- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
Kızlar 9 ay duyar mı duymaz mı bebek diye hep korktum sanırım duymuyor daha test olmadı ama herseyden korkan bebek seslerden korkmuyor dun epeyce agladım sanki Hersey basa sardı gıbı napalım cok sukur buna da
Benimde yarin :) ama bende enfeksiyon cok yükselmiş belki sadece onun için çağırmıştır.
Senin doktorun ne düşünüyor ne diyor günün geçiyor
Yarın konuşacağız canım detaylı bakalım artık hayırlısı :)
Canım çok ağrı çektim suyum gece 2 de geldi sabah 10 sancım başladı 4 saat sancı sonucu 1cm açıklıkla gelmiştim zaten hiç bi gelişme olmadı, daha dayanamayıp sezeryana tamam dedim iyi ki demişim bebeğin kordon iki kere vücuda dolanmış ve baya sıkı düğüm olmuş normal olmazmış zaten. 3,500 lük bi fıstık oldu ama ben sezeryan ağrılarından ilgilenemediğim için kendimi kötü hissediyorum ne zaman kendime gelirim bilmiyorum.İnşallah zor olmadan gerçekleşmiştir doğumun saglikla kavusmussundur bebisine
Kızlar 9 ay duyar mı duymaz mı bebek diye hep korktum sanırım duymuyor daha test olmadı ama herseyden korkan bebek seslerden korkmuyor dun epeyce agladım sanki Hersey basa sardı gıbı napalım cok sukur buna da
Gercekten öyle canim :)Kimse bebekten vakit bulamiyor galiba boş buralar eskisi gibi dolu degil
Çok geçmiş olsun canim, Allah'tan sezaryan olmuşsun çok şükür saglikla almissin kucagina. Kendini hic kotu hissetme kisa surede toparlarsin, bir kaç gün az ilgilensen de sorun yok bir omur zaten bakacaksin fistiga :) önemli olan sağlıkla kucağına almis olman darisi basimizaCanım çok ağrı çektim suyum gece 2 de geldi sabah 10 sancım başladı 4 saat sancı sonucu 1cm açıklıkla gelmiştim zaten hiç bi gelişme olmadı, daha dayanamayıp sezeryana tamam dedim iyi ki demişim bebeğin kordon iki kere vücuda dolanmış ve baya sıkı düğüm olmuş normal olmazmış zaten. 3,500 lük bi fıstık oldu ama ben sezeryan ağrılarından ilgilenemediğim için kendimi kötü hissediyorum ne zaman kendime gelirim bilmiyorum.
Hayirli ugurlu olsun. 2 güne daha iyi olacaksin Allah'in izniyleCanım çok ağrı çektim suyum gece 2 de geldi sabah 10 sancım başladı 4 saat sancı sonucu 1cm açıklıkla gelmiştim zaten hiç bi gelişme olmadı, daha dayanamayıp sezeryana tamam dedim iyi ki demişim bebeğin kordon iki kere vücuda dolanmış ve baya sıkı düğüm olmuş normal olmazmış zaten. 3,500 lük bi fıstık oldu ama ben sezeryan ağrılarından ilgilenemediğim için kendimi kötü hissediyorum ne zaman kendime gelirim bilmiyorum.
Geçmiş olsun bi iki güne daha iyi olursun inşallah canım sağlıkla büyütürsun inşallah bebeğiniCanım çok ağrı çektim suyum gece 2 de geldi sabah 10 sancım başladı 4 saat sancı sonucu 1cm açıklıkla gelmiştim zaten hiç bi gelişme olmadı, daha dayanamayıp sezeryana tamam dedim iyi ki demişim bebeğin kordon iki kere vücuda dolanmış ve baya sıkı düğüm olmuş normal olmazmış zaten. 3,500 lük bi fıstık oldu ama ben sezeryan ağrılarından ilgilenemediğim için kendimi kötü hissediyorum ne zaman kendime gelirim bilmiyorum.
canım benim biz pazar günü oylenden sonra ciktik hastaneden eve geldik bebegi yikatmadim sildirdim sadece göbeği dusene kadar yikamayacagiz ben duş aldim emzirme fasli misafir fasli tekrar emzirme fasli derken saat 12 oldu ve kizlarin odasinda büyük kızım la yatiyorum beşiğin yanina kizim yatti diyer tarafa ben uyuyamadim yarim saat ya uyudum ya uyumadim korkulu ruyalar gordum ve kalktim besigin yaninda oturuyorum benim bebegimin bebegiminde benim kokumuxu almamiz lazim şuan nobette gibiyim bir buçukta emzirme saati kurduk bekleyip yerimi degistirecegim ..
Sanki oraya bi agırlık bastırıyorlar çekiliyor gibi bi his dimiİyi akşamlar kızlar , doğum yapan anneleri kutluyorum , biz beklemedeyiz bu akşam karnımın aşağısında kasiklarim sertleşiyor sonra gevşiyo , bu akşam 5 kere faln oldu ,20dk bir oluyor sancı mı bu yoksa farklı birşey mi
iyi geceler kızlar burda kim paylasti hatirlamiyorum ama rezene cayi goturun yaninizda diye paylasildi ben rezena ictim rezena anason ictim gaz sorunu yasamadim tabi koridorlardada yurudum faydasi var..
incir yedim hastanedende sadece kombosto ve corba verdiler bunlari yedim bol bol su ictim gaz ve tuvalet sorunu yasamadim..
canım benim hem sade rezena goturdumÇok sağol bilgi için rezene anason diye mi satılıyor ismi nedir çayın bir de kuru incir mi yedin bir de bir önceki gün ne yedin ben hafif bir yemek yemek istiyorum ama bulamadım
canım benim hem sade rezena goturdum
hemde sallama cay olan anason rezena cayi bebek için ustunde biberon resmi var kutuda satilan ikisindende ictim ..
kuru inciride birdefa yikanip elimde yedim hem tuvalet ihtiyaci hemde süt olsun diye ..
su sisemi elimden eksik etmedim cok iyi oldu pis kani atmama yardimci oldu sık tuvalete cikiyordum tuvalet kirli kanla doluyordu temizlendim..
corba ne olursa olsun ictim kombostoyla ikisini verdiler...
birgün once saat 7 de mercimek corbasi ve tavuklu pilav yedim , 11 den 12 kadar su süt su icebildigim kadar ictim 6 bubukta yattim hastaneye 9 ceyrekte amaliyathane goturduler 9 48 doğum saati oldu canım benim
İyi geceler kızlarÇarşamba günü 33+6 da su eksilmesi ve plasentanın bebeği beslemeyi kesmesi ile sezeryan Doğum yaptım . 2020 doğdu oğlum . Yeni doğan yoğun bakımda şu an . Doktorumuz en az 10 gün kalır dedi . Şu an 1980 gram olmuş kilosu . Doğmadan 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne yaptırdık. Şükürler olsun ki etkisini gördük . Doğar doğmaz solunum cihazına bağladılar .3-4 saat sonra cihazı kapatıp burundan hava verdiler . Dün burnundan da çekip oksijen çadırı koydular . Bugün şükürler olsun kendi başına nefes alıyordu oğlum . Emme , yutma ve birkaç refleksinin gelişmesi için bir süre daha küvözde kalacak . Bu arada ben klasik sezeryan sonrası ağrılar ile idare ediyorum. Sütüm gelsin de oğlumu besleyeyim diye sağıyorum , bekliyorum. Herkese iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederiz . Hepinize zamanında ve sağlıklı doğumlar dilerim .
Benim bebeğim de devamlı emmek istiyor geceleri uyumuyor sadece göğsümde emerken uyuyup kalıyor beşiği vardı gittim bir de anne yanı aldım chicvo dan o kadar para verdim ama yine de ona da yatmadı yatırınca uyanıyor emmek için ağlıyor beni de emzik kurtarır mı acaba bebeğimin rahatıniçinsadwve uyurken mi versem siz de de böyle oldu mu ne yapsam bilmiyorumÇok teşekkür ederim çok faydalı Bi yazı olmuş şu an yavaş yavaş verip deniycem çünkü bebeğin emme refleksi çok Yüksek her şeyi emmek istiyor artık üzülmeyip yararlarına odaklanıp kritik anlar için Bi kurtarıcı olarak kullanıcam
Evet DIGERI duymuyoDiğer çocuğun da böyle birsey mi vardi canim neden bunu düşünüyorsun.
Hem daha çok küçük belki sen yanlış anladin. Üstelik teste bile girmemiş. Güzel şeyler düşün hiç canını sıkma canim. Her şey güzel olacak inşallah
Ne biliyim cok korkuyorum esımle konustuk o da emin gibi oldu hatta hemen cihaz dusunmeye basladıkCanım hiç korkma, ben de teste girene kadar duymuyor sanıyordum:) yüksek seslere tepki vermiyordu ilk doğduğu günler.
Teste girince gayet normal çıktı herşeyi
Bilmiyorum ki canım 9 aydır ztn duydu duymadı cok dusundum dogarsa anlarım dedım sımdı de tepki vermiyor verdigı tepki de tesadüf oluyoCanım dur daha çok küçük sen de yeni doğum psikolojisiyle böyle düşünüyorsundur neden yıpratıyorsun kendini bence gayet sağlıklı bir bebeğin var boşuna ağladığını göreceksin test yapılınca için rahat olsun yeni doğum yapan annelerde böyle endişeler çok normal geçer gider endişeler