi pansumana gerek yok dedi benim bugün 8. gunum acikta duş almak istiyorum sen kacinci gun acikta yapmış oldun

Back