İnşallah canım inşallahAynen ben de zorlaniyorum sırtım falan artık ağrımaya başladı. Ama bu ara yatağına yatiyo inş. boyle gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahAynen ben de zorlaniyorum sırtım falan artık ağrımaya başladı. Ama bu ara yatağına yatiyo inş. boyle gider
Mamadan yana değilim zaten emzik veremezken mama vermeye hiç dayanamam herhalde. Ben sütüm yetiyordur diye düşünüyorum ama Bebek Bi defa ağlasa hemen sütün az senin diyolar canım sıkılıyoGünde 3-4 kere kaka yapıyorsa yeterli imiş süt bence evham yapmayın. Mideleri zaten çok küçük. Illaki yetıyordur.
Bir de hazır mama verilince rahat uyumasinin sebebi mamalarda bulunan uyuşturucu benzeri bir maddeden dolayı bebeklerde rahat uyuma sağlıyormuş. Yani doyduğu için değil aklınızda bulunsun..
Aç olup olmadığını bilmiyorum ki işte emin olsam sorun etmem ama emin olamıyorum işte
Kızlar benim bebeğim hala gelmedi
Yarın sezeryan ile kavusacaGiz artık birbirimize :)
Dua edin olur mu:)
Günde 3-4 kere kaka yapıyorsa yeterli imiş süt bence evham yapmayın. Mideleri zaten çok küçük. Illaki yetıyordur.
Bir de hazır mama verilince rahat uyumasinin sebebi mamalarda bulunan uyuşturucu benzeri bir maddeden dolayı bebeklerde rahat uyuma sağlıyormuş. Yani doyduğu için değil aklınızda bulunsun..
Mamadan yana değilim zaten emzik veremezken mama vermeye hiç dayanamam herhalde. Ben sütüm yetiyordur diye düşünüyorum ama Bebek Bi defa ağlasa hemen sütün az senin diyolar canım sıkılıyo
Yok ya sık sık acikicak tabi kaç günlükler daha dinleme sen boşverMamadan yana değilim zaten emzik veremezken mama vermeye hiç dayanamam herhalde. Ben sütüm yetiyordur diye düşünüyorum ama Bebek Bi defa ağlasa hemen sütün az senin diyolar canım sıkılıyo
Valla bi doktor açıklama yapmıştı böyle diye. GDO lu bebek mamaları olduğuna göre bununda olmama ihtimali düşük benceoyle bi madde bebek mamasinda olabilcegine pek ihtimal vermiyorum canım o kadar basit diildir sindirimi zor oldugu için daha uzun tok tutuyo bebekleri diye biliyorum ben
Sağlıcakla kucağına al inşallaaahh kolayca atlatırsınKızlar benim bebeğim hala gelmedi
Yarın sezeryan ile kavusacaGiz artık birbirimize :)
Dua edin olur mu:)
Kesinlikle ve yalnız değilmişim bunu öğrenmiş olmak çok iyi oldu. Sadeceee ben mi öyle düşünüyorum acaba diyip duruyordum kendimeAy tam olarak aynı şeyi yasiyoruz seninle bende bugun emzigi verdim iki agzinda cekti falan icim parcalandi aldim geri cunku haklisin ac olup olmadiklarindan emin olamiyoruz ve bu inanilmaz uzucu bisey
Bebek 17 günlük sıkınca süt çıkıyo ama fışkırır gibi değil normal olduğunu düşünüyorum öyle midir senceCanim boylede sorulmaz ama göğsünu sıktığında sütün gelme durumu nasil bide bebek kac günlük senin
Dinlemiyorum ama valla canıma tak etti yaaaYok ya sık sık acikicak tabi kaç günlükler daha dinleme sen boşver
Emzik verince ağlamıyo mu peki[/QUOTE bi süre oyalıyor en azından evde babasıyla bırakıp alışverişe gidip geliyorum oda emzikle oyalıyor işe yatıyor yani
Slm canım aynı gün dogum yapmışız galiba benim bebegim de 17 günlük oldu sen aç kalıyor diye için rahat etmiyor galiba ama aç kaldığını sanmıyorum ben öyle düşündükçe süt daha azalır olumlu düşün çişi gösterir zaten doyup doymadıgını bebek illa aç kaldığı için aglamaz ki bi cok nedeni olabilir olumlu düşün senBebek 17 günlük sıkınca süt çıkıyo ama fışkırır gibi değil normal olduğunu düşünüyorum öyle midir sence
Size de gecmıs olsun 1 aydan sonra risk kalkıyo sanırıminşallah cabuk atlatirsiniz canım benim geçmiş olsun
bizimki baya bi sarardi yarin goturecegim doktora
Valla bi doktor açıklama yapmıştı böyle diye. GDO lu bebek mamaları olduğuna göre bununda olmama ihtimali düşük bence
Bebek 17 günlük sıkınca süt çıkıyo ama fışkırır gibi değil normal olduğunu düşünüyorum öyle midir sence
A ne güzel aynı gün doğum yapmışız demek senin Bebek NasılSlm canım aynı gün dogum yapmışız galiba benim bebegim de 17 günlük oldu sen aç kalıyor diye için rahat etmiyor galiba ama aç kaldığını sanmıyorum ben öyle düşündükçe süt daha azalır olumlu düşün çişi gösterir zaten doyup doymadıgını bebek illa aç kaldığı için aglamaz ki bi cok nedeni olabilir olumlu düşün sen
Size de gecmıs olsun 1 aydan sonra risk kalkıyo sanırım