- 23 Kasım 2012
- 281
- 412
- 303
Sağlıcakla kucağına al inşallaaahh kolayca atlatırsınKızlar benim bebeğim hala gelmedi
Yarın sezeryan ile kavusacaGiz artık birbirimize :)
Dua edin olur mu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıcakla kucağına al inşallaaahh kolayca atlatırsınKızlar benim bebeğim hala gelmedi
KesinlikleAy tam olarak aynı şeyi yasiyoruz seninle bende bugun emzigi verdim iki agzinda cekti falan icim parcalandi aldim geri cunku haklisin ac olup olmadiklarindan emin olamiyoruzve bu inanilmaz uzucu bisey
![]()
Bebek 17 günlük sıkınca süt çıkıyo ama fışkırır gibi değil normal olduğunu düşünüyorum öyle midir senceCanim boylede sorulmaz ama göğsünu sıktığında sütün gelme durumu nasil bide bebek kac günlük senin
Dinlemiyorum ama valla canıma tak etti yaaaYok ya sık sık acikicak tabi kaç günlükler daha dinleme sen boşver
Emzik verince ağlamıyo mu peki[/QUOTE bi süre oyalıyor en azından evde babasıyla bırakıp alışverişe gidip geliyorum oda emzikle oyalıyor işe yatıyor yani
Slm canım aynı gün dogum yapmışız galiba benim bebegim de 17 günlük oldu sen aç kalıyor diye için rahat etmiyor galiba ama aç kaldığını sanmıyorum ben öyle düşündükçe süt daha azalır olumlu düşün çişi gösterir zaten doyup doymadıgını bebek illa aç kaldığı için aglamaz ki bi cok nedeni olabilir olumlu düşün senBebek 17 günlük sıkınca süt çıkıyo ama fışkırır gibi değil normal olduğunu düşünüyorum öyle midir sence
Size de gecmıs olsun 1 aydan sonra risk kalkıyo sanırıminşallah cabuk atlatirsiniz canım benim geçmiş olsun
bizimki baya bi sarardi yarin goturecegim doktora
Valla bi doktor açıklama yapmıştı böyle diye. GDO lu bebek mamaları olduğuna göre bununda olmama ihtimali düşük bence
Bebek 17 günlük sıkınca süt çıkıyo ama fışkırır gibi değil normal olduğunu düşünüyorum öyle midir sence
A ne güzel aynı gün doğum yapmışız demek senin Bebek NasılSlm canım aynı gün dogum yapmışız galiba benim bebegim de 17 günlük oldu sen aç kalıyor diye için rahat etmiyor galiba ama aç kaldığını sanmıyorum ben öyle düşündükçe süt daha azalır olumlu düşün çişi gösterir zaten doyup doymadıgını bebek illa aç kaldığı için aglamaz ki bi cok nedeni olabilir olumlu düşün sen
Size de gecmıs olsun 1 aydan sonra risk kalkıyo sanırım
Benim de öyle olur mu acabaBenimde oyleydi yavas yavas fiskirmayada basladi hatta ilk fiskirdigini gordugumde sevincten aglicaktim nerdeyse :) benim bebegimde bugun 23 gunluk oldu
Benim de öyle olur mu acabasüt olsun diye yediğin içtiğin bişeyler var mı
Ha ama pompayla sağdığımda fışkırmıştı da ben sıkarken fışkırmadıBenimde oyleydi yavas yavas fiskirmayada basladi hatta ilk fiskirdigini gordugumde sevincten aglicaktim nerdeyse :) benim bebegimde bugun 23 gunluk oldu
Ben de bu dediklerinden yapayım ama cidden en iyisi uyumak inşallah bebişlerimizi doyuracak sütlerimiz olur her zamanSu ara bitki karisimi yaptim onu iciyorum cay olarak humana iciyorum havuc kuru incir kaynattim onu iciyorum kalan incirleri yiyorum hic sevmiyo olmama ragmenhurma helva yiyorum doktor et sut yapar dedi elimden geldigince etli bisiler yemeye calisiyorum bunca seyi sutu olan biri yapsa 7 koye yeterdi heralde diyorum yani anca bu kadar yapabildim ama en cok sut uyudugum zaman oluyo oda pek mumkun olmuyo
Ha ama pompayla sağdığımda fışkırmıştı da ben sıkarken fışkırmadı
Ben de bu dediklerinden yapayım ama cidden en iyisi uyumak inşallah bebişlerimizi doyuracak sütlerimiz olur her zaman
Grubun son Doğum yapanısın galiba canım :) sağlıkla kucağına al inşallah, sezeryan zor efsanelerinide hiç aklına getirme ben daha zor ağrılı bi süreç bekliyordum hiç öyle değilmişKızlar benim bebeğim hala gelmedi