Tabi canım hastanelere gidiyoruz kontroleDışarı.çıkmaya basladinizmi cnmmm☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım hastanelere gidiyoruz kontroleDışarı.çıkmaya basladinizmi cnmmm☺
Evet ya hep öyleler demekkiSağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldım
Canlar bisey sormak istiyorum. Kac günluk olunca bantsiz banyo yapabilirim szryan dikisi icin
Gözün aydın canım Allah bağışlasın kızlarını hayırlı evlat olurlar inşallahkızlar dogumum oldu spinal sezeryanla dogum yaptim..
amaliyatimida dogumumda iyi gecti diyebilirim
sol tüpü aldilar ve diyer tüpü esimle son anda baglatma karari aldik ve bagladilar rabbim bunlara ömür versin inşallah..
agrilarim oldu
gelen giden
esim gün boyu yanimdaydi yuruyuslere ciktik
agri kesici iyne ustune iyne vurdurduk hamdolsun şükürler olsun iyiyim simdilik..
bebegimiz morardi korku atlattik
doktor geldi bebegi muayene etti kaldirdi indirdi cevirdi kusmugu gelmis mosmor oldu ablam kosarak doktora yetistirdi nekadar kotu birsey arkasindan gidememek hamdolsun bosalttilar temizlediler simdi yanimda uyuyor kuzu gibi
emzirdim ve gogsumde uyuyup kaliyor..
bebegimde bende iyiyiz ..
inşallah pazar günü çıkacağız..
19.01. 2018
saat 9 , 48
boy ve kiloyu ogrenemedik henüz
ama bir prensesimiz daha oldu
rabbim korusun inşallah
allah'ım hepimizinde sağlıkla bebislerimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah
dogum yapacaklarinda rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah...
Canım normal benim ki beni emip üstüne 60 yedigi oluyorpirayegibi canım bugun kozım 3 te uyandı 5 bucuga kadar saatlerce emdi belki arada 20-25 dk durmustur sonra 6 bucukta uyandı yine durmadan emdi ama 30cc mama verdim deli gibi yiyiyor ya bu normal mi biri bana yardım etsin
Canım ben 8 gün Sonra bantsız yaptım banyo ama ayakta dikiş yerini de iyice kurula sonrasındaCanlar bisey sormak istiyorum. Kac günluk olunca bantsiz banyo yapabilirim szryan dikisi icin
Bende yarın 1 haftalık oluyorum korkuyorum halen banyo yapmayaCanım ben 8 gün Sonra bantsız yaptım banyo ama ayakta dikiş yerini de iyice kurula sonrasında
Ay ne yapcaz ki emzik mi kullanıyorsun Can'ım senEvet ya hep öyleler demekki
Canım bezinden anlarsın doyup doymadığını bence doyuyor bütün bebekler emmeyi seviyor ya oyun gibiKizlar daha once yasayan oldumu konusuldumu bilmiyorum cunku hic takip etmeye vaktim olmuyo ama cok caresizim 18 gunluk olduk ve surekli emmek istiyo zaten sutum az açmi doyuramiyomuyum diye kahroluyorum ilk zamanlar mamanin ustunde 0-2 hafta icin 90 ml yaziyodu o sekilde verdim cok vermissin diyenler oldu basta fazla verdigim icin suan doymuyo olabilirmi mama vermek hic istemiyorum ama sutum yeterli degil cildirmak uzereyim ağlamaktan olan sutumde geri gidiyo motilium diye bi ilac okudum nette prolaktin hormonunu yukseltip sutun artmasini sagliyomus cok caresizim kullansammi acaba hic duydunuzmu biliyomusunuz
Benimki emmek istiyo emzik versem alıyo parmağımı uzatsam onu da emiyo yeter ki bişey olsunEvet anne kokusu istiyor çünkü. Bugün 40 dk evde yoktum giderken yarim saat emzirdim. Ben dönene kadar yırtmış kendini. Beni arıyorlar evden koş katıldı çocuk aç bu çocuk diye. Nasıl geldiğini bilmedim eve :) kucağıma almamla uykuya dalması bir oldu. Ne meme aldı ne başka birşey :)
O zaman suni sancı denerler mutlaka küçük bı doz verirler tepki veremezse sezeryan olurEvet canim
Geçmiş olsun canim☹ Tüh niye oldu ki? Bende biraz endişeliyim göbeğimiz düştü 5 gün önce ama bugün kanamış biraz
Doktorumuz olabilir dedi kızlarCanım geçmiş olsun yeni oldu sanırım k vitamini veriyorlar ya da gümüş nitratla yakıyorlar diye biliyorum canım
Hİç öyle düşünme lütfen, sütün gelmiyor mu yetmiyor mu gibi düşüncelerle olumsuzu çağırma.. yediklerine dikkat mümkün olduğunca her fırsatta dinlenmeye ve uyumaya çalış ve bol bol emzir. Artacak sütün inan.. ılık duşa gir her gün ve gerekirse daha sık emzir.. öyle bi sistemi var ki vücudun giderek artacak sütlerimiz inşallah.. sen nasıl düşünürsen öyle olur, pozitif olmak zorundayızKizlar daha once yasayan oldumu konusuldumu bilmiyorum cunku hic takip etmeye vaktim olmuyo ama cok caresizim 18 gunluk olduk ve surekli emmek istiyo zaten sutum az açmi doyuramiyomuyum diye kahroluyorum ilk zamanlar mamanin ustunde 0-2 hafta icin 90 ml yaziyodu o sekilde verdim cok vermissin diyenler oldu basta fazla verdigim icin suan doymuyo olabilirmi mama vermek hic istemiyorum ama sutum yeterli degil cildirmak uzereyim ağlamaktan olan sutumde geri gidiyo motilium diye bi ilac okudum nette prolaktin hormonunu yukseltip sutun artmasini sagliyomus cok caresizim kullansammi acaba hic duydunuzmu biliyomusunuz
inşallah canım benim inşallah allah razı olsunGözün aydın canım Allah bağışlasın kızlarını hayırlı evlat olurlar inşallah
Canım ben bir haftalikken 3 kez banyo yapmıştımBende yarın 1 haftalık oluyorum korkuyorum halen banyo yapmaya
Canım uyuşukluk benim boydan boya var o uzun süre geçmez ama ihmal etme çok tehlikeliKızlar dikisin sağ tarafında şişlik ve uyuşukluk var sanki su toplamış gibi iltihap değildir değil mi ilaçlarımi içiyorum
Bizim de geç düştü göbek bağımız, çok güzel sıkı sıkı bağlanmışlar bize Ne güzelDoktorumuz olabilir dedi kızlar
Ama yavrumdan öyle bir iltihap akıyor ki içim gidiyor
3 haftaya kadar normal dedi
Düşmezse yakacaklar