2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tabiki yazarım canım ama sonucu biliyorum gıbı bsy yani kendimi hazırladım buyuk ihtimal gecmez

Bi kaç kere oksurdugumde irkildi. Genlde televizyon vs. Açık emziriyorum. Bi tepki olmuyo gözle görülür.
Işitme yenidoğanlarda kir vs. yüzünden işitme kaybı olabiliyormuş ama geçici
Yanı benimki de oyle cok korkuyor sureklı eller havada ses yapınca korku yok korksa bıle tesadüf diyorum hep korktugu ıcın

bizde sleepy kullaniyoruz tavsiye ustune aldim memnun kaldim zaten bezi zamaninda alirsam kizarmaz altida 2. günü kw dem kaldi hastanede altina bakmadik birsure altina yapismis kakasi kizardi ama kötü olmadi bez yaramasaydi dahada kizartirdi onun icin memnun kaldik biz

Bizede d vitamini verdiler cnm saglik ocagindan 15. Gün baslayin dedi ebe. Sen basla gec kalmis degilsin

Bence de sihirli kelime bezi altında bekletmemek :)

Biz bastan beri molfiks göbek oyuntulu kullandik ama cok kızariklik yaptı. Bimdekini aldim gayet iyi geldi:)

Kızlar benim prenses sag göğsümü almiyor. Bende sagıp veriyorum ama kac ml vermem gerekiyor emin degilim. Çay kasigiyla veriyorum

Kızlar benim prenses sag göğsümü almiyor. Bende sagıp veriyorum ama kac ml vermem gerekiyor emin degilim. Çay kasigiyla veriyorum
Canım ben biberonla verdiğim zaman ne kadar içerse veriyorum doğduğunda kendi ittiriyor :) ama senin bebiş ne var ne yok bitirmesin yine aman dikkat :)

Canım ben biberonla verdiğim zaman ne kadar içerse veriyorum doğduğunda kendi ittiriyor :) ama senin bebiş ne var ne yok bitirmesin yine aman dikkat :)
Küçük biberonuna sagiyorum cnm. Uzerinde 10 20 30 ml yaziyor. 20ml veriyorum kasikla ama emin degilim yeterli geliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…