2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İyi geceler kızlar benim suyum geldi hastanedeyim ama çok korkuyorum nst de sancım var ama ben hiç hissetmiyorum sanırım korkudan. Şuan aşırı korkuyorum sanki hiç araştırma yapan bn değilmişim gibi 1 cm açılma var ama çok suyum gidiyo tamda korktuğum zamana haftasonuna geldi ne zamana doğururum ki acaba bana akıl verseniz

İyi geceler kızlar benim suyum geldi hastanedeyim ama çok korkuyorum nst de sancım var ama ben hiç hissetmiyorum sanırım korkudan. Şuan aşırı korkuyorum sanki hiç araştırma yapan bn değilmişim gibi 1 cm açılma var ama çok suyum gidiyo tamda korktuğum zamana haftasonuna geldi ne zamana doğururum ki acaba bana akıl verseniz
Insallah hemen dogurup kucagina alirsin suan ki durumun nasil canim ?

Bekliyorum hala sancım Yok ama nst de sancı çıkıyo galiba suni sancı verecekler. Bebek zaten 3850 kg aslında ondan dolayı da korkuyorum biraz
Haftan uygun. Bebeğin kilosu da iyimis masaallah. Bence seni dogurturlar.
41 haftalık olup bebekte kalp atimini düzensiz gören Dr lar vardı . Kadının sancısı fln hiç birseyi yoktu. Sunı sanciya tabii tuttular . Büyük ihtimalle dogurttular. Çünkü doğum bölümüne aldılardi. Hayırlı doğumlar. Öğle yada sabaha haber gelir sizden ?

F FunAndLove Tuana-ahmet Tuana-ahmet doalisa doalisa Siz de açılma var mı? Ya da bebek kanala indi mi? Benimki hala yukarıda :/
En son pazartesi gitmiştim doktora, henüz kanala inmemisti, acilma hic yoktu. Sanci da 20 dk nstde kaldim sadece 3 kez 50 yi buldu, yok denilecek kadar az :) yarin yine kontrol var bakalim neler olmuş. Bu arada çok okudum bazen hic sanci açılma vs yokken hepsi bir anda oluveriyormus umarim bizim de öyle olur

Kızlar bebeginin gelişimi 1 2
hafta surekli önde çıkıp yinede 40 haftayı dolduran varmı acaba . Yoksa erken mi oldu bebisler ona göre

Kızlar bebeginin gelişimi 1 2
hafta surekli önde çıkıp yinede 40 haftayı dolduran varmı acaba . Yoksa erken mi oldu bebisler ona göre
Bebeğin gelişimi önde gitmesi doğumunu etkilemiyor canım benim de iki hafta onden gidiyordu ama şimdi haftasıyla uyumlu görünüyor

X