2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yaa bide doktorumuz banyo yaptırma dedi
Bugün yarın düşecek derken 16 günlük olduk banyo yapmadık
Gobek düşse bile iltihapin da kuruması gerekiyor
Ben hemen banyo yaptırdım 3. Banyosundaysam sonra 8 günlükken düştü göbek banyo ile bebek rahatlar yazık keşke yaptırsaydınız

Kızlar merhaba,
Benim bebeğim 19günlük oldu. Şimdiye kadar hep mama desteği verdik doymadığı için. Doktor kontrolünde tabiki. Fakat sanıyorum biberona alıştığı için dün geceden beri meme almıyor. Mememle bir savaş içerisinde. Meme olduğunu anladığı anda ağlamaya başlıyor. Doktoruma sordum dönem dönem olablr eğer inatla almazsa hsonuna doğru bir göreyim dedi. Önerisi olan var mı? Yardımcı olabilr misiniz?

Ben 15. gun falan basladim doktor oyle dedi

Benim bebegim doğduğu zaman oyleydi agzi memedeyken mamayi siringayla kenardan sıkarak verdik canim deneyebilirsin

Evet faydasını gördüm, göğüslerim sertti fakat süt damla damla geliyodu, kanalların açılmasına sütün daha hızlı gelmesine vesile oldu çok şükür, bi dene istersen canım..
Ay tsk ederim canim bugun gene karisim cay yaptirdim onuda deniyim

Saglik ocagimi verdi vitamini bide sadece d vitaminimi arkadasim 3 vitaminli bi damla kullanmis benim ki sadece d
Yoo sağlık ocağı yanlışlıkla beni arayınca sordum ben birşey kullanmıyorum var mı bisey diye d vitamini başlamadınız mı dedi başlayın dedi başka birşey kullan demedi

Kızlar selam.. oğluşumun göbeği düştü ama biraz iltihap var. Sizde böyle birşey oldu mu?

Yoo sağlık ocağı yanlışlıkla beni arayınca sordum ben birşey kullanmıyorum var mı bisey diye d vitamini başlamadınız mı dedi başlayın dedi başka birşey kullan demedi

Anladim cnm kuzenime saglik ocagindan vermislerde vitamini

Kızlar bebeğim soğuk aldı hırıltısı ve öksürüğü var hep Prima bezinden akşam açtım sırtına kadar sızdırmış bile bol bol emziriyorum inşallah geçer ya siz ne önerirsiniz
Canım hırıltı burun tıkanıklıgından da olabilir serum fizyolojik verdi dr. Kaloriferin üzerine ıslak havlu koy dedi odanın havası kuruysa ondan da burnu tıkanabilir

Bende 22lik aldim 1 numara gerisini hep 2 aldim duruma gore alirim diye dusundum 1 numarayi 2ylede arasinda Cok kilo farki Yok ayni kilo araliklari farki ne anlayamadim :)

Canım bnmde sütüm yetmiyor mama veriyorum ne kadar zormus birkaç gün iyice direndim sürekli göğsümdeydi doymadıgı için ve aglıyordu bugun yine dr a gittim doymuyor mama vereceksin dedi mama veriyorum hemen uyuyor daha sakin. Anne sütü vermek istesem de yetmiyor bi de etraftan 15-20 günlük bebeğe yetmesi lazım demiyorlar mı insan daha kötü oluyor ama bizi düşünen yok sanki özellikle keyfimden veriyorum

Cnm bebeğin kaç günlük ve ne kadar kilo aldı doğduğundan beri

Bugün hiç doğru düzgün uyumadık hep meme hep meme. yatırıyorum yarim saat sonra yine meme baya da iciyo napcaz boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…