• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Biz saglikliyiz en azından ama çok çok zor biseydi.hele etrafımda bı sürü insan boş boş konuşurken çektim o ağrıları.
geçmiş olsun canım benim
allah analı babali büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu hamdolsun bebişinn kucaginda rabbim bekleyenlerinde kucagina almayı nasıp etsin inşallah..

8. Gun dustu canim dr egilip kokladi iltihap var mi die egil kokla iltihap varsa cevresini alkolle sil dedi ...her bebek farkli erken dusmeyebilir.sarilik konusunda benim oglumun 5. Gun 16.5 cikti sariligi 8. Gun tekrar gittik bu arada surekli emzirdim sut azsa mama ver dedi. Ayrica kaka sayisina bak dedi cis kaka yapmiosa surekli uyuyosa sarilik tehlikeli boyuttadir kilo aliosa emiosa cis kaka yapiosa sorun yok dedi doktor.
İltihap yok canım sadece iki kere kanama oldu batikonla sildim kurumuş düştü dusucek ama bekliyorum halen

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba
benim prensesim sirf uyumak icin emmek istiyor iki emiyor gogsume yastik gibi uyuyor kendi kendine uyumuyor

memede uyuyo yataga koydugum an acio gozlerini cildiricam artik kipkirmizi oluyo gozleri uykusuzluktan :(

Hepsi aynı galibaaaa emerken :(
Bizim bebeğin ağlamasıni susturamayinca battaniye ARASINDA hafif hafif sallıyoruz esimle

Kızlar göbekler kaçıncı gün düştü acaba bugün 10 oldu halen düşmedi etrafı hafif kanamış korkmaya başladım
Canım bizim ki 17. Gün düştü
3 gün ile 3 hafta arası normal dedi doktorumuz
Bizim ki iltihaplanmıştı
Belli oluyor zaten içi.nemli nemli
Batİkon ile pansuman yapıyorum
Kurudu biraz
Ama kanama farklı birsey canım
Doktora git istersen

Emerken uyuduğu oluyor eğer uyumazsa omzuma alıyorum sırtına pış pış vurarak uyutuyorum ben bazende yatağına koyuyorum hafif elimle sallayarak uyutuyorum. Artik paşa gönlü nasıl isterse yani..

Emerken uyuduğu oluyor eğer uyumazsa omzuma alıyorum sırtına pış pış vurarak uyutuyorum ben bazende yatağına koyuyorum hafif elimle sallayarak uyutuyorum. Artik paşa gönlü nasıl isterse yani..
Benimki de emerek uyuyor da acaba yanlış mı yapıyorum farklı Bi şekilde mi uyutmam gerekir diye düşünüyordum. Hatta Emsin yatağa bırakayım kendi uyusun diye düşünmüştüm ama öyle bişey yok yani Di mi

Back