2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Peramm Peramm saglik ocagindaki ebeler malesef sinir bozucu.bende mama takviyesi yapiyorum.bugun tam 1 ayimiz doldu.ama gogus acimi dindiremiyorum ve abartmadan soyluyorum bebegimin 5 saat meme emdigi oldu ve cok aglayan bebekti cocuk dokturumuz mama verdi kullanmam icin diyet mamasi yaziyo ustunde.bugun aylik asisi icin saglil ocagima gittik.ebe bir suru sey soyledi mama kullaniyorum diye.dedim en son kafama gore kullanmiyorum doktorumuz verdi oyle diyince bisey demedi.ebeler bence biraz fazla abartiyo.bence doktorun soyledigini onemse.her bebek ayni degil sonucta ama ebeler o gozle bakmiyo.doktor en uygun mamayi belirliyo zaten.
Evet inan bende de kızım memeden ayrılmıyor uyumuyordu hep açlıktan saatlerce emiyor ama olmayınca yeteri kadar süt ne yapsın hatta dr a çok kızdım mama dedi diye üzgünüm ama haklı gördüm

Canim benim de çıkmaz o kadar sanıyorum. Mesela bana da dediler emzirdikten sonra sağ. Emziririm göğsünü sağıyorum hiç çıkmıyor. Emzirmedigini de sağ dolar 3 saate diyorlar. Ama dolmuyor. Ben günde bir kez sagip bir daha sağamıyorum.
Çıkmazsa senin de bebeğinin huzursuzluk çıkartıp aglaması lazım ama bence senin yetiyor farkederdin yoksa bi sorun oldugunu canım.

Gunaydin annem yanim da bir hafta kaldi ve donuyor.cok agladim.cok uzuluyorum bu sehirde bir tek akrabamiz yok.cocuklarimla evin icinde kalacagiz.anne rahatligi ayri birak çık.icim içimi yiyor.aglamamaya calisiyorum sutum etkilenecek diye ama cok yalnizim

Bende öyleyim canım dereotu yedim tahin helvasına basladım bnde yiyiyorum ama yine de yetmiyor yetenin nasıl yetiyor me yapıyor merak ediyorum çok kötü hissediyorum kendimi ama inan mama verince bebek huzurlu oldu cok üzgünüm ama bunu resmen gördüm artık :KK43:
Canım söyle düşün o bebeğin rizkı ve bunu veren Allah senlik birsey değil
Ben tahin içiyorum direk dereotu incir hurma kuruyemiş pekmez ama sürekli yiyorum bunları bide emsin bebeğin sut yoksa bile
Benimde kayınvalidem çok üzerime gelmişti sütün yok yok diye artik patlamıştım bende sütü ben vermiyorum bunu veren Allah bebeğimin rızkinda yoksa ne yapabilirim diye
Mama veriyorum diye bu kadar üzülme sağlığı yerinde olsunda yeter Allahın izni ile

Bebeklerimiz ayni dogum tarihli.benim ilk gun her iki kulagi da isitme testini gecemedi. Hic uzulmedim.zaten ıslak oluyor ve doğru sonuç vermiyor.dun götürdüm tekrar yapıldı vectestivgecti.korkma daha cok kucukler.
Canım benim once basıma geldiği ıcın cok korkuyorum yanı gecmezse bu buyuk ihtimal duymuyor demek

Canım söyle düşün o bebeğin rizkı ve bunu veren Allah senlik birsey değil
Ben tahin içiyorum direk dereotu incir hurma kuruyemiş pekmez ama sürekli yiyorum bunları bide emsin bebeğin sut yoksa bile
Benimde kayınvalidem çok üzerime gelmişti sütün yok yok diye artik patlamıştım bende sütü ben vermiyorum bunu veren Allah bebeğimin rızkinda yoksa ne yapabilirim diye
Mama veriyorum diye bu kadar üzülme sağlığı yerinde olsunda yeter Allahın izni ile
Saol canım ne kadar güzel söylemişsin rızkı buysa ben ne kadar istesem vermek veremiyorum Allah herkese sağlık versin bizlere bebeklerimizi en iyi şekilde yetiştirmeyi bakmayı nasip etsin.

Saol canım ne kadar güzel söylemişsin rızkı buysa ben ne kadar istesem vermek veremiyorum Allah herkese sağlık versin bizlere bebeklerimizi en iyi şekilde yetiştirmeyi bakmayı nasip etsin.
Amin canım amin
Kendini kötü hissetme
Öyle hissettikçe sütün daha da azalacaktır

Bunu biri mi söledi doktor mu söledi çok merak ettim ama 2-3 saatte 90cc çıkması mümkün değil gibime geliyo
Ya saglık ocagındaki hemşire ya da hastanede dr söyledi ama unuttum walla tam hatırlayamadım şimdi ama bana da cok geldi dedim millette bu kadar süt var demekki :KK43:

Dogum yapmayan kaldı mı ben tek mi kaldım artık bu şişliklerden el uyusmalarindan kurtulmak istiyorum ya sanki hiç dogurmayacam gibi geliyor :işsiz:
Ben de hala yapmadım. Geç döllenme olduğu için pazar günü 40 haftayı bitirmiş olacağız inşaallah o zamana kadar beklemez. Şubat annesi olma yolunda ilerliyoruz :/

Ya saglık ocagındaki hemşire ya da hastanede dr söyledi ama unuttum walla tam hatırlayamadım şimdi ama bana da cok geldi dedim millette bu kadar süt var demekki :KK43:

Hiç mantıklı değil canım, kimseden o kadar süt çıkmaz şu aşamada. Boşuna moralini bozma, 2-3 saatte bir en fazla 30-40 cc çıkıyor benden,bazen o da çıkmıyor, 10 cc çıktığı da oluyor. Bizim dr her emzirmeden sonra sağ 25-30 çıkıyorsa mamaya gerek yok dedi ama her emzirmeden sonra çok zor oluyor

Hiç mantıklı değil canım, kimseden o kadar süt çıkmaz şu aşamada. Boşuna moralini bozma, 2-3 saatte bir en fazla 30-40 cc çıkıyor benden,bazen o da çıkmıyor, 10 cc çıktığı da oluyor. Bizim dr her emzirmeden sonra sağ 25-30 çıkıyorsa mamaya gerek yok dedi ama her emzirmeden sonra çok zor oluyor

Canim bu soyledigin olcu iki meme icinmi yoksa tek meme icinmi

X