- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Evet ya şükürler olsunGözünüz aydın canım çok sevindim sizin için bosuna o kadar korkup kendini uzmussun
sagol allah razı olsun canım benimGeçmiş olsun canim inşallah çabuk atlatırsiniz sarılığıbişi soracam sütün yetiyor mu bu süt sorunu herkeste varmı kişiden kişiye değişiyor mu merak ettim
Bana da Dr bir ay sonra kalca dedıKalca icin 1 ay erken diilmi boyunu bile olcmuyolar bebegin ama bi arayip ogreneyim canim saol :)
13 almıştım 12 sini verdim son bir kilo oda gider sanırımKizlar kilo durumunuz nedir? Kac fazlaniz kaldi?
sagol allah razı olsun canım benim
sutum ilk basta azdi emdikce emdikce geldi rezena anason içiyorum corba yiyorum ko.bostu ve petibor buskivisi yiyorum sureklide su içiyorum hamdolsun sutum artti tabi simdilik bebehimiz küçük yetiyor artiyor bile
Gözünüz aydın çok sevindim canım Allah analı buyutsunMerhaba kızlar. 18 ocak persembe günü sezaryenle doğum yaptım. Çok şükür ikimiz de sağlıkla atlattık. Burada görüştüğümüz fikirlerinden yararlandığım sohbet ettiğimiz tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Saglik ocagi da doktorumuzda 2. Ay dedi kizimda da 2. Ayda yapildi kalca ultrasonu bilemedim canimSaglik ocagindan 1. Ayda yaptırmamı söylediler Badekuti . Sağlık ocağınla görüştün mü
kizlar burda konusulmustur belki birde ben yazayim petibor busmivi sut yapıyormuş hastanedede kahvaltida veriyorlardi meyerse sut artiriyormus..
Kızlar bebeğim Bugun 26 günlük oldu sütüm yetmediği icin mama veriyorm 60 cc içiyor bazen de 75 çok mu sizce
Cuma kontrolü var sorucam canımCanim ben mamanin ustunde 0-2 hafta 90 ml yaziyo diye ilk gunler 90 veriyodum ama fazla veriyomusum26 gunluk icin 60 filan iyi bence ama sormak lazkm
Banada yazarmisin canim valla vicdan azabi cekiyorum halaCuma kontrolü var sorucam canım
Gecmis olsun cnm. Ödem karnındami birikmişKaç günlük oldunuz canım
Bende bugün gittim kontrole ödem oluşmuş antibiyotik kullanmaya devam dedi ondan ağrım var inşallah çabuk geçer
Sorarım canım evet ilaç kullanıyorum ama doktor son anda karar değiştire bilirsin dedi yanlız benim sütüm yetmiyorBanada yazarmisin canim valla vicdan azabi cekiyorum halailac kullaniyodun dimi sen yanlis hatirlamiyosam o yuzden mama kullanıyosun
Çok iyi olurOooo takvim silinmiş
Ben de bekleme devam takvimsiz doguramayanlar listesi mi yapsak :)
Canım bn suyun içine karbonat koyuyorum bi de penaten pişik kremi çok memnunum tavsiye ederimMerhaba kızlar bizde bu gün 12 günlük olduk cok giremiyorum. Bizim kızında poposunda fılan ufak pişik oldu. Geceleri alt acma haric gğn boyu hep pamuk ve su ile temizledim kuruladım sebamedin kremini primanın bezini kullanıyorum ama niye pişik oldu anlamadım. Şimdi pişik kremi yerine iki kere zeytinyağı sürdğm. İnş gecer doktoruda gobegi iyilesene kadar banyo yaptıtmayın dedi. Nasıl gecer pişiği bilemedim. Bide aranızda brnim gibi olan varmı bilmiyorum ama banyo yaptırmaktan cok cekiniyorum yqpamıycakmısım gibi geliyo vok heycanlanıyorum düşinünce
benimde oyleydi ama bebek ceke ceke cogaltti süt artırıcı bitkiler filan da içiyorum uc gundur biraktik sukur mamayiSorarım canım evet ilaç kullanıyorum ama doktor son anda karar değiştire bilirsin dedi yanlız benim sütüm yetmiyor
Ne içtin canım nebysrıyor bn hala mama veriyorumbenimde oyleydi ama bebek ceke ceke cogaltti süt artırıcı bitkiler filan da içiyorum uc gundur biraktik sukur mamayi