- 22 Ocak 2018
- 36
- 16
- 3
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım benim inşallah rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah ..Maşallah canım arkadaşlarin çoğu yazıyor bu süt konusunda az oluyor yetmiyor diye korktum bi an bide böyle sıkıntılar mi cekecez diye demek ki herkeste aynı olmuyor
yiyip içtiklerini bende evde bulundurup kullanım faydası oluyor demekki tsk ederim canım paylaştığın için bizde hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah bebeğini bekleyen annelerle
![]()
ayy hadi canım benim allahım kurtarsın inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun duamda kalbimde seninle inşallah güzel haberlerini alırızKızlar hastanedeyim sabah sezaryen olucam kısmetse çok endişeliyim dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğim
Kızlar hastanedeyim sabah sezaryen olucam kısmetse çok endişeliyim dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğim
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın endiselenme hersey çok güzel olur bebeğini kucağına aldığında bu endişelerin boşuna olduğunu göreceksin inşallahKızlar hastanedeyim sabah sezaryen olucam kısmetse çok endişeliyim dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğim
Nst de kaç çıkıyodu canım sancin , inşBenimde cuma kontrolum var. Gecen haftaki kontrolde 41e kadar bekleyelim gelmezse yatis vericem demisti. Sancim yoj. Ben bu defa da suni sanciyla dogurcam galiba
Doku oluşumu dediğiniz dikiş hattında şişlik oluşması mı acaba?Odem sokturucu icin Purinol verdi. Dikislerim icin iki ilac verdi, biri Tirecort, sanirim bahsettigin o doku olusumunu ve iltihabi onleyici krem, digeri de Dermovate krem, dikis izlerini gidermesi icinmis.
Csnım benim sezaryenden bir güm Sonra öyle bir sütüm geldi ki Ama şimdi azakdıbenimde oyleydi ama bebek ceke ceke cogaltti süt artırıcı bitkiler filan da içiyorum uc gundur biraktik sukur mamayi
Hayır cabımnyok cok az göz kararı koyuyorum bi yemek kasesi gbi suya 1-2 çay kaşıgıAlt temizleme suyunun icinemi karbonat koyuyosun cnm ne kadar koyuyosun bi zararı yoktur dimi
Csnım benim sezaryenden bir güm Sonra öyle bir sütüm geldi ki Ama şimdi azakdı
Benim de sanki biri Çeşme’leri kapadı canımO bendede oyle oldu bikac gun sora acayip bi sut geldi deli sutun gelcek diolardi hep birinden emerken oburune kalkan koyup dolduruuodum ama bidaha olmadi öyle bisey
Benim de sanki biri Çeşme’leri kapadı canım
Amin canım insallahRabbim cogaltsin insallah hepimizinkini zormus
![]()
Allahim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin hemencik![]()
ayy hadi canım benim allahım kurtarsın inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun duamda kalbimde seninle inşallah güzel haberlerini alırız
Insaallahh saglikla dogsun. Rabbim yardim etsinn
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın endiselenme hersey çok güzel olur bebeğini kucağına aldığında bu endişelerin boşuna olduğunu göreceksin inşallah![]()
Hameten kullaniyoruz cnm tavsiye ederim. Bide ıslak mendili yıkayarak kullan. Bizimki öyle geçtiIi aksamlar kızlar benim kizimin poposu pişik oldu kipkurmizi poposunun etrafi zeytin yagi surduk,beyaz vazelin surduk,arko surduk ,pudra surduk hiç birsey gecirmedi artik ne suracegimi bilmiyorum
Nst de kaç çıkıyodu canım sancin , inş
ma gününe kalmaz sancin başlar canım , bebeğinin kilosu nasıl canım
Canım elinle sıkıştırıp kahverengi kısmın tamamını vermeye çalış
Bende ilk zaman senin gibiydim bebeğim beslenememis
Bide öyle emerse göğüs uclArın hep yara olur
Tam damağına yapışması lazım
Benim doktorum bana memene bastır çocuğu dedi
Ben nefes alamaz diye çok korkuyordum
Gömülsün yüzü memeye dedi gerçekten öyle yaptım ve bebeğim emme ye başladı
Yine de sen burnunu açık koymaya çalış :)
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler yavaş yavaş doğru emzirmeye başlıycam inşallah :) dediklerinizi denedim dün biraz başarılı oldum. Bakalım devam edip tamamen doğru emziricem inşallahAğzına memeyi veriyormuş gibi yapıyorum ucunu tutmaya çalışıyor tabi vermiyorum yine almaya çalışıyor olmuyor sonra ağzını kocaman acip bekliyor işte o zaman sen ağzına komple memeyi vericeksin cnm :)
Cok geçmiş olsun.yaşanabilir en zorseyi yasamissin.o kadar sancidan sonra.Kızlar 48 saate yakın suni sancı verildi 8cm açıklığa çok zor ulaştık aslında son dk kadar normal doğum yapıyordum.fakat bebek kanala yerleşen kafayı geri kaçırdı ve bı daha yerlestirmedi.susuz çok kaldı diye bebek acil sezeryan a alindi.bastan beri ısrarla normal doğum diye tutturmustum o kadar ağrının üstüne sezeryan yaparak bu doğumun ne kadar suprizli bişey olduğunu öğrendim.sonuc olarak bende bebeğim de saglikliyiz çok şükür.
Biz saglikliyiz en azından ama çok çok zor biseydi.hele etrafımda bı sürü insan boş boş konuşurken çektim o ağrıları.Cok geçmiş olsun.yaşanabilir en zorseyi yasamissin.o kadar sancidan sonra.