- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Canım memeyi tam alıyor mu ağzınapirayegibi canım bugun kozım 3 te uyandı 5 bucuga kadar saatlerce emdi belki arada 20-25 dk durmustur sonra 6 bucukta uyandı yine durmadan emdi ama 30cc mama verdim deli gibi yiyiyor ya bu normal mi biri bana yardım etsin
Yaa bide doktorumuz banyo yaptırma dediBizim de geç düştü göbek bağımız, çok güzel sıkı sıkı bağlanmışlar bize Ne güzel
Göbek düştüğünde de altta hafif kanama vardı, onu da gümüş nitratla yaktı 2seferde..
Orası hissis bi yer artık, hiç ağlamadı bile bebeğim, hissetmedi çok şükür.. kötü düşünme.. ben de çok endişelendim başta ne hissettiğini anlayabiliyorum ama gerçekten rahat ol..
Bantsız mı acaba benim bant yok bugün dikiş yerini açtım artık hava alsın diyeCanım ben bir haftalikken 3 kez banyo yapmıştım
Anneme gösterdim normal dedi canım bu hafta kontrole gidicem zatenCanım uyuşukluk benim boydan boya var o uzun süre geçmez ama ihmal etme çok tehlikeli
Ohh süper emziği alıyorBenimki emmek istiyo emzik versem alıyo parmağımı uzatsam onu da emiyo yeter ki bişey olsun
En büyük sıkıntı oydu malesef.. biz de yıkanmadık, doktor yıkamayın dedi, pamukla sildik yağladık hep, geçicek inşallah canım..Yaa bide doktorumuz banyo yaptırma dedi
Bugün yarın düşecek derken 16 günlük olduk banyo yapmadık
Gobek düşse bile iltihapin da kuruması gerekiyor
İciyorum hatta caylar vs suan sagiyorum sag gogsumden 15 dk da 30 ml bile cikaramadim kahroluyorum hergunCanım bezinden anlarsın doyup doymadığını bence doyuyor bütün bebekler emmeyi seviyor ya oyun gibi
Sütün için düzenli beslenme bol bol su canim
Canım normal benim ki beni emip üstüne 60 yedigi oluyor
Hİç öyle düşünme lütfen, sütün gelmiyor mu yetmiyor mu gibi düşüncelerle olumsuzu çağırma.. yediklerine dikkat mümkün olduğunca her fırsatta dinlenmeye ve uyumaya çalış ve bol bol emzir. Artacak sütün inan.. ılık duşa gir her gün ve gerekirse daha sık emzir.. öyle bi sistemi var ki vücudun giderek artacak sütlerimiz inşallah.. sen nasıl düşünürsen öyle olur, pozitif olmak zorundayız
Biz doğumun ertesi günü yaptirdik. İyileşti bile tavsiye ederim. Tabi doktorun tavsiyesine göre.Kızlar bebeğini sünnet ettiren var mı?
Ben Erken sünneti o kadar çok istedim ama ilk zamanlar bebeğim beslenemediği için doktorumuz izin vermedi
Bizde yaptırmadık
Evet cnm kurtarucimiz olduAy ne yapcaz ki emzik mi kullanıyorsun Can'ım sen
Benimde bugun 8 gun oldu ama yinede endiselendim cnm SaolCanım ben 8 gün Sonra bantsız yaptım banyo ama ayakta dikiş yerini de iyice kurula sonrasında
Alıyo ama ben veremiyorum ki emziği her aldığında ağlıyorumOhh süper emziği alıyor
Ayni durumdayiz, inşallah o günleri de gorecegizİyi geceler kızlar ben yine doğum nasıl geçecek diye uyuyamayıp senaryolar yazmakla meşgulüm umarım bende buraya çok güzel ağrısız bir doğum oldu diye yazarım çoğu kişinin artık tek düşündüğü bebişler ben de bir an önce o evreye geçsem sizlere de gazsız ağlamasız güzel güzel emen bebeklerle sakin huzurlu geceler .
İyi geceler canım bende senin gibi uyumak yerine doğumum nasıl olacak diye düşünüyorum bu saatte Allah ım yardimci olur inşallah bizede bir avazda sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alırız inşallahİyi geceler kızlar ben yine doğum nasıl geçecek diye uyuyamayıp senaryolar yazmakla meşgulüm umarım bende buraya çok güzel ağrısız bir doğum oldu diye yazarım çoğu kişinin artık tek düşündüğü bebişler ben de bir an önce o evreye geçsem sizlere de gazsız ağlamasız güzel güzel emen bebeklerle sakin huzurlu geceler .
Ay kıyamam cnm ben ezmigi alsaydı alt değiştirirken fln en azindan oyalansin diye vermeyi düşünüyodum. Seni çok iyi anlıyorum. Bende aynı vicdan azabını ellerini emince hissediyorum :)Alıyo ama ben veremiyorum ki emziği her aldığında ağlıyorumbüyük Bi vicdan azabı yaşıyorum