2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba
Emerken uyuduğu oluyor eğer uyumazsa omzuma alıyorum sırtına pış pış vurarak uyutuyorum ben bazende yatağına koyuyorum hafif elimle sallayarak uyutuyorum. Artik paşa gönlü nasıl isterse yani..

Emerken uyuduğu oluyor eğer uyumazsa omzuma alıyorum sırtına pış pış vurarak uyutuyorum ben bazende yatağına koyuyorum hafif elimle sallayarak uyutuyorum. Artik paşa gönlü nasıl isterse yani..
Benimki de emerek uyuyor da acaba yanlış mı yapıyorum farklı Bi şekilde mi uyutmam gerekir diye düşünüyordum. Hatta Emsin yatağa bırakayım kendi uyusun diye düşünmüştüm ama öyle bişey yok yani Di mi

Kızlar emzikten korkmayın ben doğduğundan beri veriyorum emzik öteki türlü uyanık olduğu zaman sürekli emmek istiyo ya meme ya mama bu sefer de kusuyor fazla geldiği icin

memede uyuyo yataga koydugum an acio gozlerini cildiricam artik kipkirmizi oluyo gozleri uykusuzluktan
Çok iyi anlıyorum sanırım çoğunlukla memede uyumak istiyor Bi de annenin kucağında ama öyle de olmaz ki son zamanlarda kendimi Biberonmuşum gibi hissetmeye başladım :)

Kızlar emzikten korkmayın ben doğduğundan beri veriyorum emzik öteki türlü uyanık olduğu zaman sürekli emmek istiyo ya meme ya mama bu sefer de kusuyor fazla geldiği icin
Ben emzik vermeyi denedim ama yapamadım o emziği boş boş emdiğini görünce ağlamaya başladım ağzından alıp attım yapabilene helal olsun ama ben yapamadım zaten duygusal Bi süreçteyim çok çabuk etkilendim

Yani okuduğum kitaplara dayanarak boyle birseyin var olduğunu biliyrum ama ben uygulamaya geciremedim :)

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba
Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum. Bazen 2 saat sonra kalkıyor. Bazen yarim saat sonra. Bazen de neredeyse 3-4 saat kucakta uyuyor. Keyfine bağlı

Biz saglikliyiz en azından ama çok çok zor biseydi.hele etrafımda bı sürü insan boş boş konuşurken çektim o ağrıları.

Geçmiş olsun canım, ben 12 saat çektim o sancıyı, 48 saati düşünemiyorum bile. O esnada en yakınındakilerin dedikleri bile çok rahatsız ediyor insanı. Sessiz sakin kalmak istiyorsun ama ne mümkün. Hayırlısı böyleymiş demek ki, sen de kuzun da sağlıklısınız ya gerisi hiç önemli değil. Allah analı babalı büyütsün :)

Kızlar ‘white noise’ die bişe var, fön makinası sesi, elektrik süpürgesi sesi vs. belki duydunuz bebekler anne karnındaki sese benzer sesle çok rahat uykuya geçebiliyorlar veya huzursuzsa sakinliyorlar. Telde uygulamaları var ben bi tanesini indirdim, öneririm çok rahatlık sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…