Kızlar pisik için hangi kremi öneriyorsunuz
Ben hep zeytinyağı kullanıyordum
Aslında sıkıntı mız yoktu
Çünkü çok sık bez değiştiriyordum ama geceleri degistirirken çok uykusu açılıyor bebeğimin diye sadece kaka yapınca degistirmeye başladım hemen pisik başladı
hayırlı cumalar kizlar inşallah herkez iyidir bebisler iyidir ..
inşallah doğum yapacaklar sağlıkla kucagina alir bebislerini ..
biz bugün tahlil verdik sarilik icin 10.6 cikti 13 yuksek oluyormus azda olsa icim rahatladi emzirmeye devam inşallah iyi olacak ..
dun itibari ile kakasi sariya dondu ..
Kızlar pisik için hangi kremi öneriyorsunuz
Ben hep zeytinyağı kullanıyordum
Aslında sıkıntı mız yoktu
Çünkü çok sık bez değiştiriyordum ama geceleri degistirirken çok uykusu açılıyor bebeğimin diye sadece kaka yapınca degistirmeye başladım hemen pisik başladı
O zaman Benim Bebek mi doymuyo acaba :)Bana gore degil ben 80 hic cikaramadim :)
O zaman Benim Bebek mi doymuyo acaba :)
Düştü canım bugünSlm canım göbegi mi düşmedi bizimki daha bugun düştü 17 gün sonra
Aynen ben de anlamadım :) eğer doyuyorsa bu Bebek niye ağlıyor sürekli uyanıp meme istiyor ki anlamıyorumNiye doymasin o kadar sutu cikarabildigine göre bebek emdiginde daha fazlasini cekebiliyo demekki ay ben bu emzirme isinden bisi anlamadim yaa
canım benim sagol inşallah,Sarılık değeri 5-7. Günlerde en yüksek seviyeye ulaşıp sonra düşüyor, kilo alıp çişini kakasını yapıyorsa korkacak bişey yok, bir de değeri 15e çıkmazsa da uzama ihtimali yok. Biz de atlattık, yavaş yavaş açılacak rengi annesi, bizim 14e kadar çıktı sonra düştü, bol bol emzir, çişini kakasını yapsın
maşallah sübhanallah bebisine rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallahBugün boy kilo olculduk 15 günde 500 gr. almışız 2 cm de uzamışız
Birumut Ertesi gün bantla yaptım. 4 gün sonra da bantla yaptım ve çıkarttım bandı. Bana max 4 gün daha beklet erken çıkarsan da olur demişlerdi.sezeryanla doğum yapan arkadaslar kacinci günü acik tayken banyo yaptiniz
Sağol canım çok sağol amin inşallah. Hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün inşallah.maşallah sübhanallah bebisine rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah
Ooo maşallah süper :) buyutmussun 15 gündeBugün boy kilo olculduk 15 günde 500 gr. almışız 2 cm de uzamışız
ben iki defa kapali yaptim bantla normalde acik duruyor saglik ocagi iyi pansumana gerek yok dedi benim bugün 8. gunum acikta duş almak istiyorum sen kacinci gun acikta yapmış oldunBirumut Ertesi gün bantla yaptım. 4 gün sonra da bantla yaptım ve çıkarttım bandı. Bana max 4 gün daha beklet erken çıkarsan da olur demişlerdi.
Bende 7 veya 8. Gün yapmış oldum cnmben iki defa kapali yaptim bantla normalde acik duruyor saglik ocagi iyi pansumana gerek yok dedi benim bugün 8. gunum acikta duş almak istiyorum sen kacinci gun acikta yapmış oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?