2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bizim kızda memeyi emzik olarak kullanıuor memeyı cekip besigine yatırınca hemen uyanıyor. Ama kucagimda uzun süre uyuyabilir. Bu gün biraz emzikle denedim biraz işe yarıyor gibi inş işe yarar dun sabahladık valla. Ya da baska bi yolu varmıdır bu huyunu bırakmanın bilemedim
Cnm ayni benim kızı tarif etmişsin. Ben emzige aliştırdım. Yoksa 7/24 memede.

Emzigin ucuna biraz süt damlatarak baslattim. Gun boyu emzik emsin demiyorum sadece tokken yada bezini alirken aglamasin yeter dimi ama
Evet tabiki de öyle. Yani mesela uyanıyor çığlık çığlığa. Hemen emziriyorum. Emzirdikten sonra uyumazsa yine ağlıyor. Yani emmediği ve uyumadığı zamanlar ne yapacağımızı şaşırıyoruz. :)

Bende marul yiyodum sut yapsin diye ama gaz yapiyomus bugün yemedim bebegin durumu daha iyi gece uykusu konusuna gelince evet mama verince bi 4 saat gidiyo uykusu en azindan kendine gelene vucudun biraz dinlenene kadar ver bencede cunku anne iyi olucakki bebege bakabilsin
Aynen bebek icin annenin dinlenmesi herşey...

Kızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Csnım aktardan sabun şeklinde satılan kakao yağından al benim hiç yara olmadı ondan Sonra

Canim bide benim gögüs ucum fena yara oldu
Csnım bana çok faydası oldu sende dene istersen aktardan sabun şeklinde satılan kakao yağından al bebeğe de bir zararı Yok sürdükten Sonra rahatlıkla emzirebilşyorsun bana da krem falan fayda etmedi omunla buldum çareyi

Csnım bana çok faydası oldu sende dene istersen aktardan sabun şeklinde satılan kakao yağından al bebeğe de bir zararı Yok sürdükten Sonra rahatlıkla emzirebilşyorsun bana da krem falan fayda etmedi omunla buldum çareyi
Cnm cok tsk ederim. Valla 2 ay önceden baslamistim krem sürmeye. Mutlaka deniycem

Yağmur eylül 58 dk önce henüz bi şey yok bekleme devam demiş. 58 dk içerisinde dogurduysa valla bravo :)

Doalisa da haftaya kaldı demiş

Yani 2 si de hala bekliyor :)

Doktorumun özel durumundan dolayı haftaya kaldı şimdilik sorun yok diye bekliyorum bu saatten sonra zaten başka doktor da düşünmem kısmetse cuma günü ben de genel anestezi ile alırım bebişi kucağıma

Back