2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bugün ne güzel sanci girdi bir iki saat boyunca simdi gecti gel hadi oğlumm
Gelir inşallah hayırlısıyla :) ay canım sesli güldüm yazdığına bende senin gibi sancı bekliyorum dört gözle ufak bi sancı gelince seviniyorum geçince yine mi yalancı sancı diye üzülüyorum

İnşallah zor olmadan gerçekleşmiştir doğumun saglikla kavusmussundur bebisine

Kızlar aranızda süt ateşi yaşayan oldu mu?
Ben 2 defadır yaşadım
Ölüyorum zannettim

İyi akşamlar kızlar , doğum yapan anneleri kutluyorum , biz beklemedeyiz bu akşam karnımın aşağısında kasiklarim sertleşiyor sonra gevşiyo , bu akşam 5 kere faln oldu ,20dk bir oluyor sancı mı bu yoksa farklı birşey mi

Herkeste sancı olmayabilirmis canım başka belirtin varmı

Merhaba arkadaşlar ben Semen Özen Tekirdağ Çorlu Edirne İstanbul Doğum fotoğrafçılığı yapıyorum bu benim en büyük hayalimdi ve bu konuda en büyük adımı attım eğitimimi aldım isteyen olursa hem kendi adıma reklam amaçlı hem de sizin bu en önemli gününüzde hayatınızın en önemli anlarını ölümsüzleştirmek için tamamen ücretsiz çekim gerçekleştirmek istiyorum. Fotoğraflar sadece İnstagram hesabımda paylaşılacaktır. Eğer isteyenler olursa bana buradan ulaşabilirler. Hepinize minik meleklerinizi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Alt karin kısmında ağrı oluyor. Gaz sancısı gibi. Gerçek doğum sancısı ise hiç geçmez belli periyotlarda artarak devam ediyo ona dikkat et.

Alt karin kısmında ağrı oluyor. Gaz sancısı gibi. Gerçek doğum sancısı ise hiç geçmez belli periyotlarda artarak devam ediyo ona dikkat et.
Herkeste sancı olmayabilirmis canım başka belirtin varmı
Belimde adet ağrısı gibi bi ağrı da var sanki inanın emin olamıyorum sancıyi gözümde o kdr büyütmüşm ki yalancıdr diyorum çünkü acı faln hissetmiym dayanılmicak gibi degil

Kızlar 9 ay duyar mı duymaz mı bebek diye hep korktum sanırım duymuyor daha test olmadı ama herseyden korkan bebek seslerden korkmuyor dun epeyce agladım sanki Hersey basa sardı gıbı napalım cok sukur buna da

Kızlar 9 ay duyar mı duymaz mı bebek diye hep korktum sanırım duymuyor daha test olmadı ama herseyden korkan bebek seslerden korkmuyor dun epeyce agladım sanki Hersey basa sardı gıbı napalım cok sukur buna da

Diğer çocuğun da böyle birsey mi vardi canim neden bunu düşünüyorsun.

Hem daha çok küçük belki sen yanlış anladin. Üstelik teste bile girmemiş. Güzel şeyler düşün hiç canını sıkma canim. Her şey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…