2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allahim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin hemencik :KK66:

ayy hadi canım benim allahım kurtarsın inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun duamda kalbimde seninle inşallah güzel haberlerini alırız

Insaallahh saglikla dogsun. Rabbim yardim etsinn

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın endiselenme hersey çok güzel olur bebeğini kucağına aldığında bu endişelerin boşuna olduğunu göreceksin inşallah :emir_bebek::KK200:

Çok sağolun kızlar uyuyamıyorum yarına enerjik olmak isterdim ama heyecan sanırım hayırlısı artık herkese güzel geceler bebeklere de sağlıklı gazsız sakin geceler

Canım elinle sıkıştırıp kahverengi kısmın tamamını vermeye çalış
Bende ilk zaman senin gibiydim bebeğim beslenememis
Bide öyle emerse göğüs uclArın hep yara olur
Tam damağına yapışması lazım
Benim doktorum bana memene bastır çocuğu dedi
Ben nefes alamaz diye çok korkuyordum
Gömülsün yüzü memeye dedi gerçekten öyle yaptım ve bebeğim emme ye başladı
Yine de sen burnunu açık koymaya çalış :)

Ağzına memeyi veriyormuş gibi yapıyorum ucunu tutmaya çalışıyor tabi vermiyorum yine almaya çalışıyor olmuyor sonra ağzını kocaman acip bekliyor işte o zaman sen ağzına komple memeyi vericeksin cnm :)
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler yavaş yavaş doğru emzirmeye başlıycam inşallah :) dediklerinizi denedim dün biraz başarılı oldum. Bakalım devam edip tamamen doğru emziricem inşallah

Kızlar 48 saate yakın suni sancı verildi 8cm açıklığa çok zor ulaştık aslında son dk kadar normal doğum yapıyordum.fakat bebek kanala yerleşen kafayı geri kaçırdı ve bı daha yerlestirmedi.susuz çok kaldı diye bebek acil sezeryan a alindi.bastan beri ısrarla normal doğum diye tutturmustum o kadar ağrının üstüne sezeryan yaparak bu doğumun ne kadar suprizli bişey olduğunu öğrendim.sonuc olarak bende bebeğim de saglikliyiz çok şükür.
Cok geçmiş olsun.yaşanabilir en zorseyi yasamissin.o kadar sancidan sonra.

Biz saglikliyiz en azından ama çok çok zor biseydi.hele etrafımda bı sürü insan boş boş konuşurken çektim o ağrıları.
geçmiş olsun canım benim
allah analı babali büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu hamdolsun bebişinn kucaginda rabbim bekleyenlerinde kucagina almayı nasıp etsin inşallah..

8. Gun dustu canim dr egilip kokladi iltihap var mi die egil kokla iltihap varsa cevresini alkolle sil dedi ...her bebek farkli erken dusmeyebilir.sarilik konusunda benim oglumun 5. Gun 16.5 cikti sariligi 8. Gun tekrar gittik bu arada surekli emzirdim sut azsa mama ver dedi. Ayrica kaka sayisina bak dedi cis kaka yapmiosa surekli uyuyosa sarilik tehlikeli boyuttadir kilo aliosa emiosa cis kaka yapiosa sorun yok dedi doktor.
İltihap yok canım sadece iki kere kanama oldu batikonla sildim kurumuş düştü dusucek ama bekliyorum halen

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba
benim prensesim sirf uyumak icin emmek istiyor iki emiyor gogsume yastik gibi uyuyor kendi kendine uyumuyor

Kızlar göbekler kaçıncı gün düştü acaba bugün 10 oldu halen düşmedi etrafı hafif kanamış korkmaya başladım
Canım bizim ki 17. Gün düştü
3 gün ile 3 hafta arası normal dedi doktorumuz
Bizim ki iltihaplanmıştı
Belli oluyor zaten içi.nemli nemli
Batİkon ile pansuman yapıyorum
Kurudu biraz
Ama kanama farklı birsey canım
Doktora git istersen

X