Saglik ocagi da doktorumuzda 2. Ay dedi kizimda da 2. Ayda yapildi kalca ultrasonu bilemedim canimSaglik ocagindan 1. Ayda yaptırmamı söylediler Badekuti . Sağlık ocağınla görüştün mü
kizlar burda konusulmustur belki birde ben yazayim petibor busmivi sut yapıyormuş hastanedede kahvaltida veriyorlardi meyerse sut artiriyormus..
Kızlar bebeğim Bugun 26 günlük oldu sütüm yetmediği icin mama veriyorm 60 cc içiyor bazen de 75 çok mu sizce
Cuma kontrolü var sorucam canımCanim ben mamanin ustunde 0-2 hafta 90 ml yaziyo diye ilk gunler 90 veriyodum ama fazla veriyomusum26 gunluk icin 60 filan iyi bence ama sormak lazkm
Banada yazarmisin canim valla vicdan azabi cekiyorum halaCuma kontrolü var sorucam canım
Gecmis olsun cnm. Ödem karnındami birikmişKaç günlük oldunuz canım
Bende bugün gittim kontrole ödem oluşmuş antibiyotik kullanmaya devam dedi ondan ağrım var inşallah çabuk geçer
Sorarım canım evet ilaç kullanıyorum ama doktor son anda karar değiştire bilirsin dedi yanlız benim sütüm yetmiyorBanada yazarmisin canim valla vicdan azabi cekiyorum halailac kullaniyodun dimi sen yanlis hatirlamiyosam o yuzden mama kullanıyosun
Çok iyi olurOooo takvim silinmiş
Ben de bekleme devam takvimsiz doguramayanlar listesi mi yapsak :)
Canım bn suyun içine karbonat koyuyorum bi de penaten pişik kremi çok memnunum tavsiye ederimMerhaba kızlar bizde bu gün 12 günlük olduk cok giremiyorum. Bizim kızında poposunda fılan ufak pişik oldu. Geceleri alt acma haric gğn boyu hep pamuk ve su ile temizledim kuruladım sebamedin kremini primanın bezini kullanıyorum ama niye pişik oldu anlamadım. Şimdi pişik kremi yerine iki kere zeytinyağı sürdğm. İnş gecer doktoruda gobegi iyilesene kadar banyo yaptıtmayın dedi. Nasıl gecer pişiği bilemedim. Bide aranızda brnim gibi olan varmı bilmiyorum ama banyo yaptırmaktan cok cekiniyorum yqpamıycakmısım gibi geliyo vok heycanlanıyorum düşinünce
benimde oyleydi ama bebek ceke ceke cogaltti süt artırıcı bitkiler filan da içiyorum uc gundur biraktik sukur mamayiSorarım canım evet ilaç kullanıyorum ama doktor son anda karar değiştire bilirsin dedi yanlız benim sütüm yetmiyor
Ne içtin canım nebysrıyor bn hala mama veriyorumbenimde oyleydi ama bebek ceke ceke cogaltti süt artırıcı bitkiler filan da içiyorum uc gundur biraktik sukur mamayi
canım hayırlı olsun senin ikizdi demi ben göğüs uçlarına susam yağı denedim en ii o geldi..Saol kuzum cok sukur cuma aksam evimize geldik darisi tum kardeslerimize olsun sen ne durumdasin
Tesekkur ediyoruz canim hic inmiyo o derece hastanede o yatakta cok az yatti koydukca beni istedi
Dualarimiz sizinle kizlar hadi bakim bir avazda.
Biz persembe sabah kizimiza kavustuk epidural sezeryan olduk 5 dakika bile surmedi bi baktim karsimda biz sok. Ertesi gun aksamda ciktik sutumuzde eve gelince bi cop sesi duyduk sonra ertesi gun yavas yavas geldi kizlar kuzuma yetiyordur insallah. Humana cayi iciyorum onun cok faydasi oldu. Biz altini almayi giydirmeyi ogrendik ama yikamadik gobek dusunce sey edecez guzelce sildik bide zeytin yagladik gurese hazir bide kizlar altini her almada degilde artik bazrn buyukte bazen kucukte zeytinyagliyorum onun zarari olurmu su bez gelen yerlerede suruyorum en buyuk korkum gobus kordonu az kanamis aklim cikti doktorumu aradim kuruyo annesi korkma dedi he birde uc yaralarimiz hayirli olsun ahahah ucun ust kismini cekio sonra ora kabuk baglio krem suruyorum her kremden sonra anliomu ne zorla alio yuzunu kiristiriyo yikayip siliyorumda halbuki siz napiosunuz ay nasil ozlemisim sizi cenem dustu ahaha
Alt temizleme suyunun icinemi karbonat koyuyosun cnm ne kadar koyuyosun bi zararı yoktur dimiCanım bn suyun içine karbonat koyuyorum bi de penaten pişik kremi çok memnunum tavsiye ederim
Ne içtin canım nebysrıyor bn hala mama veriyorum
Kızlar bende bugün doktora gittim neden doğmuyor diye , herşey normal dedi nst de sancim en fazla 40 çıktı açıklık yoktu , bide kız bebiş erken gelir diyolar ama gelmiyo nazlı bebisler
Tavsiye olarak pilates topunda zıpla , merdiven in çık , karnına kadar dayanabilecegin ısı da sıcak suda kal dedi doğmayan annelere tavsiye olsun
Sizin tavsiyeleriniz var mı kizlar
Merhaba kızlar. 18 ocak persembe günü sezaryenle doğum yaptım. Çok şükür ikimiz de sağlıkla atlattık. Burada görüştüğümüz fikirlerinden yararlandığım sohbet ettiğimiz tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Allahim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin hemencikKızlar hastanedeyim sabah sezaryen olucam kısmetse çok endişeliyim dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?