- 14 Eylül 2010
- 313
- 602
- 303
Canım normal benim ki beni emip üstüne 60 yedigi oluyor
Hİç öyle düşünme lütfen, sütün gelmiyor mu yetmiyor mu gibi düşüncelerle olumsuzu çağırma.. yediklerine dikkat mümkün olduğunca her fırsatta dinlenmeye ve uyumaya çalış ve bol bol emzir. Artacak sütün inan.. ılık duşa gir her gün ve gerekirse daha sık emzir.. öyle bi sistemi var ki vücudun giderek artacak sütlerimiz inşallah.. sen nasıl düşünürsen öyle olur, pozitif olmak zorundayız
Biz doğumun ertesi günü yaptirdik. İyileşti bile tavsiye ederim. Tabi doktorun tavsiyesine göre.Kızlar bebeğini sünnet ettiren var mı?
Ben Erken sünneti o kadar çok istedim ama ilk zamanlar bebeğim beslenemediği için doktorumuz izin vermedi
Bizde yaptırmadık
Evet cnm kurtarucimiz olduAy ne yapcaz ki emzik mi kullanıyorsun Can'ım sen
Benimde bugun 8 gun oldu ama yinede endiselendim cnm SaolCanım ben 8 gün Sonra bantsız yaptım banyo ama ayakta dikiş yerini de iyice kurula sonrasında
Alıyo ama ben veremiyorum ki emziği her aldığında ağlıyorumOhh süper emziği alıyor
Ayni durumdayiz, inşallah o günleri de gorecegizİyi geceler kızlar ben yine doğum nasıl geçecek diye uyuyamayıp senaryolar yazmakla meşgulüm umarım bende buraya çok güzel ağrısız bir doğum oldu diye yazarım çoğu kişinin artık tek düşündüğü bebişler ben de bir an önce o evreye geçsem sizlere de gazsız ağlamasız güzel güzel emen bebeklerle sakin huzurlu geceler .
İyi geceler canım bende senin gibi uyumak yerine doğumum nasıl olacak diye düşünüyorum bu saatte Allah ım yardimci olur inşallah bizede bir avazda sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alırız inşallahİyi geceler kızlar ben yine doğum nasıl geçecek diye uyuyamayıp senaryolar yazmakla meşgulüm umarım bende buraya çok güzel ağrısız bir doğum oldu diye yazarım çoğu kişinin artık tek düşündüğü bebişler ben de bir an önce o evreye geçsem sizlere de gazsız ağlamasız güzel güzel emen bebeklerle sakin huzurlu geceler .
Ay kıyamam cnm ben ezmigi alsaydı alt değiştirirken fln en azindan oyalansin diye vermeyi düşünüyodum. Seni çok iyi anlıyorum. Bende aynı vicdan azabını ellerini emince hissediyorum :)Alıyo ama ben veremiyorum ki emziği her aldığında ağlıyorumbüyük Bi vicdan azabı yaşıyorum
Aynen canım bizimde hayırlısıyla doğar inşallah :)F FunAndLoveTuana-ahmet Amin inşallah kızlar bu topikte daha dün kan değeri kalp atışı konuları konuşulurken herkes bir bir doğum yaptı zaman bizim için de geçer elbet :)
Hiç mi yapmadın canım korkma yap ben 3. Gün yaptım ilkBende yarın 1 haftalık oluyorum korkuyorum halen banyo yapmaya
Korkma birşey olmaz csnım ayakta yap ama sonra da kurulaBende yarın 1 haftalık oluyorum korkuyorum halen banyo yapmaya
Canım o uyuşukluk bende de var kızarıklık Yoksa akıntı falan yaran da korkmaKızlar dikisin sağ tarafında şişlik ve uyuşukluk var sanki su toplamış gibi iltihap değildir değil mi ilaçlarımi içiyorum
Biberon ile csnımEmdikten sonra mamayi neyle veriosunuz cnm
Cm olarak bilmiyorum ama benim de çok büyük sanki boydan boya ama annem o zaman la küçülecek dediKızlar sezaryn kesi yeriniz kaç santim acaba benimki baya uzun geldi ölçmedim ama annem bakınca şok oldu neden bu kadar kesmişler diye onunki kisacik kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?