- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Biz bastan beri molfiks göbek oyuntulu kullandik ama cok kızariklik yaptı. Bimdekini aldim gayet iyi geldi:)bizde sleepy kullaniyoruz tavsiye ustune aldim memnun kaldim zaten bezi zamaninda alirsam kizarmaz altida 2. günü kw dem kaldi hastanede altina bakmadik birsure altina yapismis kakasi kizardi ama kötü olmadi bez yaramasaydi dahada kizartirdi onun icin memnun kaldik biz
Oyyy şifa olsun melegineBaşladım cnm az önce verdim ağzına döke döke icti :)
Yok canım şu an 10 günlük hiç öyle bi tepkisi olmadı belki aşırı yüksek bi ses olmadı ama hiç bi sese tepki verdiği dikkatimi çekmediHanı yuksek ses duyunca falan ellerini kaldırır ya korkar bebek seninki oyle degıl mı
Canım kaşığa 3 damlayı birlikte damlatıp ver daha kolay oluyorBaşladım cnm az önce verdim ağzına döke döke icti :)
Ay gercekten mı ya allahım insallah benim kı de oyle yapıyordurYok canım şu an 10 günlük hiç öyle bi tepkisi olmadı belki aşırı yüksek bi ses olmadı ama hiç bi sese tepki verdiği dikkatimi çekmedi
Canım ben biberonla verdiğim zaman ne kadar içerse veriyorum doğduğunda kendi ittiriyor :) ama senin bebiş ne var ne yok bitirmesin yine aman dikkat :)Kızlar benim prenses sag göğsümü almiyor. Bende sagıp veriyorum ama kac ml vermem gerekiyor emin degilim. Çay kasigiyla veriyorum
Kaşıkla verdim de diliyle ittirdi bir kaç damla ilave ettim sonrasında yüzü gözü d vitamini oldu :)Canım kaşığa 3 damlayı birlikte damlatıp ver daha kolay oluyor
Küçük biberonuna sagiyorum cnm. Uzerinde 10 20 30 ml yaziyor. 20ml veriyorum kasikla ama emin degilim yeterli geliyomuCanım ben biberonla verdiğim zaman ne kadar içerse veriyorum doğduğunda kendi ittiriyor :) ama senin bebiş ne var ne yok bitirmesin yine aman dikkat :)
bu sekil yatarken ben emmediği gogsumu uzatiyordum öyle emziriyordum bide oyle deneBirumut55 cnm sen bana göre daha tecrübelisin. Sag göğsümü bebeisim almiyor sagip veriyorum ama kac ml vermem gerekiyor herseferinde emin degilim. bana yardimci olurmusun
Ben hemen banyo yaptırdım 3. Banyosundaysam sonra 8 günlükken düştü göbek banyo ile bebek rahatlar yazık keşke yaptırsaydınızYaa bide doktorumuz banyo yaptırma dedi
Bugün yarın düşecek derken 16 günlük olduk banyo yapmadık
Gobek düşse bile iltihapin da kuruması gerekiyor
Canım iyi düşün iyi oldun korkma birşey olmayacak Allah’ın izni ile5.gun bugun 10 günlükken yapılacak dediler seslerden korkmuyo ondan duymuyo diyorum diger kızım da duymuyor genetik diye dusunuyorum artık cunku onda sonradan mu oldu belli dgl
İnşallah canım bende oyle umut etmek istiyorumCanım iyi düşün iyi oldun korkma birşey olmayacak Allah’ın izni ile
Geçer annesi güzel düşün hayırlısıyla inşallahBenim oglum da gecer insallah dcm ama hayırlısı
Her türlü şekilde almiyor cnmbu sekil yatarken ben emmediği gogsumu uzatiyordum öyle emziriyordum bide oyle dene
Ben 15. gun falan basladim doktor oyle dediAz önce sağlık ocağından aradılar yanlışlıkla aramışlar hasta karışıklığı. Bu arada çok tatlı bir hemşire biraz muhabbet ettik laf lafı açtı. Bnm bebise d vitamini başlanmadığını soyledim. Siz 2. Topuk kanini hastanede aldirdiginiz için onlarin vermesi gerekiyordu dedi şimdi başlayın dedi. Yani 6. Gün başlamam lazimmis biz 22 günlük olduk :/
Benim bebegim doğduğu zaman oyleydi agzi memedeyken mamayi siringayla kenardan sıkarak verdik canim deneyebilirsinKızlar merhaba,
Benim bebeğim 19günlük oldu. Şimdiye kadar hep mama desteği verdik doymadığı için. Doktor kontrolünde tabiki. Fakat sanıyorum biberona alıştığı için dün geceden beri meme almıyor. Mememle bir savaş içerisinde. Meme olduğunu anladığı anda ağlamaya başlıyor. Doktoruma sordum dönem dönem olablr eğer inatla almazsa hsonuna doğru bir göreyim dedi. Önerisi olan var mı? Yardımcı olabilr misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?