2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Surekli emmek istiyo ve hep veriyorum ama suan sagma makinesindeki sonuc husran Allah hic bir anneyi boyle imtihan etmesin cok uzuluyorum

Kızlar bebeğini sünnet ettiren var mı?
Ben Erken sünneti o kadar çok istedim ama ilk zamanlar bebeğim beslenemediği için doktorumuz izin vermedi
Bizde yaptırmadık
Biz doğumun ertesi günü yaptirdik. İyileşti bile tavsiye ederim. Tabi doktorun tavsiyesine göre.

İyi geceler kızlar ben yine doğum nasıl geçecek diye uyuyamayıp senaryolar yazmakla meşgulüm umarım bende buraya çok güzel ağrısız bir doğum oldu diye yazarım çoğu kişinin artık tek düşündüğü bebişler ben de bir an önce o evreye geçsem sizlere de gazsız ağlamasız güzel güzel emen bebeklerle sakin huzurlu geceler .

Ayni durumdayiz, inşallah o günleri de gorecegiz

İyi geceler canım bende senin gibi uyumak yerine doğumum nasıl olacak diye düşünüyorum bu saatte Allah ım yardimci olur inşallah bizede bir avazda sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alırız inşallah

Alıyo ama ben veremiyorum ki emziği her aldığında ağlıyorum büyük Bi vicdan azabı yaşıyorum
Ay kıyamam cnm ben ezmigi alsaydı alt değiştirirken fln en azindan oyalansin diye vermeyi düşünüyodum. Seni çok iyi anlıyorum. Bende aynı vicdan azabını ellerini emince hissediyorum :)

Kızlar sezaryn kesi yeriniz kaç santim acaba benimki baya uzun geldi ölçmedim ama annem bakınca şok oldu neden bu kadar kesmişler diye onunki kisacik kafam karıştı
Cm olarak bilmiyorum ama benim de çok büyük sanki boydan boya ama annem o zaman la küçülecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…