- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
Ben hemen banyo yaptırdım 3. Banyosundaysam sonra 8 günlükken düştü göbek banyo ile bebek rahatlar yazık keşke yaptırsaydınızYaa bide doktorumuz banyo yaptırma dedi
Bugün yarın düşecek derken 16 günlük olduk banyo yapmadık
Gobek düşse bile iltihapin da kuruması gerekiyor
Canım iyi düşün iyi oldun korkma birşey olmayacak Allah’ın izni ile5.gun bugun 10 günlükken yapılacak dediler seslerden korkmuyo ondan duymuyo diyorum diger kızım da duymuyor genetik diye dusunuyorum artık cunku onda sonradan mu oldu belli dgl
İnşallah canım bende oyle umut etmek istiyorumCanım iyi düşün iyi oldun korkma birşey olmayacak Allah’ın izni ile
Geçer annesi güzel düşün hayırlısıyla inşallahBenim oglum da gecer insallah dcm ama hayırlısı
Her türlü şekilde almiyor cnmbu sekil yatarken ben emmediği gogsumu uzatiyordum öyle emziriyordum bide oyle dene
Ben 15. gun falan basladim doktor oyle dediAz önce sağlık ocağından aradılar yanlışlıkla aramışlar hasta karışıklığı. Bu arada çok tatlı bir hemşire biraz muhabbet ettik laf lafı açtı. Bnm bebise d vitamini başlanmadığını soyledim. Siz 2. Topuk kanini hastanede aldirdiginiz için onlarin vermesi gerekiyordu dedi şimdi başlayın dedi. Yani 6. Gün başlamam lazimmis biz 22 günlük olduk :/
Benim bebegim doğduğu zaman oyleydi agzi memedeyken mamayi siringayla kenardan sıkarak verdik canim deneyebilirsinKızlar merhaba,
Benim bebeğim 19günlük oldu. Şimdiye kadar hep mama desteği verdik doymadığı için. Doktor kontrolünde tabiki. Fakat sanıyorum biberona alıştığı için dün geceden beri meme almıyor. Mememle bir savaş içerisinde. Meme olduğunu anladığı anda ağlamaya başlıyor. Doktoruma sordum dönem dönem olablr eğer inatla almazsa hsonuna doğru bir göreyim dedi. Önerisi olan var mı? Yardımcı olabilr misiniz?
Ay tsk ederim canim bugun gene karisim cay yaptirdim onuda deniyimEvet faydasını gördüm, göğüslerim sertti fakat süt damla damla geliyodu, kanalların açılmasına sütün daha hızlı gelmesine vesile oldu çok şükür, bi dene istersen canım..
Bizde yeni başladık 1 hafta geciktik ben sormasam o da kalırdı ..Ben 15. gun falan basladim doktor oyle dedi
Saglik ocagimi verdi vitamini bide sadece d vitaminimi arkadasim 3 vitaminli bi damla kullanmis benim ki sadece dBizde yeni başladık 1 hafta geciktik ben sormasam o da kalırdı ..
Yoo sağlık ocağı yanlışlıkla beni arayınca sordum ben birşey kullanmıyorum var mı bisey diye d vitamini başlamadınız mı dedi başlayın dedi başka birşey kullan demediSaglik ocagimi verdi vitamini bide sadece d vitaminimi arkadasim 3 vitaminli bi damla kullanmis benim ki sadece d
Yoo sağlık ocağı yanlışlıkla beni arayınca sordum ben birşey kullanmıyorum var mı bisey diye d vitamini başlamadınız mı dedi başlayın dedi başka birşey kullan demedi
Canım hırıltı burun tıkanıklıgından da olabilir serum fizyolojik verdi dr. Kaloriferin üzerine ıslak havlu koy dedi odanın havası kuruysa ondan da burnu tıkanabilirKızlar bebeğim soğuk aldı hırıltısı ve öksürüğü var hep Prima bezinden akşam açtım sırtına kadar sızdırmış bile bol bol emziriyorum inşallah geçer ya siz ne önerirsiniz
Bende 22lik aldim 1 numara gerisini hep 2 aldim duruma gore alirim diye dusundum 1 numarayi 2ylede arasinda Cok kilo farki Yok ayni kilo araliklari farki ne anlayamadim :)Canim benimkisi de şuan 3.5 kilo 1 haftadır 2 no bez kullanıyorum. 1 no bitince 2 ye geç bence sende :)
Konudan bağımsız Hastanede 2 gun molfix bagladir cok memnundum. Evde ben prima premium care almıştım. Primadan çok memnun kaldım. 126lik ve 104luk paketi bitirdik. ama arkadaslarin tavsiyesi uzerine sleepy sipariş verdim dün 1 paket inşallah pişman olmam. Aralarında aman aman bir fiyat farkı da yok indirimden alınca ama çok güzel illa dene dediler bakalim :)
Canım bnmde sütüm yetmiyor mama veriyorum ne kadar zormus birkaç gün iyice direndim sürekli göğsümdeydi doymadıgı için ve aglıyordu bugun yine dr a gittim doymuyor mama vereceksin dedi mama veriyorum hemen uyuyor daha sakin. Anne sütü vermek istesem de yetmiyor bi de etraftan 15-20 günlük bebeğe yetmesi lazım demiyorlar mı insan daha kötü oluyor ama bizi düşünen yok sanki özellikle keyfimden veriyorumİnsallah yaa bazen kendimi motive ediyorum ama mama yapalım doymuyo dediklerinde gozlerimden hemen yaslar dokulmeye basliyo istemsiz Rabbim saglik versin sağlıklı olsunlar yeterki ama bu şekilde olması da yipraticiymis hic dusunmezdim aklıma gelmezdi
Memede hiç durmuyor. Hep ağlıyor.Benim bebegim doğduğu zaman oyleydi agzi memedeyken mamayi siringayla kenardan sıkarak verdik canim deneyebilirsin
Cnm bebeğin kaç günlük ve ne kadar kilo aldı doğduğundan beriCanım bnmde sütüm yetmiyor mama veriyorum ne kadar zormus birkaç gün iyice direndim sürekli göğsümdeydi doymadıgı için ve aglıyordu bugun yine dr a gittim doymuyor mama vereceksin dedi mama veriyorum hemen uyuyor daha sakin. Anne sütü vermek istesem de yetmiyor bi de etraftan 15-20 günlük bebeğe yetmesi lazım demiyorlar mı insan daha kötü oluyor ama bizi düşünen yok sanki özellikle keyfimden veriyorum