Cnm evde pamuk ve su ile siliyorum. Dışarıda komili yeni doğan kullanıyorum. MemnunumKızlar bez ve ıslak mendil onerileriniz nelerdir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm evde pamuk ve su ile siliyorum. Dışarıda komili yeni doğan kullanıyorum. MemnunumKızlar bez ve ıslak mendil onerileriniz nelerdir?
sağol canım benim allah razı olsun ..Kilolarimiz ayni. Cok şükür sende atlattin. Diger olay icin cok gecmis olsun
bir hafta once 3 kilo 60 gram diDoğumdan önce ki kilosu kacti canim ultrasonda çıkan
Ne kadar özendim şuan benim bebiş damla ya da damaklı almıyorKızlar bebişime damla uçlu emzik veriyordum biraz zorlanarak aliyodu ve tutamiyordu. Damakli aldim cok kolay almaya basladi. Emzik düşünen annişlere öneririm
Sağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldımAvent soothie kullanıyorum en çok bunu duydugum için aldım
Evet anne kokusu istiyor çünkü. Bugün 40 dk evde yoktum giderken yarim saat emzirdim. Ben dönene kadar yırtmış kendini. Beni arıyorlar evden koş katıldı çocuk aç bu çocuk diye. Nasıl geldiğini bilmedim eve :) kucağıma almamla uykuya dalması bir oldu. Ne meme aldı ne başka birşey :)Sağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldım![]()
Cnm evde pamuk ve su ile siliyorum. Dışarıda komili yeni doğan kullanıyorum. Memnunum
Devlet hastanesinde mı doğum yapacaksın canım
Canim benim oglumda hicbiri almamisti. Kızım şimdilik aldi cok şükür. Dün cok huzursuzduNe kadar özendim şuan benim bebiş damla ya da damaklı almıyor
Aminn. Insan onlarla yasadıgını anlıyor. Onlarsiz hiçmişiz gibi...sağol canım benim allah razı olsun ..
inşallah sağlıkla buyuturuz bebislerimizi
Tabi canım hastanelere gidiyoruz kontroleDışarı.çıkmaya basladinizmi cnmmm☺
Evet ya hep öyleler demekkiSağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldım![]()
Canlar bisey sormak istiyorum. Kac günluk olunca bantsiz banyo yapabilirim szryan dikisi icin
Gözün aydın canım Allah bağışlasın kızlarını hayırlı evlat olurlar inşallahkızlar dogumum oldu spinal sezeryanla dogum yaptim..
amaliyatimida dogumumda iyi gecti diyebilirim
sol tüpü aldilar ve diyer tüpü esimle son anda baglatma karari aldik ve bagladilar rabbim bunlara ömür versin inşallah..
agrilarim oldu
gelen giden
esim gün boyu yanimdaydi yuruyuslere ciktik
agri kesici iyne ustune iyne vurdurduk hamdolsun şükürler olsun iyiyim simdilik..
bebegimiz morardi korku atlattik
doktor geldi bebegi muayene etti kaldirdi indirdi cevirdi kusmugu gelmis mosmor oldu ablam kosarak doktora yetistirdi nekadar kotu birsey arkasindan gidememek hamdolsun bosalttilar temizlediler simdi yanimda uyuyor kuzu gibi
emzirdim ve gogsumde uyuyup kaliyor..
bebegimde bende iyiyiz ..
inşallah pazar günü çıkacağız..
19.01. 2018
saat 9 , 48
boy ve kiloyu ogrenemedik henüz
ama bir prensesimiz daha oldu
rabbim korusun inşallah
allah'ım hepimizinde sağlıkla bebislerimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah
dogum yapacaklarinda rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah...
Canım normal benim ki beni emip üstüne 60 yedigi oluyor@pirayegibi canım bugun kozım 3 te uyandı 5 bucuga kadar saatlerce emdi belki arada 20-25 dk durmustur sonra 6 bucukta uyandı yine durmadan emdi ama 30cc mama verdim deli gibi yiyiyor ya bu normal mi biri bana yardım etsin
Canım ben 8 gün Sonra bantsız yaptım banyo ama ayakta dikiş yerini de iyice kurula sonrasındaCanlar bisey sormak istiyorum. Kac günluk olunca bantsiz banyo yapabilirim szryan dikisi icin