- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah annesi bol bol emzir emerken uyusada topuklarını sık yüzüne ıslak pamuk hafif değdir uyansın uyumasın :)kizlar bizim kizimizda sarilik oldu hemen hastanede basladi sararmaya
bugunlere biraz daha fazlalasti inşallah çok yukselmeden gider iyi olur prensesiimm
bende öyle yapayim uyandiramiyorum biraz fazla ugrasmak gerecekInşallah annesi bol bol emzir emerken uyusada topuklarını sık yüzüne ıslak pamuk hafif değdir uyansın uyumasın :)
Ay cnm biri yemek hazırlayıp önüne koyuyorsa bu bile büyük lüks :)
Oyyyy cok sukur cok sevindim canim cani gonuldenKızlar dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim oglum bugun işitme testini gecti ne kadar mutluyum anlatamam 9 aydır etmediğim dua kalmadı 7 gündür de boyle duyuyo duymuyo sureklı tereddüt ıcındeydım ne kadar şükür etsem az kalır cok mutluyum
kizlar bizim kizimizda sarilik oldu hemen hastanede basladi sararmaya
bugunlere biraz daha fazlalasti inşallah çok yukselmeden gider iyi olur prensesiimm
kizlar bizim kizimizda sarilik oldu hemen hastanede basladi sararmaya
Canim biz Annelerimiz gibi yetişmedik işte daha el bebek gül bebek öyle olunca da pimpirikleniyoruz. Ha birde şu var biz daha bilinçliyiz eskiye göre o yüzden daha didikliyoruz mevzuları. :)Tabi canim cok sukur ben bide çok panik bi insanim dun anneme dedim yani siz nasil yaptiniz hem yas olarak kucuklermis cahillermis korkmadinizmi diye benim elimin altinda hersey olmasina rağmen bi sut nefesine kaciyo elim ayagim dolaniuo :)
Canim biz Annelerimiz gibi yetişmedik işte daha el bebek gül bebek öyle olunca da pimpirikleniyoruz. Ha birde şu var biz daha bilinçliyiz eskiye göre o yüzden daha didikliyoruz mevzuları. :)
Bizimkinin bugün farkettim mesela gözü dışarı kayıyor panik yapmamaya çalışıyorum haftaya göz muayenesi var o zaman sorucam ama aklıma takıldı bütün gün :)Evet aslinda bu soyledigin cok dogru daha fazla sorguluyoruz anneme surekli anne boyle oldu normalmi anne burnuna su oldu anne anne diyince o da sinirleniyo git basimdan diye :))
Bizimkinin bugün farkettim mesela gözü dışarı kayıyor panik yapmamaya çalışıyorum haftaya göz muayenesi var o zaman sorucam ama aklıma takıldı bütün gün :)
Dedim ya canım sağ tarafı çok ağrıyor diye orası ama normal dedi sürekli pansuman yap ilaçları iç geçer dediGecmis olsun neresi ödem olmuş cnm
Cnm biz haftaya 1 aylık oluyoruz randevu verdiler göz için. Rutin kontrolmus.
Goz kaymasi bebeklerde oluyo ama benimki gecen capaklanmisti anne sutu damlatin yaziyodu nette damlatip sildim megerse cok zararliymis burdan annelere de bilgi olsun sakın yapmayın goz muayenesi boyle erken yapiliyomu bende yaptirmak istiyorum icim rahat olsun diye elimden gelse tirnaklarina bile baktircam o zamanda kiziyolar bana iste
Rahim mı canım anlamadım. Yazdıysan da görmedim ya da atladım. Dikişlerin bittiği yerse belli bir süre ağrı yapıyor benim de sağ tarafım uzun süre ağrıdı 2 hafta flnDedim ya canım sağ tarafı çok ağrıyor diye orası ama normal dedi sürekli pansuman yap ilaçları iç geçer dedi
8. Gun dustu canim dr egilip kokladi iltihap var mi die egil kokla iltihap varsa cevresini alkolle sil dedi ...her bebek farkli erken dusmeyebilir.sarilik konusunda benim oglumun 5. Gun 16.5 cikti sariligi 8. Gun tekrar gittik bu arada surekli emzirdim sut azsa mama ver dedi. Ayrica kaka sayisina bak dedi cis kaka yapmiosa surekli uyuyosa sarilik tehlikeli boyuttadir kilo aliosa emiosa cis kaka yapiosa sorun yok dedi doktor.Kızlar göbekler kaçıncı gün düştü acaba bugün 10 oldu halen düşmedi etrafı hafif kanamış korkmaya başladım
bize mama destegi birsey demedi doktor saat basi emzirin dedi normalde iki saatte emzirin demisti doktor sarilik olunca saatte birCanim mama destegi yaptinmi bize sarilik olmamasi icin anne sutu yaninda bi hafta mamayla destekleyin dediler sarilikta olmadı cok sukur