2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bizde bugün kontrole gittik ne sancı ne de açılma yoktu bebeğim kilo almis 2500 gr olmuş kan pihtilasmasindan dolayı 26 sina sezeryan gün verdi kv sezeryan olma başka dr gidelim diyo yarında başka hastaneye gidicem
hakkinda hayirlisi olsun canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun bebişini..

maşallah sübhanallah bebisine büyümüş annesi ..
benim büyük kizim 2 buçuk kiloydu tombalak büyüdü, küçük kizim 3 kiloydu normal zayifdan iyiydi ..
eminim sen bebisine cok iyi bakarsin canım

canım senin yerinde olsam hiç riske atamazdım herhalde. Hem daha önce kaybın olmuş hem de pıhtılaşma var. Kv kim oluyoda karar veriyoki doğum şekline. Çok cahilce geliyo bana açıkçası normal olsun diye anne ya da bebeği riske atmak. Bence kv yi boşver sen doktora güveniyosan kararına da güven

inşallah kendi duyunca tamam der kw den...
normal doğum iyi tamam da olmazsada zorlamamak lazim hakkinda hayirlisi olsun canım benim
cok iyi düşündün kendisi duysun
onemli olan rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah bebisini canım

Aynen cnm ya. Demekki normalmis. Herkes burda ayni dertten bahsediyo. Benim 5. Günüm. Senin peki
21 günlük canım benim ama 1 haftada çok toparlıyorsun korkma sonra unutuosun dikişleri benim ole oluo unutuom ondan ters bişi yapınca bi yanma oluo normal oda bencede ben böle çok skmadan korse giydim onlada rahat ettim o korudu sanirim hareket kolaylığı sağladı başlarda baya

Canım benim sen boşver kaynanani kadın doğumcu muymuş o nebiliyormus bebek için hangisi sağlıklı. Tabiki en güzeli sağlıkla normal doğum ama çok diretmemek gerek bence herşeyde vardır bi hayir demek ve doktora güvenmek gerek helede son haftalara gelmişken. Herseyi çok biliyor bu büyükler sen kulak asma onlara hiç duyma doğunca da konuşcak lar oo herkes herşeyi çok ii bilio 10 kafadan 10 ayrı şey sen varya tıka herkese kulağına içindeki anne sesine guven o seni yaniltmaz.

Bugun de devam ediyor aynı sekılde ana cumartesi gdcm ben daha

Gece gece cok bir konusasim geldi sanirim size de konu acayim hemen Ayy inanmadığım birsürü şeyi yapmak zorunda birakildim dogumla böle hurafeler size de yaptirildimi çok merak ediyorum
Yastık altına makas
Bebekle annenin kaldığı odaya çalı süpürgesi ay en çok buna güldüm bizi neyden nasıl koruo çalı süpürgesi anlamış değilim
Logusa 40 gun yanliz bırakılmaz
Logusa ikindi den sonra dışarda olamazmis
Ay bunlar aklıma gelenler sizde de varmı böle olaylar merak ediyorum valla dogumla hayal gücüm gelisti

pinar_kerem cain dr gittim yazdım gece normal olursa diyede sordum geliyorum dedi nst bi üst katta ben bugün gittim bakindim biraz dogumhaneye
Gece hastanede kalır mıyız mesela dogum gunduz olursa onu sormadın mı canım nst ben gordum ama sancı odası goremedım sadece dogumhanede vardı diger yerde sancı odası yok

gorumcemle, kizlarim bu aksam bunlari yapti ben birsey yapmiycaktim ama onlar durmadi
tirtil kurabiler kalpli, cicekli , kurabiler bir sürü cesit oldu ..
inşallah dogumumda iyi geçer bebegimizi kucagimiza almak nasip olsun...

zümra Elif le birlikte evdede degisiklikler yenilikler yapildi ..
inşallah islerimizde rast gider aralik ayi durgundu yılbaşı dolayisiyla
ocak ayina girdik musteri cagirdi esimi
is anlasmasi yapildi
zümra elif nasibiyle gelecek inşallah
kismetli kizimiz inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun ..

inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz

bizdede bebegin ilk kakali bezi kapinin esigine biyeri atilir bebegi korur kötü gozlerden..
evet bizdede lohusa birakilmaz lohusa kafini ne yapacagi belli olmadigindan :) dahada vardirda aklima gelmedi suan

L Lilyumm_
canım benim inşallah güzel haberlerini alırız..
allah'ım guzel allah'ım bebegini kucagina almayi nasip etsin...
duamda,kalbimde seninle, bebeginle rabbim senide bebeginide korusun inşallah

Canım benim Allah razı olsun peş peşe güzel haberlerimizi verelim inşallah
allah'ım sendende razi olsun inşallah canım benim inşallah ..
allahimiza emanet dogumlarimizi yapalim bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak kucaklasak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…