2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim hala sancim yok kizlar belirtide tabi. Eğer hic acilmam yoksa yine de suni sanci verip normal denerler mi yoksa acilma olmadığı icin sezeryan mi olur.
Ben sezeryan taraflisi değilim fakat suni sanciyi cekip sonrasinda sezeryan olmak istemiyorum

Devlet hastanesinde mı doğum yapacaksın canım

pirayegibi canım bugun kozım 3 te uyandı 5 bucuga kadar saatlerce emdi belki arada 20-25 dk durmustur sonra 6 bucukta uyandı yine durmadan emdi ama 30cc mama verdim deli gibi yiyiyor ya bu normal mi biri bana yardım etsin

Kızlar bebişime damla uçlu emzik veriyordum biraz zorlanarak aliyodu ve tutamiyordu. Damakli aldim cok kolay almaya basladi. Emzik düşünen annişlere öneririm

Sağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldım
Evet anne kokusu istiyor çünkü. Bugün 40 dk evde yoktum giderken yarim saat emzirdim. Ben dönene kadar yırtmış kendini. Beni arıyorlar evden koş katıldı çocuk aç bu çocuk diye. Nasıl geldiğini bilmedim eve :) kucağıma almamla uykuya dalması bir oldu. Ne meme aldı ne başka birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…