2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
çok sal canım allah razi olsun

Haklisin canım laf anlamıyor beraber kalıyoruz doğumda falan o kendisi olacak zaten ne diyisam anlamıyor bende zaten biliyorum Yani dr ne diyeceğini hepsi sezeryan diyecek kime yada kaç tanesine gidersem gideyim zaten sürekli dik karalı son bildiğini yapıyorsun diyo onun için gidicem söylenmesi geçsin diye yoksa doğumdan sonra lohusa halimle söylenirse dah kotu tartışırım kaldıramıyorum çünkü tahminde ediyorum illa sezeryan oldun gibi lafLR falan bari simdi gidersem dediği gibi başka yere diyeceği kalmaz ben dr da hastaneye de çok güveni yorum yoksa

saol canım allah razi olsun anlamıyor iste onfN hastaneye gitmekle bisey kaybetmem giderim gönlü un beni dinlemedi falan demesin zaten bi başka dr danismaktan bisey kaybetmem heralde sonucu sen bilirsin diyo ama beni dinlersen diyo çünkü anlıyorum ne demek istediğini
Doktordegil ama kendini öyle goren insanlar var ya canım onlardan biri kv tek gitme nedenim çenesi kapansın diye zaten

Ay bir gün kaldi, inşallah kolay bir şekilde saglikla kucagina alirsin. Dualarimiz seninle

Slm arkadaşlar bişey soracaktım bebegimin gözü capaklanıyor çay la sil gecer diyorlar bilgisi olan var mı göz sonuçta korkuyorum bişey olur diye
Biz de 16günlüğüz..bizim de sağ gözümüzde var..çayla siliyorum farkettikçe..serum fizyolojikle de sildiğim oluyor..doktor ilk kontrolümüzde göz yaşı kanalları tıkalı olduğu için normal demişti

Slm arkadaşlar bişey soracaktım bebegimin gözü capaklanıyor çay la sil gecer diyorlar bilgisi olan var mı göz sonuçta korkuyorum bişey olur diye
Benim ablamda yeni dogan kızının gözlerini çayla temizliyordu capaklanmadan dolayi doktor önermişti faydası oldu gerçekten bi iki silmeyle geçiriyordu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…