- 24 Mayıs 2017
- 100
- 214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bende ağlayarak emzirdim sonra düzeldi 13 günde fln geciyor az daha sık dişini. Birde sütünü sür açıkta beklet kurusun hemen kapatmaKızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Ben de varimHALA BEBEGİNİ BEKLEYENLER
1. @Tuana-ahmet
2. doalisa
3. E ebrydlts
4. pandora1903
5. Gullya
6. Yagmureylul1
7. nervouscookie
8. @hatice byrm
9. @Yesa1
10. @selifor
11. @pinkbrain
12. T Teacher10
Ben 12 kisi buldum kızlar ekleyin isminizi doğurmayanlar:)
Bizim kızda memeyi emzik olarak kullanıuor memeyı cekip besigine yatırınca hemen uyanıyor. Ama kucagimda uzun süre uyuyabilir. Bu gün biraz emzikle denedim biraz işe yarıyor gibi inş işe yarar dun sabahladık valla. Ya da baska bi yolu varmıdır bu huyunu bırakmanın bilemedimNormal damaklı emzik aldım tutuyor ama emzirmeden sonra veriyorum
Ah aynı biz. Kucakta uyuyor mışıl mışılBizim kızda memeyi emzik olarak kullanıuor memeyı cekip besigine yatırınca hemen uyanıyor. Ama kucagimda uzun süre uyuyabilir. Bu gün biraz emzikle denedim biraz işe yarıyor gibi inş işe yarar dun sabahladık valla. Ya da baska bi yolu varmıdır bu huyunu bırakmanın bilemedim
Kızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Kaç gün oldu doğum yapalı canım. Benim emzirirken yanlış oturmaktan bence bel gitti. Sende kolunu destekle. Kafanı geriye yaslaBenim de birkaç gün çok acıdı, her emzirme sonrası ısrarla lansinoh sürüp göğüs kalkanı taktım ki hava alıp kıyafete temas etmeyince toparladı, ayva çekirdeği suya koydum ama jel gibi olmadı o yüzden yapamadım ben ama onun faydasını gören de çokmuş.
Benim de günlerdir sağ tarafımda boynum ve omzum çok ağrıyor , ağrı kesici kullanıyorum geçmiyor, ne sürsem olmuyor, epiduralle mi ilgili bilmiyorum, böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Kahve de içiyorum.
Cnm ayni benim kızı tarif etmişsin. Ben emzige aliştırdım. Yoksa 7/24 memede.Bizim kızda memeyi emzik olarak kullanıuor memeyı cekip besigine yatırınca hemen uyanıyor. Ama kucagimda uzun süre uyuyabilir. Bu gün biraz emzikle denedim biraz işe yarıyor gibi inş işe yarar dun sabahladık valla. Ya da baska bi yolu varmıdır bu huyunu bırakmanın bilemedim
Canim hangi emziği tuttu senin kızCnm ayni benim kızı tarif etmişsin. Ben emzige aliştırdım. Yoksa 7/24 memede.
Damla uçlu olani cnm.yoksa imkani yok bırakmıyo memeyi. Altini degiştiririken yada üzerini cok ağlıyorduCanim hangi emziği tuttu senin kız
Bende öyle aldım yeni inşallah tutar aynı bizimkisi de seninki gibi ..Damla uçlu olani cnm.yoksa imkani yok bırakmıyo memeyi. Altini degiştiririken yada üzerini cok ağlıyordu
Emzigin ucuna biraz süt damlatarak baslattim. Gun boyu emzik emsin demiyorum sadece tokken yada bezini alirken aglamasin yeter dimi amaBende öyle aldım yeni inşallah tutar aynı bizimkisi de seninki gibi ..
Wee nin damla uçlu olani canimAynen ya en pahalisindan en ucuzuna kadar aldım. Dün ıyice ucuz bisey gördüm ortodontik degil birde onu vereceğim belki sıradan bir emzik seviyordur :)
Evet tabiki de öyle. Yani mesela uyanıyor çığlık çığlığa. Hemen emziriyorum. Emzirdikten sonra uyumazsa yine ağlıyor. Yani emmediği ve uyumadığı zamanlar ne yapacağımızı şaşırıyoruz. :)Emzigin ucuna biraz süt damlatarak baslattim. Gun boyu emzik emsin demiyorum sadece tokken yada bezini alirken aglamasin yeter dimi ama
Aynen bebek icin annenin dinlenmesi herşey...Bende marul yiyodum sut yapsin diye ama gaz yapiyomus bugün yemedim bebegin durumu daha iyi gece uykusu konusuna gelince evet mama verince bi 4 saat gidiyo uykusu en azindan kendine gelene vucudun biraz dinlenene kadar ver bencede cunku anne iyi olucakki bebege bakabilsin
Csnım aktardan sabun şeklinde satılan kakao yağından al benim hiç yara olmadı ondan SonraKızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Onu da aldım cnm bakalim hangisini tutucak :)Wee nin damla uçlu olani canim
Canim bide benim gögüs ucum fena yara olduEvet tabiki de öyle. Yani mesela uyanıyor çığlık çığlığa. Hemen emziriyorum. Emzirdikten sonra uyumazsa yine ağlıyor. Yani emmediği ve uyumadığı zamanlar ne yapacağımızı şaşırıyoruz. :)