Bugün ne güzel sanci girdi bir iki saat boyunca simdi gectigel hadi oğlumm
Gelir inşallah hayırlısıyla :)Bugün ne güzel sanci girdi bir iki saat boyunca simdi gectigel hadi oğlumm
İnşallah zor olmadan gerçekleşmiştir doğumun saglikla kavusmussundur bebisineİyi geceler kızlar benim suyum geldi hastanedeyim ama çok korkuyorum nst de sancım var ama ben hiç hissetmiyorum sanırım korkudan. Şuan aşırı korkuyorum sanki hiç araştırma yapan bn değilmişim gibi 1 cm açılma var ama çok suyum gidiyo tamda korktuğum zamana haftasonuna geldi ne zamana doğururum ki acaba bana akıl verseniz
Canım benim ki bantliydi 1 hafta sonra bant çıkarınca da yaptım çok şükür bir sıkıntı yok gibiBantsız mı acaba benim bant yok bugün dikiş yerini açtım artık hava alsın diye
Anneme gösterdim normal dedi canım bu hafta kontrole gidicem zaten
Canım bizimde plan farklıydıBiz doğumun ertesi günü yaptirdik. İyileşti bile tavsiye ederim. Tabi doktorun tavsiyesine göre.
Doğrudur. Geçmiş olsun canım. Iyilesince yaptirirsin belli zamanı var nasilsaCanım bizimde plan farklıydı
Ama bebeğimin beslenmesi iyi olmayınca eziyet etmeyelim dedik
Herkeste sancı olmayabilirmis canım başka belirtin varmıİyi akşamlar kızlar , doğum yapan anneleri kutluyorum , biz beklemedeyiz bu akşam karnımın aşağısında kasiklarim sertleşiyor sonra gevşiyo , bu akşam 5 kere faln oldu ,20dk bir oluyor sancı mı bu yoksa farklı birşey mi
Alt karin kısmında ağrı oluyor. Gaz sancısı gibi. Gerçek doğum sancısı ise hiç geçmez belli periyotlarda artarak devam ediyo ona dikkat et.İyi akşamlar kızlar , doğum yapan anneleri kutluyorum , biz beklemedeyiz bu akşam karnımın aşağısında kasiklarim sertleşiyor sonra gevşiyo , bu akşam 5 kere faln oldu ,20dk bir oluyor sancı mı bu yoksa farklı birşey mi
Alt karin kısmında ağrı oluyor. Gaz sancısı gibi. Gerçek doğum sancısı ise hiç geçmez belli periyotlarda artarak devam ediyo ona dikkat et.
Belimde adet ağrısı gibi bi ağrı da var sanki inanın emin olamıyorum sancıyi gözümde o kdr büyütmüşm ki yalancıdr diyorum çünkü acı faln hissetmiym dayanılmicak gibi degilHerkeste sancı olmayabilirmis canım başka belirtin varmı
Kızlar bebeğim çok inliyor ve ikiniyor.
Ikinmasi gazdan ama neden inliyor acaba bi yeri mi ağrıyor
Bu durumu yaşayan var mı
Canım kontrol ne zaman
Benim.yarın :)
Gelir inşallah hayırlısıyla :)ay canım sesli güldüm yazdığına bende senin gibi sancı bekliyorum dört gözle ufak bi sancı gelince seviniyorum geçince yine mi yalancı sancı diye üzülüyorum
Kızlar 9 ay duyar mı duymaz mı bebek diye hep korktum sanırım duymuyor daha test olmadı ama herseyden korkan bebek seslerden korkmuyor dun epeyce agladım sanki Hersey basa sardı gıbı napalım cok sukur buna da