- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Bizde 17. Gün düştüAy gobek ne dert olmuştu bana 14. gu düşmüştü 14 gun yavrum yikanamadi 21 gune kadar normalmis ama kanama varsa skinti olabilir bi gostermek lazim
Bana doktor 40. Gün dedi
Boyu ölçüyorlar canım yaaa
Hatta kafa boy kilo heosi
Valla canım hem doğumda hem sağlık ocağında hem doktorda hepsinde yapıldıNe ultrasonda nede hastanede boy olcumu hic yapmadilar artik yapilmiyomus daha ne kadarlikken yapilio onuda bilmiorum
Emerken uyuduğu oluyor eğer uyumazsa omzuma alıyorum sırtına pış pış vurarak uyutuyorum ben bazende yatağına koyuyorum hafif elimle sallayarak uyutuyorum. Artik paşa gönlü nasıl isterse yani..Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba
Valla canım hem doğumda hem sağlık ocağında hem doktorda hepsinde yapıldı
Benimki de emerek uyuyor da acaba yanlış mı yapıyorum farklı Bi şekilde mi uyutmam gerekir diye düşünüyordum. Hatta Emsin yatağa bırakayım kendi uyusun diye düşünmüştüm ama öyle bişey yok yani Di miEmerken uyuduğu oluyor eğer uyumazsa omzuma alıyorum sırtına pış pış vurarak uyutuyorum ben bazende yatağına koyuyorum hafif elimle sallayarak uyutuyorum. Artik paşa gönlü nasıl isterse yani..
Sen hangi ildesin csnım benim yarın 1 aylık oluyor hem kalça ultrasonu na çağırdılar hemde kilo boy kontrolüneNe ultrasonda nede hastanede boy olcumu hic yapmadilar artik yapilmiyomus daha ne kadarlikken yapilio onuda bilmiorum
Emzik verince ağlamıyo mu pekiGenelde emerken uyuyor beşigine koyuyorum öyle uyuyor uymazsa az sallıyorum yada emzik veriyorum
Benimki sallanmaktan sıkılıyor galiba salıncağına bırakıyorum Bi süre sonra ağlamayıp ağzını şapırdatmaya başlıyor :)Hepsi aynı galibaaaa emerken
Bizim bebeğin ağlamasıni susturamayinca battaniye ARASINDA hafif hafif sallıyoruz esimle
Çok iyi anlıyorum sanırım çoğunlukla memede uyumak istiyor Bi de annenin kucağında ama öyle de olmaz ki son zamanlarda kendimi Biberonmuşum gibi hissetmeye başladım :)memede uyuyo yataga koydugum an acio gozlerini cildiricam artik kipkirmizi oluyo gozleri uykusuzluktan
Oh maşallah :) biz o beşikleri yatakları boşuna almışız gibibenim prensesim sirf uyumak icin emmek istiyor iki emiyor gogsume yastik gibi uyuyor kendi kendine uyumuyor
Ben emzik vermeyi denedim ama yapamadım o emziği boş boş emdiğini görünce ağlamaya başladım ağzından alıp attımKızlar emzikten korkmayın ben doğduğundan beri veriyorum emzik öteki türlü uyanık olduğu zaman sürekli emmek istiyo ya meme ya mama bu sefer de kusuyor fazla geldiği icin
Yani okuduğum kitaplara dayanarak boyle birseyin var olduğunu biliyrum ama ben uygulamaya geciremedim :)Benimki de emerek uyuyor da acaba yanlış mı yapıyorum farklı Bi şekilde mi uyutmam gerekir diye düşünüyordum. Hatta Emsin yatağa bırakayım kendi uyusun diye düşünmüştüm ama öyle bişey yok yani Di mi
Sen hangi ildesin csnım benim yarın 1 aylık oluyor hem kalça ultrasonu na çağırdılar hemde kilo boy kontrolüne
Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum. Bazen 2 saat sonra kalkıyor. Bazen yarim saat sonra. Bazen de neredeyse 3-4 saat kucakta uyuyor. Keyfine bağlıKızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba
7 günlükken düştü. 3 hafta falan da surebiliyormusKızlar göbekler kaçıncı gün düştü acaba bugün 10 oldu halen düşmedi etrafı hafif kanamış korkmaya başladım
Biz saglikliyiz en azından ama çok çok zor biseydi.hele etrafımda bı sürü insan boş boş konuşurken çektim o ağrıları.
Ankkara 'da kime gidiyorsun canim memnun musun?Ankaradayim canim bir aylik olunca gel dedi bizim doktorumuzda ama ne yapilcagini soylemedi