- 31 Ağustos 2016
- 385
- 485
- 29
çok sal canım allah razi olsunhakkinda hayirlisi olsun canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun bebişini..
maşallah sübhanallah bebisine büyümüş annesi ..
benim büyük kizim 2 buçuk kiloydu tombalak büyüdü, küçük kizim 3 kiloydu normal zayifdan iyiydi ..
eminim sen bebisine cok iyi bakarsin canım
Kızlar benden kanla karısık su geldi daha da gelıyo galiba oglum gelmeye karar verdi hakkınızı helal edin
Kızlar benden kanla karısık su geldi daha da gelıyo galiba oglum gelmeye karar verdi hakkınızı helal edin
Haklisin canım laf anlamıyor beraber kalıyoruz doğumda falan o kendisi olacak zaten ne diyisam anlamıyor bende zaten biliyorum Yani dr ne diyeceğini hepsi sezeryan diyecek kime yada kaç tanesine gidersem gideyim zaten sürekli dik karalı son bildiğini yapıyorsun diyo onun için gidicem söylenmesi geçsin diye yoksa doğumdan sonra lohusa halimle söylenirse dah kotu tartışırım kaldıramıyorum çünkü tahminde ediyorum illa sezeryan oldun gibi lafLR falan bari simdi gidersem dediği gibi başka yere diyeceği kalmaz ben dr da hastaneye de çok güveni yorum yoksacanım senin yerinde olsam hiç riske atamazdım herhalde. Hem daha önce kaybın olmuş hem de pıhtılaşma var. Kv kim oluyoda karar veriyoki doğum şekline. Çok cahilce geliyo bana açıkçası normal olsun diye anne ya da bebeği riske atmak. Bence kv yi boşver sen doktora güveniyosan kararına da güven
Onuda sordum canım bi gece kalınıyorGece hastanede kalır mıyız mesela dogum gunduz olursa onu sormadın mı canım nst ben gordum ama sancı odası goremedım sadece dogumhanede vardı diger yerde sancı odası yok
Doğum hastanesineHangisine gdcksn
saol canım allah razi olsun anlamıyor iste onfN hastaneye gitmekle bisey kaybetmem giderim gönlü un beni dinlemedi falan demesin zaten bi başka dr danismaktan bisey kaybetmem heralde sonucu sen bilirsin diyo ama beni dinlersen diyo çünkü anlıyorum ne demek istediğiniinşallah kendi duyunca tamam der kw den...
normal doğum iyi tamam da olmazsada zorlamamak lazim hakkinda hayirlisi olsun canım benim
cok iyi düşündün kendisi duysun
onemli olan rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah bebisini canım
Doktordegil ama kendini öyle goren insanlar var ya canım onlardan biri kv tek gitme nedenim çenesi kapansın diye zatenCanım benim sen boşver kaynanani kadın doğumcu muymuş o nebiliyormus bebek için hangisi sağlıklı. Tabiki en güzeli sağlıkla normal doğum ama çok diretmemek gerek bence herşeyde vardır bi hayir demek ve doktora güvenmek gerek helede son haftalara gelmişken. Herseyi çok biliyor bu büyükler sen kulak asma onlara hiç duyma doğunca da konuşcak lar oo herkes herşeyi çok ii bilio 10 kafadan 10 ayrı şey sen varya tıka herkese kulağına içindeki anne sesine guven o seni yaniltmaz.
Korkma guzelim hemen biticek eline alicaksin mucizeniSagol canım cok korkuyorum daha araba bekliyorum gidemedim
Ay bir gün kaldi, inşallah kolay bir şekilde saglikla kucagina alirsin. Dualarimiz seninleEki Görüntüle 2096373
gorumcemle, kizlarim bu aksam bunlari yapti ben birsey yapmiycaktim ama onlar durmadi
tirtil kurabiler kalpli, cicekli , kurabiler bir sürü cesit oldu ..
inşallah dogumumda iyi geçer bebegimizi kucagimiza almak nasip olsun...
zümra Elif le birlikte evdede degisiklikler yenilikler yapildi ..
inşallah islerimizde rast gider aralik ayi durgundu yılbaşı dolayisiyla
ocak ayina girdik musteri cagirdi esimi
is anlasmasi yapildi
zümra elif nasibiyle gelecek inşallah
kismetli kizimiz inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun ..
inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz
Dualarimiz seninle, endişe etme sonunda çok güzel bir olay var, tatli bebisine kavusacaksin hep bunu düşün, sevgilerSagol canım cok korkuyorum daha araba bekliyorum gidemedim
2 gün sonra yapılıyor..Cuma düştü; pazar günü yaptık biz..Kızlar göbek düştükten kaç gün sonra banyo yaptırabilir iz?siz ne zaman yaptirdiniz?
Canimmmm hadi hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına kolay doğum olsun inşallahKızlar benden kanla karısık su geldi daha da gelıyo galiba oglum gelmeye karar verdi hakkınızı helal edin
Yoğum jel gibi bi parça farkettim tuvalette sonraki gün biraz dah fazla geldi belli ediyor kendini gelirse farkedersin. Ama herkeste glmeyebiliyor.Nişan gelme olayı nasıl oluyor canım
Yoğum jel gibi bi parça farkettim tuvalette sonraki gün biraz dah fazla geldi belli ediyor kendini gelirse farkedersin. Ama herkeste glmeyebiliyor.
2 gün sonra yapılıyor..Cuma düştü; pazar günü yaptık biz..
Biz de 16günlüğüz..bizim de sağ gözümüzde var..çayla siliyorum farkettikçe..serum fizyolojikle de sildiğim oluyor..doktor ilk kontrolümüzde göz yaşı kanalları tıkalı olduğu için normal demiştiSlm arkadaşlar bişey soracaktım bebegimin gözü capaklanıyor çay la sil gecer diyorlar bilgisi olan var mı göz sonuçta korkuyorum bişey olur diye
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar benden kanla karısık su geldi daha da gelıyo galiba oglum gelmeye karar verdi hakkınızı helal edin
Benim ablamda yeni dogan kızının gözlerini çayla temizliyordu capaklanmadan dolayi doktor önermişti faydası oldu gerçekten bi iki silmeyle geçiriyordu canımSlm arkadaşlar bişey soracaktım bebegimin gözü capaklanıyor çay la sil gecer diyorlar bilgisi olan var mı göz sonuçta korkuyorum bişey olur diye