- 6 Kasım 2017
- 279
- 400
- 33
çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun
bizde öpüyoruz teyzesi
buarada kilosunuda ogrendim
kilosu : 3 kilo 80 gr
boyu : 51 cm
kan gurubuda annesi gibi
0 rh pozitif
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına alırsın İnşYok canım bekleme devam:)
Devlet hastanesinde mı doğum yapacaksın canımBenim hala sancim yok kizlar belirtide tabi. Eğer hic acilmam yoksa yine de suni sanci verip normal denerler mi yoksa acilma olmadığı icin sezeryan mi olur.
Ben sezeryan taraflisi değilim fakat suni sanciyi cekip sonrasinda sezeryan olmak istemiyorum
Benim hala sancim yok kizlar belirtide tabi. Eğer hic acilmam yoksa yine de suni sanci verip normal denerler mi yoksa acilma olmadığı icin sezeryan mi olur.
Ben sezeryan taraflisi değilim fakat suni sanciyi cekip sonrasinda sezeryan olmak istemiyorum
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına alırsın İnş
Cnm evde pamuk ve su ile siliyorum. Dışarıda komili yeni doğan kullanıyorum. MemnunumKızlar bez ve ıslak mendil onerileriniz nelerdir?
sağol canım benim allah razı olsun ..Kilolarimiz ayni. Cok şükür sende atlattin. Diger olay icin cok gecmis olsun
bir hafta once 3 kilo 60 gram diDoğumdan önce ki kilosu kacti canim ultrasonda çıkan
Ne kadar özendim şuan benim bebiş damla ya da damaklı almıyorKızlar bebişime damla uçlu emzik veriyordum biraz zorlanarak aliyodu ve tutamiyordu. Damakli aldim cok kolay almaya basladi. Emzik düşünen annişlere öneririm
Sağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldımAvent soothie kullanıyorum en çok bunu duydugum için aldım
Evet anne kokusu istiyor çünkü. Bugün 40 dk evde yoktum giderken yarim saat emzirdim. Ben dönene kadar yırtmış kendini. Beni arıyorlar evden koş katıldı çocuk aç bu çocuk diye. Nasıl geldiğini bilmedim eve :) kucağıma almamla uykuya dalması bir oldu. Ne meme aldı ne başka birşey :)Sağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldım
Cnm evde pamuk ve su ile siliyorum. Dışarıda komili yeni doğan kullanıyorum. Memnunum
Devlet hastanesinde mı doğum yapacaksın canım
Canim benim oglumda hicbiri almamisti. Kızım şimdilik aldi cok şükür. Dün cok huzursuzduNe kadar özendim şuan benim bebiş damla ya da damaklı almıyor
Aminn. Insan onlarla yasadıgını anlıyor. Onlarsiz hiçmişiz gibi...sağol canım benim allah razı olsun ..
inşallah sağlıkla buyuturuz bebislerimizi