- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 35
Aynen canım bizimde hayırlısıyla doğar inşallah :)F FunAndLoveTuana-ahmet Amin inşallah kızlar bu topikte daha dün kan değeri kalp atışı konuları konuşulurken herkes bir bir doğum yaptı zaman bizim için de geçer elbet :)
Hiç mi yapmadın canım korkma yap ben 3. Gün yaptım ilkBende yarın 1 haftalık oluyorum korkuyorum halen banyo yapmaya
Korkma birşey olmaz csnım ayakta yap ama sonra da kurulaBende yarın 1 haftalık oluyorum korkuyorum halen banyo yapmaya
Canım o uyuşukluk bende de var kızarıklık Yoksa akıntı falan yaran da korkmaKızlar dikisin sağ tarafında şişlik ve uyuşukluk var sanki su toplamış gibi iltihap değildir değil mi ilaçlarımi içiyorum
Biberon ile csnımEmdikten sonra mamayi neyle veriosunuz cnm
Cm olarak bilmiyorum ama benim de çok büyük sanki boydan boya ama annem o zaman la küçülecek dediKızlar sezaryn kesi yeriniz kaç santim acaba benimki baya uzun geldi ölçmedim ama annem bakınca şok oldu neden bu kadar kesmişler diye onunki kisacik kafam karıştı
Biberon ile csnım
Biberon ile csnım
Insallah hemen dogurup kucagina alirsin suan ki durumun nasil canim ?İyi geceler kızlar benim suyum geldi hastanedeyim ama çok korkuyorum nst de sancım var ama ben hiç hissetmiyorum sanırım korkudan. Şuan aşırı korkuyorum sanki hiç araştırma yapan bn değilmişim gibi 1 cm açılma var ama çok suyum gidiyo tamda korktuğum zamana haftasonuna geldi ne zamana doğururum ki acaba bana akıl verseniz
Bekliyorum hala sancım Yok ama nst de sancı çıkıyo galiba suni sancı verecekler. Bebek zaten 3850 kg aslında ondan dolayı da korkuyorum birazInsallah hemen dogurup kucagina alirsin suan ki durumun nasil canim ?
Haftan uygun. Bebeğin kilosu da iyimis masaallah. Bence seni dogurturlar.Bekliyorum hala sancım Yok ama nst de sancı çıkıyo galiba suni sancı verecekler. Bebek zaten 3850 kg aslında ondan dolayı da korkuyorum biraz
En son pazartesi gitmiştim doktora, henüz kanala inmemisti, acilma hic yoktu. Sanci da 20 dk nstde kaldim sadece 3 kez 50 yi buldu, yok denilecek kadar az :) yarin yine kontrol var bakalim neler olmuş. Bu arada çok okudum bazen hic sanci açılma vs yokken hepsi bir anda oluveriyormus umarim bizim de öyle olurF FunAndLoveTuana-ahmet doalisa Siz de açılma var mı? Ya da bebek kanala indi mi? Benimki hala yukarıda :/
Allahim bir avazda kurtarsin korkma canimBekliyorum hala sancım Yok ama nst de sancı çıkıyo galiba suni sancı verecekler. Bebek zaten 3850 kg aslında ondan dolayı da korkuyorum biraz
Bana doktor su geçirmeyen bant takmış. Sezeryaninn ertesi günü hastanede banyo yaptırdılarCanlar bisey sormak istiyorum. Kac günluk olunca bantsiz banyo yapabilirim szryan dikisi icin
Benim inmiş ama açılma yok canımF FunAndLoveTuana-ahmet doalisa Siz de açılma var mı? Ya da bebek kanala indi mi? Benimki hala yukarıda :/
Bebeğin gelişimi önde gitmesi doğumunu etkilemiyor canım benim de iki hafta onden gidiyordu ama şimdi haftasıyla uyumlu görünüyorKızlar bebeginin gelişimi 1 2
hafta surekli önde çıkıp yinede 40 haftayı dolduran varmı acaba . Yoksa erken mi oldu bebisler ona göre
Bebeğin gelişimi önde gitmesi doğumunu etkilemiyor canım benim de iki hafta onden gidiyordu ama şimdi haftasıyla uyumlu görünüyorKızlar bebeginin gelişimi 1 2
hafta surekli önde çıkıp yinede 40 haftayı dolduran varmı acaba . Yoksa erken mi oldu bebisler ona göre