2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar daha once yasayan oldumu konusuldumu bilmiyorum cunku hic takip etmeye vaktim olmuyo ama cok caresizim 18 gunluk olduk ve surekli emmek istiyo zaten sutum az açmi doyuramiyomuyum diye kahroluyorum ilk zamanlar mamanin ustunde 0-2 hafta icin 90 ml yaziyodu o sekilde verdim cok vermissin diyenler oldu basta fazla verdigim icin suan doymuyo olabilirmi mama vermek hic istemiyorum ama sutum yeterli degil cildirmak uzereyim ağlamaktan olan sutumde geri gidiyo motilium diye bi ilac okudum nette prolaktin hormonunu yukseltip sutun artmasini sagliyomus cok caresizim kullansammi acaba hic duydunuzmu biliyomusunuz

Gözün aydın canım Allah bağışlasın kızlarını hayırlı evlat olurlar inşallah

Kızlar dikisin sağ tarafında şişlik ve uyuşukluk var sanki su toplamış gibi iltihap değildir değil mi ilaçlarımi içiyorum

Canım bezinden anlarsın doyup doymadığını bence doyuyor bütün bebekler emmeyi seviyor ya oyun gibi
Sütün için düzenli beslenme bol bol su canim

Benimki emmek istiyo emzik versem alıyo parmağımı uzatsam onu da emiyo yeter ki bişey olsun

Geçmiş olsun canim☹ Tüh niye oldu ki? Bende biraz endişeliyim göbeğimiz düştü 5 gün önce ama bugün kanamış biraz

Canım geçmiş olsun yeni oldu sanırım k vitamini veriyorlar ya da gümüş nitratla yakıyorlar diye biliyorum canım
Doktorumuz olabilir dedi kızlar
Ama yavrumdan öyle bir iltihap akıyor ki içim gidiyor
3 haftaya kadar normal dedi
Düşmezse yakacaklar

Hİç öyle düşünme lütfen, sütün gelmiyor mu yetmiyor mu gibi düşüncelerle olumsuzu çağırma.. yediklerine dikkat mümkün olduğunca her fırsatta dinlenmeye ve uyumaya çalış ve bol bol emzir. Artacak sütün inan.. ılık duşa gir her gün ve gerekirse daha sık emzir.. öyle bi sistemi var ki vücudun giderek artacak sütlerimiz inşallah.. sen nasıl düşünürsen öyle olur, pozitif olmak zorundayız

Doktorumuz olabilir dedi kızlar
Ama yavrumdan öyle bir iltihap akıyor ki içim gidiyor
3 haftaya kadar normal dedi
Düşmezse yakacaklar
Bizim de geç düştü göbek bağımız, çok güzel sıkı sıkı bağlanmışlar bize Ne güzel
Göbek düştüğünde de altta hafif kanama vardı, onu da gümüş nitratla yaktı 2seferde..
Orası hissis bi yer artık, hiç ağlamadı bile bebeğim, hissetmedi çok şükür.. kötü düşünme.. ben de çok endişelendim başta ne hissettiğini anlayabiliyorum ama gerçekten rahat ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…